Sremac75 kaže:
Ne, ne, ne.
Ne Ćeranić - jedan drugi zajednički prijatelj.
Mislim da je to neko drugi Kakio?
Poznajem licno Acu(Ceranica) i znam da je vrlo kulturan covek i veliki strucnjak!
Mnogima je svojim strucnim savetima pomogao da unaprede Lovista i fond Divljaci.
Znaci udario tuk na luk, pocela da ih hvata panika, za pretnje imate i svedoke i pravac u Sup.
Žao mi je te cele situacije u Bačkoj Palanci. Bio sam 05.12. u gostima kod Vas (da ne bih uvredio drugare sa uzvratnom poseti) Druženje za opuštanje, ljudi neopterećeni drugim problemima, čista zajebancija, Ipak zeca manje i to dosta manje, nego prethodnih godina kada ga je bilo mnogo više (iz priče kolega lovaca) ali je to nadoknadjeno vinom i roštiljem na terenu. I kod Vas priča oko podela, podele i td. Da napomenem da sam lovio u Pivnicama.
Inače ja kod mene kažem svima podatke kakvi jesu, pa ko voli voli, ko ne voli neka kritikuje. U turizmu odstreljeno 50 zeca (nije mnogo, ali s obzirom da turizma nije bilo) dosta je. Od tih para lovci iz sekcija gde je lovljeno mogu da rade šta hoće a oni su se izjasnili da im bude manja članarina za tih 1500 eura (po 3000 po lovcu) Mera nepopularna kod drugih lovaca, ali ako su ovi znali da čuvaju i imaju neka budu i nagradjeni.
Muka je bila svim lovcima, a i meni najveća kad sam im rekao da smo popili od inspektora 3 prijave što za privredni prestup što prekršajne zbog neformiranja komisije za ocenjivanje trofeja, ali s obzirom da smo "elementi" opasni po državu, treba i da platimo kazne kakve zaslužujemo. SVE JE OVO NASLEDSTO OD RANIJEG RUKOVODSTVA I UPRAVNIKA i za to treba da ispaštamo
Kod nas je prosle nedelje prekinut lov na zeca i fazana,juce i prekjuce smo izlazili na ds i stetocine....Posto zbog svih desavanja koliko vidim sledece godine nece loviti pola lovaca,onda dokle traje ova dozvola da se sistematski ociste sve stetocine u lovistu{fazan,zec,srneca divljac}a za ostalo cemo videti..Drage kolege,ja i moji lovci Sumadinci a ima nas oko 150 u sekciji Belo Polje LU Vojvoda Milan Obrenovic,G.Milanovac,neverujemo vise NIKOM,ni Ceranicu,ni Popovicu niti bilo kome iz LSS-a,ako to uopste vise i postoji.Mislimo da je to jedna obicna bagra do bagre koja gleda samo svoj interes i boli njih uvo za dobrobit lovaca{nas obicnih}Pocele su neke guzonje da obilaze vec nase loviste kao hoce da zakupe,love tu{naravno,jer sve vrvi od srnece divljaci i ds-a}ali im je dobronamerno dato do znanja kakve se sve nesrece mogu dogoditi u lovu.Doveo ih mudonja iz LSS-a da im preporuci teren ali je i on najuren kao i oni sto su..Seljak je zajebana sorta,neprolaze vise trikovi kao ranije,a bogami niti ce..
Ej, bre, Sajo, vama stvarno dopizdilo, izgleda?
Samo nemojte da pravite gluposti... Radite pametno. A ko je to doveo te bizMismene, ko je taj iz LSS, dovodio, života ti?
Tako da kolege drage,price kako je ovaj dobar,onaj dobar,padaju u vodu.Nekima je i Zivojinovic bio najbolji,i ona julovska drtina pre njega kad je cvetao biznis sa Italijanima samo tako..Puni kamioni su terani u Italiju i Grcku a sve pod blagoslovom LSS-a,kao niko nije imao pojma.I onaj glavni inspektor Pajkic je takodje mnogo dobar covek,ali to vise ne prolazi...Mislim i iskreno se nadam da ce se napraviti Lovacki savez Sumadije,Vojvodine,dole Juga,samo da vise ovih foteljasa i mnogo dobrih ljudi nebude u LSS-u,niti da toga u ovom obliku vise nebude.Jer dosta je vise price kako LSS je najbolji,najdrazi,najbolji ljudi sede u njemu..itd..Zasta bre dobri,za pranje para,lopovluk,malverzacije...zasta..Ima sirotinje koja jedva odvaja za taj lov,a sve ce nas vise takvih i biti...pa neko se jos igra sa tim parama..
