Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Scorpion Hunter
 Ja bih udruzenjem stitio ovaj nezagadjeni deo da ne postane zagadjen...

Scorpion Hunter
 Pozdrav kolege ribolovci. Dali ste zapoceli sezonu varalicareja?Bye

DakiNS

Scorpion Hunter kaže:
Pozdrav kolege ribolovci. Dali ste zapoceli sezonu varalicareja?Bye

Čekamo tebeCry
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sasa frrr
 Daki, gdje oko Novog Sada (da se moze GSP-om stici Smile ) bi se mogla uhvatiti koja stukica na leptira npr., sta mislis o Dunavcu ispod Rakovca? Tamo je priroda prelijepa e sada da li ima sta...nemam pojma..

DakiNS

Sasa frrr kaže:
Daki, gdje oko Novog Sada (da se moze GSP-om stici Smile ) bi se mogla uhvatiti koja stukica na leptira npr., sta mislis o Dunavcu ispod Rakovca? Tamo je priroda prelijepa e sada da li ima sta...nemam pojma..

Kolega ne smeš biti voajer sada su štuke u ljubavnom zanosu pa ih ne treba dirati. Najbolji znak kada su štuke u mrestu je ono grmlje što cveta sada, intenzivnom žutim cvetom, jer se prosečna temperatura poklapa sa temperaturom vode za mrest, normalno na plićim , manjim vodama se brže i greje pa su već neke i izmrešćene.

Sasa frrr
 Daki ko je rekao sada? Smile Znam kada je lovostaj, nego mene zanima kakvo je ovo mjesto ispod Rakovca i ima li jos koje mjesto kod Novog Sada gdje bi se mogla uloviti stuka na leptira (sa njim najvise volim da pecam)? Imam iskustva sa varalicarenjem ali na Dunavu bas nimalo.

DakiNS
 U principu sve bare kukavci dunavci su dobri za štuku , naravno ukoliko je mrežaroši nobelovci i tesle nisu upropastili,za taj potez ne znam ali sam je nekada lovio u šinterhagli to ti je hagla nizvodno od Petrovaradina ispod oficirca. A bilo je lepih komada u barama iza megamarketa Rodić, i onim kanalićima koji se tuda protežu.

Sasa frrr
 Hvala Daki B)

Podunavac

DakiNS kaže:
U principu sve bare kukavci dunavci su dobri za štuku , naravno ukoliko je mrežaroši nobelovci i tesle nisu upropastili

Rođo za mrežaroše i tesle znam da su uvek aktivni. Ali zar nobelovci još uvek "rade"? I to blizu grada? Ne mogu da verujem, mislio sam da su ta vremena davno prošla.Confused
Tri prsta 2Kolce

PEZ
 kolege evo recice na kojoj najcesce pecam

PEZ
 A evo i sta pecam

PEZ
 evo jos jedne slicice

PEZ
 ovo je prva proslogodisnja

PEZ
 Neznam kako da postavim slike ,onako u nizu ,jednu ispod druge pa sam morao ovako, jbg.Inace kao sto se vidi na slici recica je bas zarasla pa je musicarenje tesko izvodljiv nacin pecanja (sem na pojedinim mestima) tako da uglavnom pecam varalicama.
Pozdrav varalicari...

Sasa frrr
 Bravo pez, lijepe slike i jos lijepse potocare! I ja varalicarim pastrmke a sada bih malo da probam i stuku na Dunavu B)

alex
 Evo da okacim neke slike sto sam dobio od prijatelja njegovi ulovi od prosle godine.

img28.imageshack.us/img28/181/dsc00130mi.jpg

img710.imageshack.us/img710/9392/dsc002601b.jpg

Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

PEZ
 Lep komad,alex koja reka ima ovakve lepotice?

PEZ
 Kolega Sasa,hvala,ja uglavnom lovim pastrmku naravno varalicom jer mi rastinje pored reke ne dozvoljava da musicarim pa ovo drugo zadovoljstvo upraznjavam na Moravi loveci klenove ali sam 90% izlazaka na ovoj pastrmskoj vodi jer nekako volim da pobegnem od guzve, ni telefon ne radi posto nema signala, pa se onako dobrano nauzivam u prirodi,inace na ovako malim rekama klasicno varalicarenje ne dolazi u obzir pa najcesce krecuci se uzvodno izbacujem varalicu na mesta koja koja su pogodna za boravak pastrmke i povlacenjem stapa vodim i usmeravam varalicu.Posto lovis pastrmku slozices se da je najlepsi trenutak kad pastrmka poput munje zgrabi ponudjenu varalicu,jos ako je i neko bolje parce,oce srce da iskoci od miline.
Pozdrav sa juga Srbije...

Sasa frrr
 Naravno da cu se sloziti ;) pastrmka je odlican borac. Ja najvise pecam na leptira, i za ovakvu rijeku, mepsic 0 ili 1 mislim da bi bio idealan, a mozda je jos bitnije da se tiho i neprimjetno kreces jer voda je plitka i cista. Sve u svemu najdinamicniji i najlijepsi ribolov za mene, pogotovo na tako divljim terenima.
Poz.

alex
 img84.imageshack.us/img84/526/dsc002241.jpg

img714.imageshack.us/img714/506/slika020p.jpg

A evo sta sam nasao prosle godine na Gruzanskom Jezeru.

img703.imageshack.us/img703/5788/dsc00012jh.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,119,824 posete www.srbijalov.com