Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pištolji

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pištolji
Dare_Makedonija
 Hvala momci. Cena nije problem problem je glupa birokratija kod nas. Kod nas nema porez na oruzju ali zato dok dobijes nabavnu dozvolu isplatis fino lepo 200e pa ko voli nek izvoli. a za te 200e fino lepo mozes da kupis polovnu zastavu koja ce te sluziti. Ali odoh dalje od teme. Lep ovaj walther makar samo za u kolekciji. Kad bi kupovao nov mozda bi uzeo cz 99 ili neki revolver u cal. 357

Podunavac
 Dare ako budeš kupovao nov CZ onda kupi model 999 jer su kod njega otklonjene mane koje je imao CZ 99. A ako planiraš kupovinu revolvera u kalibru 357 Magnum nikako nemoj kupiti Zastavin. Ako ti pare nisu problem S&W ili Ruger, a najbolji odnos uloženo dobijeno je Brazilski Taurus.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Hvala podunavac. sta je to sto ne valja kod zastavinih revolvera? Inace jednog lepog dan docice i jedan sa burence

Podunavac

Dare_Makedonija kaže:
Hvala podunavac. sta je to sto ne valja kod zastavinih revolvera? Inace jednog lepog dan docice i jedan sa burence

Ne valja mu skoro ništa. Prvenstveno nisam bio zadovoljan sa okidanjem, nema podešavajući zadnji nišan kao većina zapadnih revolvera, mehanizam za rotiranje doboša nepouzdan i sklon kvarovima (to je bila kap koja je prelila čašu i zbog toga sam ga prodao).
Ali zato sam sa CZ 99 zadovoljan. Nije ni on savršen ali nema velikih mana. Moglo bi da bude bolje okidanje i oblik samog obarača i imao sam problema sa okvirima zbog opruga. Okidanje i obarač su rešeni na modelu 999 a za okvire ne znam. U svakom slučaju u toj cenovnoj klasi teško da se može naći bolji pištolj od CZ 999.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Hvala podunavac

vlada lovac
 [xhide]Astra m21
i54.tinypic.com/21dpgmr.jpg
i52.tinypic.com/1252y53.jpg
i53.tinypic.com/10ia4ya.jpg[/xhide]

vlada lovac
 [xhide]
P04 marine type 1904-06 cal.9mm para
i53.tinypic.com/2mnpv75.jpg[/xhide]

Dare_Makedonija
 lepi nema sta

Podunavac
 Evo još jedan Parabellum 08. Artiljerijski model sa odvojivim kundakom, tangentnim zadnjim nišanom i pužnim magacinom kapaciteta 32 metka.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Podunavac kako ti se ovo svidja? [img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=beretam341.jpg&s=683&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img683.imageshack.us/img683/4200/beretam341.jpg</noscript>[/img]
[img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=bereta2.jpg&s=844&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img844.imageshack.us/img844/4438/bereta2.jpg</noscript>[/img]

Podunavac
 Sviđa mi se Dare. Inače mi se sviđaju Berettini pištolji (i sačmarice), i lično posedujem M70 u kalibru 22LR, a voleo bi da imam F92.
Ovo na slici je M34 u kalibru 9 mm kratki (corto, kurtz, short), a bio je službeni pištolj Italijanske vojske u Drugom Svetskom ratu. Isti ovakav je i M35 jedino što je u kalibru 7,65. Imao sam prilike da koristim ovakav u kalibru 9mm kratki i bio sam zadovoljan sa njim.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 22 je zakon ili konza
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
22 je zakon ili konza

Slazem se kolega !!

Dare_Makedonija
 Kolege (Daki, Podunavac i ostale) dali postoji velika razlika izmedju tt-33 i zastava m-57?

sheytan
 ^ Ja znam da u ruski staje jedan metak manje, + ruski moze da opali bez sharzera, za razliq od Zastavinog... 
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Dare_Makedonija
 Momci nasao sam ovaj pistolj na jednom sajtu. FN-1922 kalibar 380 acp. (nikad nisam cuo za taj kalibar). Koristila ga vojska i policija Kraljevina Jugoslavije [img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=browning.jpg&s=854&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img854.imageshack.us/img854/3834/browning.jpg</noscript>[/img]

[img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=browning2.jpg&s=51&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img51.imageshack.us/img51/9591/browning2.jpg</noscript>[/img]

[img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=browning3.jpg&s=807&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img807.imageshack.us/img807/8593/browning3.jpg</noscript>[/img]

Zna li neko nesta vise o ovom pistolju?

Sniper Hunter
 To ti je kratka devetka Dare isto kao i beretta m34

Dare_Makedonija
 hvala sniper

I Jevtic

Sniper Hunter kaže:
To ti je kratka devetka Dare isto kao i beretta m34

inace ima ga u kalibru 7,65 i kratka devetka samo se promeni cevBye

Podunavac

Dare_M stepani u oddnosu na navlaku.akedonija kaže:
Kolege (Daki, Podunavac i ostale) dali postoji velika razlika izmedju tt-33 i zastava m-57?

Dare ko što reče kolega Daki razlika je u kapacitetu okvira i automatskom kočenju obarača kada je izvučen okvir (tehnička strana). Vizuelno je najveća razlika u tome što TT M57 ima sitnije nareckane i malo ukošene žlebove za repetiranje na navlaci, dok TT M33 ima krupnije i pod 90 stepeni postavljene u odnosu na navlaku.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
PIŠTOLJI PRODAJEM 9 27.03.2023. 17:34
PIŠTOLJI KUPUJEM 6 05.03.2019. 12:19
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,394,410 posete www.srbijalov.com