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Neki predstavnik zapadne srbije u lss-u,dal je iz Cacka da te nelazem a saznacu ime i prezime...Dosao sa grupom bizmismena....ratni profiter do profitera,pumpadzije,malo lovili u srbija sumama na Rudniku pa svratili malo do nas da izvide situaciju...Dobro je sto su otisli citavi...Ali takvih ce biti jos....neka neka....Iskreno,use i u svoje kljuse...Vise verujem ljudima u svom udruzenju,cak i lovocuvaru onom obicnom nego guzonjama iz LSS-a...Moj upravnik lovista a zove se Zoran Adamovic je tata za neku bagru tamo u Beogradu..
Pa kako je došao, tako ste ga i ispratili
Što mene, ili nekog drugog običnog lovca, niko nije isterivao ni iz jednog lovišta? Verovatno sam fino očešljan...
Da nisu ovi što su bili kod vas, imali možda pogrešne frizure, pa se nisu dopali ljudima?
GEDZA kaže:
Čovek je doslovce rekao da će nam bivši i njegov lovnik j . . . . . mamicu u p . . . . pred 20 lovaca ja smatram da je to neki vid pretnje i to nije što je rekao jedan kolega nije higijenski da pričaju.
Jel se vi to zezate, ili je Ćeranić to stvarno rekao, doslovce to pominjanje 'mamice' i sve ostalo????
Pred svedocima?? Hajde mi napišite gde i kad se to desilo, i ko je bio prisutan, ljubazno molim!
Lalo BRATE nije to izjavio Ćeranić!!!
To je izjavio TELETABIS koji je pričao pred našim zajedničkim prijateljom,,a što se tiče MAMICA I TATICA(i takvih ima koji vole muške)nije to ništa pa oni (teletebisi)prete kako ćemo mi koji smo protiv njih ZAZALITI DAN kada smo se učlanili u NJIHOVO!!! lovačko društvo,,kako ćemo leteti naglavačke čim se NJIHOVO LD odvoji od sadašnjeg LU ,,,ITD,,,
Što se tiče tih ijava za sve postoje dokazi a što se tiče MAMIME U P....... to se rešava na civilizovan način(RECEPTOM RANČER!!!!!!)
SAMO NEKA SE OPUSTE MANJE BOLI!!!
E ako Rančerov recept primenite, neki će morati da vade ponovo ličnu kartu, sa novom slikom
I onaj moj 'mali' batica Rančer, isti kao i vi, dobar ko 'lebac, dok ga neko dobro ne 'zapiša', a onda, bolje trk u najbližu ambasadu po iseljeničku vizu
I stvarno ne znam zašto stalno prete što već jednom ne pređu sa nazovi reči na dela kad su tako jaki.IZGLEDA DA JE MAGLA!!!IL PANIKICA AL MALA MALA MALECKA
Lala kaže:
Aufff Peščarac, ni manje ni više, nego 3 komada?!?
Ima da vas oderu kod sudije za prekršaje!
Zbog toga već dva dana pijem bensendine. Ja ću moju kaznu platiti, ali udruženje...?
Iovako se pričalo da će lovišta pored peščare i Dunava cepati na više delova i da će najbolje deove uzeti bivši funkcioner LSS iz Vojvodine i pojedini ljudi iz jedne naše turističke agencije koja organizuje lovove kao i safari lovove. Problem je bio da se dokaže da mi nismo sposobni da vodimo lovstvo, a to je ovom inspekcijom uradjeno
Lala kaže:
A za opis ovoga u B.Palanci, si dao dobru dijagnozu: 'čista zajebancija'
'neopterećeni drugim problemima', naravno, dovoljan im je i taj jedan oko LD
Ne zameri mi što sam se malo igrao tvojim rečima, i izvlačio ih iz konteksta.
Da Lalo oni imaju samo jednu želju i to je da budu samostalni, tj. gazde na svom delu lovišta, ali su nezadovoljni u kom smeru ide politika u pokrajinskoj vladi po ovom pitanju, i to mi je rekao njihov predsednik društva (ili sekcije), ali osim tih pet minuta razgovora sa njim, ostali lovci nisu ni u jednom momentu postavili nikakvo pitanje oko lovne politike niti je iko rekao jednu jedinu reč o tome za svih 10 sati provedenih sa njima. Veruj mi da sam se relaksirao taj dan i otišao kući prezadovoljan, bez obzira što većina nas nije opalila ni metka
Lalo,ja sam zdravstveni radnik,radim na rengenu,uradio sam preko 150 udesa do sada,pomogao kome god sam mogao i sakom i kapom,nikada i niodkoga za tudju nesrecu dinar nisam uzeo..a stravstveni sam ljubitelj prirode i lova...Mnogo puta me je valjda onaj gore spasavao u lovu od pijanih budala zbog toga..Mnogo ljudi me zove u lov,Vojvodina,Pester,Kosovo,na mnogo mesta sam bio i kod puno domacina nocevao,skojima sam postao prijatelj do groba,a na kontu lova.Ugostio sam i ja puno njih kod mene na Rudniku.Nikada u gostima se kabadahijski nisam ponasao vec postovao domacina koji me je pozvao...Svega toga vise nece biti zbog odredjene bagre u LSS-u i pojedinih guzonja u Ministarstvima..Stoga kad tako vidim neko mudo koje dovodi jos neko mudo da bin zajebali ono sto su generacije pre mene stvarale padne mi mrak na oci....Izvinite drage kolege na mom recniku,ali osecam se tako izdano i ponizeno da je to neverovatno..
