Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: B&P

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
B&P
Podunavac
 Zemo uzmi Mirage Standard Game T3 i ne sekiraj se ništa. Nije preskup a dobar je metak.
Tri prsta 2Kolce

kimi
 Evo i ja da se priključim kritikama za bp f2 klasik.

Naime negde na početku sezone na patke čekam ja na preletu. Sleti gluvara na vodu na otpr 30-35 metara, poklopim je snopom lepo, malo ispod malo preko nje sačma seva po vodi al ona odlete još 15-ak metara i kolega je obori krušikom.

Par izlazaka kasnije ovaj put ne na preletu već uz kanal slična situacija kao što je neko već opisao, pršti perje na sve strane al patka ne pada. Opet je udaljenost slična, stim što smo nas dvojica pucali ali obojica f2 klasik 34 grama, ne tvrdim ko je pogodio ali nebitno je oba metka su ista. Bilo je taj dan i odstrela sa f2, malo kasnije pao je grivnaš na sličnoj udaljenosti možda malo bliže.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

vlada lovac
 Ja na F2 klasik nemam zamerke, koristio sam uglavnom 3,5mm i odlično mi se pokazao i na zeca i na fazana, nisam primetio da mi pogodjeni fazan ode, bilo je promasaja ali samo iz razloga jer sam pucao preblizu zbog konfiguracije terena, obozavam tu cauru jer mi se mnogo lepo zatvori kasnije kad sam upakujem metak.
Zadnji put kad sam kupovao (pre 4-5god) od 3 kupljene kutije jedna je bila razlicita, oznake na drugom mestu, nesto svetlija boja kartona i jos par sitnica, ali se vidno razlikovala od ostale dve i onih od ranije kupljenih, unutra je isti metak, isto lepo upakovan, na oko identičan sa metkom iz druge dve kutije, ali iz te kutije nisam pucao, i danas mi stoji puna, pa mi se sad posle ovih komentara javlja sumnja da nije neki privatnik umesao prste, pa su i oni koji nisu zadovoljni F2 klasikom možda naišli na tako nešto, slikaću je večeras pa da uporedimo.

davorcalic

Podunavac kaže:
Zemo uzmi Mirage Standard Game T3 i ne sekiraj se ništa. Nije preskup a dobar je metak.

Hvala zemo,ići ću na sajam 01.10. spremio sam dosta para iz ,,crnog fonda,,(ena) hoću da se počastim dobrom municijom ... cena nebitna....hoću da lovim sa stilom, a moram i kuma Čedu da počastim sa kojim patronom...ako mu patriotizam zažmiri na jedno oko...Grin
Žena mi Makedonka....ena Shock

mb-bb

kimi kaže:

Naime negde na početku sezone na patke čekam ja na preletu. Sleti gluvara na vodu na otpr 30-35 metara, poklopim je snopom lepo, malo ispod malo preko nje sačma seva po vodi al ona odlete još 15-ak metara i kolega je obori krušikom.

???
Kolega zar se patke ne love u letu?
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

vlada lovac

mb-bb kaže:

???

Neee u letu, u jesen i zimu No no no

aca81
 Odobreno Bravo 2HaHaHa
DOBAR POGLED

darkolovac
 F2 fiber 4, metak u koji smem da se zakunem, patke padaju kao pokosene a ni fazani se ne bune

ssekir75
 нек модови избришу ову поруку да не смета. дошло до грешке. фала
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

ssekir75

vlada lovac kaže:

mb-bb kaže:

???

SmekoBravo 2Odobreno

владо, ја сам ту муницију био купио у агп ловац, тако да баш не верујем да је фалш. али ко зна... Confused сачувао сам један метак за колекцију, сликај па да упоредимо и рашчистимо проблем.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

mb-bb

vlada lovac kaže:

mb-bb kaže:

???

Sve je to ok, šala i ostalo ali etika je etika....Bye

Podunavac
 A posle etike ostade etiketa. Kažu ljudi da je jezik brži od mozga. Ali znaju i prsti da budu brzi. Ili je mozak spor?Grin
Nekim kolegama bi bilo dobro da pročitaju lovački kodeks i malo se prisete gradiva.

Član 14.
Lovac nikada ne puca ako mu vidik nije čist, niti puca na divljač ispred drugog lovca.
Lovac puca na sitnu dlakavu divljač samo kada je ona u pokretu, na pernatu divljač samo kada je u letu i to ne u jato već samo u jasno izdvojenu jedinku.
Lovac puca na krupnu divljač samo kada je ona na nogama i u mirovanju, osim divlje svinje.
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Verujem da je etike sve manje kao i divljaci.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

ssekir75
 ипак, ловачки кодекс нема снагу закона, тј није обавезујућ. тако да се то неком може свиђати а неком не, али колега није урадио ништа противзаконито.

klaja
 Lov se sastoji od zastite divljaci,ocuvanje stanista ,lovacke etike kao i kodeksa ponasanja.Licno nemam nista protiv kolege,to je uobicajena pojava.Neko radi svesno a neko nesvesno ali se trebamo truditi da prenesemo na neke mladje generacije kako bi bar trebalo da se lovi i postuje divljac.Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mb-bb
 Jos kad sam kao klinac išao sa ocem na patke pa se patka pusti na vodu ja ga vučem za jaknu i pokazujem eno je, a on samo prst preko usta i psst pa mi kasnije objasnio da se ne puca na patke na vodi i zeca kad lezi u logi. To mi je ostalo u sjećanju i dan danas kao da je juče bilo... Stari

ssekir75
 како где... Confused

DakiNS
 Kolege obratite pažnju na upise Van temeNazad na temu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

klaja
 Ja bi rekao svuda osim mozda kod amera...

vlada lovac
 i60.tinypic.com/swqtj4.jpg
na kutiji levo ima deklaracije o proizvodjacu, uvozniku i god.uvoza, na desnoj nema

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,419 posete www.srbijalov.com