Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
sheytan
 Di je Baqsov upis? Smile Verovatno će se pojavi, čim ovaj moj lansiram... I POJAVIO SE! Grin

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Bakuss

sheytan kaže:
Di je Baqsov upis? Smile Verovatno će se pojavi, čim ovaj moj lansiram... I POJAVIO SE! Grin

iveli 3

Bravo 2iveli

MMilos
 Šejtane, hakeru Grin
Odobreno

dreger
 Lisac 150 koraka.
www.dodaj.rs/f/1u/10V/3Fsu9itW/sdc11925.jpg

tomo vrbas
 Dreger svaka castBravo 2,nego jel to kod tebe ima jos snega ili kasnis sa potavljanjem slika?

dreger
 E Tomo bilo bi dobro da je ovo prvo,ali ipak je ovo drugo,imam jos neku sliku dok je bio sneg docice i te na red.Kako sad izgleda tesko da cemo ove sezone jos loviti po snegu

DakiNS
 Biće snega krajem januara barem tako kažu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

davorcalic

Bakuss kaže:
Jel ide neko sutra u Alibunar?Lisica

Pa naravno...prošle godine je bilo super....dosta odstrela, dobar ručak i bogata tombola....druženje na nivou,što bi reko Žika Pavlović....Yes
Žena mi Makedonka....ena Shock

klaja
 jel ide neko iz N.Sada u Alibunar??
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

IvicaL
 Jutros u lovu na lisice pao moj prvi sakal. Mozda ovo nije tema za njega, ali postavicu slike ovde
lala, pa sta

IvicaL
 Ovde je pao pogodak - daljina nekih 120m
lala, pa sta

tomo vrbas
 IviceBravo 2ika

neca90
 Bravo IviceBravo 2

Koji kalibar i municiju koristis?Smile

Acke
 Ivice, svaka čast!

Daj još neki detalj, kad dođeš sebi. Smile

DJULE78
 Sve cestitke za odstrel! Odobreno

davorcalic
 Današnji lov je protekao savršeno....320 lovaca u Alibunaru,organizacija na visokom nivou kao i prošli put...ujutro skup lovaca i doručak...pa polako traktorima krećemo na teren,jes bilo blatnjavo al isplatilo se... posle nekih sat vremena pojavila se lija ispred mene i stala...tu i ostala....zaboravio sam da ponesem neko kanapče pa sam je stavio u prsluk i nosio nekoliko kilometara....samo sam čekao da me buve pojedu...po završetku lova organizovano otišli u restoran gde je usledilo slikanje za časopis ZOV pa na ručak uz bogatu tombolu (glavna nagrada je bila lov.puška 20/76 jednocevka)....gost ove manifestacije bio je i predsednik Šormaz....ukupno je odstreljeno 9 lisica bilo bi i više ali bilo je dosta vode. tako da je i ovo odlično.....

Lov na Banatsku lisicu se ne propušta......hvala organizatorima,dali su i više od sebe...

davorcalic
 Ovo je slika sa skupa lovaca....

klaja
 Čestitam drugarima na odstrelimaBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Ivici čestitke na odstrelu prvenca.Bravo 2
Učesnicima i organizatorima hajke u Alibunaru čestitke na odstrelima lisice.Bravo 2
Zemo kum opet eskivirao lov? Njega može da se vidi samo na Ravnoj Gori i Oplencu.
Tri prsta 2Kolce

IvicaL

Acke kaže:
Ivice, svaka čast!

Daj još neki detalj, kad dođeš sebi. Smile

Sta da kazem, drugi se pojavio posle 5 minuta - muzjak, i sedi na oko 200 m i gleda, ja pun adrenalina i promasim
Mislim da bi bilo previse da sam za prvi put odma smakao 2
lala, pa sta

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,693,913 posete www.srbijalov.com