Samo pametno, ALezi, ne treba dozvoliti da se dogadjaju gluposti. Ako im je cilj (a izgleda da jeste), da vas provociraju pa da odreagujete nekontrolisano, nemojte da nasednete na provokaciju, jer onda im dajete sredstvo da vas opletu na neki drugi način. Opušteno, druže, samo 'take it easy'. Misliš li ti da, (kao poredjenje) lopov-kriminalac ne zna da je lopov? Pa se štrecne kad vidi pandura.
E, slično nešto se dešava, koliko ja čitam i čujem (a veoma dobro čujem ), i oko situacije u vašem LD.
Saja Rudnik kaže:
Kod nas je prosle nedelje prekinut lov na zeca i fazana,juce i prekjuce smo izlazili na ds i stetocine....Posto zbog svih desavanja koliko vidim sledece godine nece loviti pola lovaca,onda dokle traje ova dozvola da se sistematski ociste sve stetocine u lovistu{fazan,zec,srneca divljac}a za ostalo cemo videti..Drage kolege,ja i moji lovci Sumadinci a ima nas oko 150 u sekciji Belo Polje LU Vojvoda Milan Obrenovic,G.Milanovac,neverujemo vise NIKOM,ni Ceranicu,ni Popovicu niti bilo kome iz LSS-a,ako to uopste vise i postoji.Mislimo da je to jedna obicna bagra do bagre koja gleda samo svoj interes i boli njih uvo za dobrobit lovaca{nas obicnih}Pocele su neke guzonje da obilaze vec nase loviste kao hoce da zakupe,love tu{naravno,jer sve vrvi od srnece divljaci i ds-a}ali im je dobronamerno dato do znanja kakve se sve nesrece mogu dogoditi u lovu.Doveo ih mudonja iz LSS-a da im preporuci teren ali je i on najuren kao i oni sto su..Seljak je zajebana sorta,neprolaze vise trikovi kao ranije,a bogami niti ce..
Sajo, Rudnik je velik i nepristupačan u nekim delovima (koliko ja znam).
Morate paziti na te što vam obilaze lovište (Rudnik), mogli bi se izgubiti i da ih nikada, niko više ne pronađe!!!
Baš bi bila šteta!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lala kaže:
Samo pametno, ALezi, ne treba dozvoliti da se dogadjaju gluposti. Ako im je cilj (a izgleda da jeste), da vas provociraju pa da odreagujete nekontrolisano, nemojte da nasednete na provokaciju, jer onda im dajete sredstvo da vas opletu na neki drugi način. Opušteno, druže, samo 'take it easy'. Misliš li ti da, (kao poredjenje) lopov-kriminalac ne zna da je lopov? Pa se štrecne kad vidi pandura.
E, slično nešto se dešava, koliko ja čitam i čujem (a veoma dobro čujem ), i oko situacije u vašem LD.
Lala kaže:
Aufff Peščarac, ni manje ni više, nego 3 komada?!?
Ima da vas oderu kod sudije za prekršaje!
Zbog toga već dva dana pijem bensendine. Ja ću moju kaznu platiti, ali udruženje...?
Iovako se pričalo da će lovišta pored peščare i Dunava cepati na više delova i da će najbolje deove uzeti bivši funkcioner LSS iz Vojvodine i pojedini ljudi iz jedne naše turističke agencije koja organizuje lovove kao i safari lovove. Problem je bio da se dokaže da mi nismo sposobni da vodimo lovstvo, a to je ovom inspekcijom uradjeno
Lala kaže:
A za opis ovoga u B.Palanci, si dao dobru dijagnozu: 'čista zajebancija'
'neopterećeni drugim problemima', naravno, dovoljan im je i taj jedan oko LD
Ne zameri mi što sam se malo igrao tvojim rečima, i izvlačio ih iz konteksta.
Da Lalo oni imaju samo jednu želju i to je da budu samostalni, tj. gazde na svom delu lovišta, ali su nezadovoljni u kom smeru ide politika u pokrajinskoj vladi po ovom pitanju, i to mi je rekao njihov predsednik društva (ili sekcije), ali osim tih pet minuta razgovora sa njim, ostali lovci nisu ni u jednom momentu postavili nikakvo pitanje oko lovne politike niti je iko rekao jednu jedinu reč o tome za svih 10 sati provedenih sa njima. Veruj mi da sam se relaksirao taj dan i otišao kući prezadovoljan, bez obzira što većina nas nije opalila ni metka
To Blazo on ima zelju da bude samostalan i gazda u svom delu lovista, a oni, sto su opusteni, to je zato sto malo znaju. A kad se probude,... samo ce tada biti kasno.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?