Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
mrwa22250
 Cestitke komsija,izgleda ih ima kao pleve,samo udriteBravo 2
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Kale1204
 Stigao sneg a i naslo se malo vremena za čekanje...prvi izlazak i evo rezultata Smile
Izasla je nekih 60-70 metara Lisica,zastala puc puc i tu je stize zrno iz 243 win.
Zanimljivo je sto i pored dobrog pogotka (ulaz tik iza desne plecke,izlaz kroz levu plecku uz poveliku destrukciju-prizor nije bio za slikanje) odvukla oko 50 m uz obilan krvni trag.
Zilava je to ziviljka-ili je imala pancir Hmmm
www.dodaj.rs/f/3Z/PJ/4Y5OVo37/imag0246.jpg

sheytan
 Slab qliber, ne znam shta droogo... Confused

Esi vido kako gore kolega s pravim qliberom mlati i na 300m???

Grin

Chestitam, Kale, nek i odvuche poneki poot, bitno je da je odstreljena! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Kale1204

sheytan kaže:

Grin

I ja nesto kontam da je slabasan-za sledecu zimu spremam 375 hh za lije,nema druge Grin
Vid`o ,nije da nisam...tako cu i ja-samo dogodine sa 375hh Grin
Jao,jao,jao...ko o cemu baba o svojim omiljenim ustipcima (270 win) odlican je to kalibar,al`smanji malo hvalu Bravo 2

ljubi
 Cestitke na odstrijelu Bravo 2

sheytan

Kale1204 kaže:

sheytan kaže:

Grin

I ja nesto kontam da je slabasan-za sledecu zimu spremam 375 hh za lije,nema druge Grin
Vid`o ,nije da nisam...tako cu i ja-samo dogodine sa 375hh Grin
Jao,jao,jao...ko o cemu baba o svojim omiljenim ustipcima (270 win) odlican je to kalibar,al`smanji malo hvalu Bravo 2

Pa, smanjio sam ispod svakog minimooma! Confused Ispada chak i da ga qdim!

Smeko

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

klaja
 Kolege čestitke na odstrelima,ja nikako da uhvatim vremena da odem malo na štetočine.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mrwa22250

Kale1204 kaže:
Stigao sneg a i naslo se malo vremena za čekanje...prvi izlazak i evo rezultata Smile
Izasla je nekih 60-70 metara Lisica,zastala puc puc i tu je stize zrno iz 243 win.
Zanimljivo je sto i pored dobrog pogotka (ulaz tik iza desne plecke,izlaz kroz levu plecku uz poveliku destrukciju-prizor nije bio za slikanje) odvukla oko 50 m uz obilan krvni trag.
Zilava je to ziviljka-ili je imala pancir Hmmm
www.dodaj.rs/f/3Z/PJ/4Y5OVo37/imag0246.jpg

Svaka cast na odstrelu,a odvukla je verovatno jer je pogodak pao malo nisko.Da je na tom mestu(iza plecke)ali 3 prsta gore pad bi bio u vatri,mada ni ovako nije loseOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

ssekir75
 битно да је отишла у вечна ловишта Bravo 2
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Kale1204
 Hvala na cestitkama iveli
Kao sto Mrva kaze,pogodak jeste bio nize,a opaska za pancir se odnosila na to da me je zacudilo sto je odvukla jer sam vec sa ovim kalibrom i zrnom imao par lisica losije pogodjenih (iza rebara i stomak) pa su padale na mestu.
No kako bilo da bilo-dobra stvar je sto je odvukla bas u pravcu kuda sam isao prema autu pa sam je manje nosio Odobreno

dreger
 Svaka cast kolege ,veceras isao al nista na puskomet tri vidjene,dve se jurile www.dodaj.rs/f/3z/xV/Sj0U3SD/1/sdc11788.jpgi igrale svadbeni ples,parenje polako pocinje.mnoogo ranije nego prosle sezone.ovo je jedna od pre snega.

Dalibor89
 Dobro vece Dosao red i na mene da se upisem za jako kratko vreme sa dosta odstrela jer nije bilo vremena ove godine za mene da idem u Lov.Danasnji dan je bio za mene predivan i za ovu godinu se upisujem i danas su pale jos 3 lije, 2 zenke i 1 muzjak. Tri prsta 2 Na putu do ceke prva se prevari i padne na 252 koraka.(losa optika Grin )www.dodaj.rs/f/3u/4z/4ZwH5y5C/2014-12-31-1853.jpg
Posle na ceki sam cekao malo duze i video 8 Lisica i od tih 8 sam uspeo da privabim 2, i to prvo lisca(174 koraka) koji je jedva dosao jer mu bilo sumnjivo ali na cijuk misa ga navabim jer na zeca nije ni glavu dizao, a isto i tako njegova sestra je dosla na cijuk misa i to jos ona je dosla na 103 koraka i pozdravi je taj cuveni 270win koji slabo dubacuje.HaHaHa www.dodaj.rs/f/1K/PC/4N1O1J2V/2014-12-31-1859.jpg
www.dodaj.rs/f/3x/iq/Nh6TNis/2014-12-31-1860.jpg
A za mog druga Tomu isto veliki pozdrav i neka zameni njegoc 223 za 270win jer od njegovog nema vajde.HaHaHa Za ovu godinu se odjavljujem i Sretna vam 2015 i da se provedite svi sto najbolje.Kolce Vidimo se ubrzo u Novoj God.Veselo 2

sheytan
 OPA, GJURGJO! 270w danas eben - bitje i od mene dvije, kd nadjem lechka vremena! Dim

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

tomo vrbas
 Evo i ja da se odjavim za ovu godinu cekanje na -12 se isplatilo od tri lisice jedna je platila glavom dve me osetile jer je vetar promenio pravac,ali ova treca je dosla sa prave strane!

www.dodaj.rs/f/29/W7/4XHM4Ksg/dscn0605.jpg

I da nebi ja moj 223r dao za takvih 10 (270w) ovaj sta je sve odstrelio i na kojim daljinama taj tvoj nece ni za 100 godina.Pfft

Svim forumasima zelim sretnu novu 2015g.iveli 3Kolce

sheytan

sheytan kaže:
OPA, GJURGJO! 270w danas eben - bitje i od mene dvije, kd nadjem lechka vremena! Dim

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_20141231_164813_zps3dcd2e27.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_20141231_164601_zps3911a587.jpg

Dim

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

golf071
 Bravo 2Odobrenoiveli
Novine

canis aureus

sheytan kaže:

sheytan kaže:

Dim

Vide, videe ... Oi
... ajd sad, qulibEr prosečan AL streelaac ... ko bi se ovomU nad'o Krsti

Svaka čas' tebra Confused
el bijade na podaleko?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

mb-bb
 Kolege svaka čast na odstrelim, cestitke Bravo 2

Sretna Nova godina, sve najbolje kolegama sa foruma, puno ljepih odstrela....iveli
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

sheytan

canis aureus kaže:

sheytan kaže:

sheytan kaže:

Dim

Vide, videe ... Oi
... ajd sad, qulibEr prosečan AL streelaac ... ko bi se ovomU nad'o Krsti

Svaka čas' tebra Confused
el bijade na podaleko?

Fala, batke!

Nije daleko, cca. 80m prva, cca. 100 i neshto drooga, + - , mojne me drzati za retch! Love

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

tomo vrbas
 www.dodaj.rs/f/l/YD/44tVJfX0/dscn0610.jpg

Da nastavimo niz i u ovoj godini ova je malopre pala Monte Karlo+RC4 5mm daljina 30m nije neka krupna ali i ona voli da pojede zeca i fazana!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,576 posete www.srbijalov.com