Lisica
|
davorcalic |
Objavljen 18.01.2015. 19:50
|

Veteran

Upisa: 753
Pristupio: 14.02.2012. 16:25
|
Podunavac kaže:
Ivici čestitke na odstrelu prvenca. 
Učesnicima i organizatorima hajke u Alibunaru čestitke na odstrelima lisice. 
Zemo kum opet eskivirao lov? Njega može da se vidi samo na Ravnoj Gori i Oplencu.
Izgubio mi se kum.Odaziva se na ime Čeda.Nestao na potezu N.Sad-Neštin.Ako ga neko vidi nek mi odmah javi....Sledi nagrada...
Žena mi Makedonka.... 
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 18.01.2015. 20:43
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Davore nije više N.Sad -Neštin...mora da je neka snajka pa je promenio prevac
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
Acke |
Objavljen 18.01.2015. 23:34
|

Član

Upisa: 158
Pristupio: 25.10.2012. 21:59
|
IvicaL kaže:
Acke kaže:
Ivice, svaka čast!
Daj još neki detalj, kad dođeš sebi. 
Sta da kazem, drugi se pojavio posle 5 minuta - muzjak, i sedi na oko 200 m i gleda, ja pun adrenalina i promasim
Mislim da bi bilo previse da sam za prvi put odma smakao 2
Definitivno bi bilo Jesi li vabio? I jesu li viđani na tom terenu do sad? |
|
|
|
IvicaL |
Objavljen 19.01.2015. 00:54
|

Veteran

Upisa: 779
Pristupio: 07.02.2013. 10:13
|
Acke kaže:
IvicaL kaže:
Acke kaže:
Ivice, svaka čast!
Daj još neki detalj, kad dođeš sebi. 
Sta da kazem, drugi se pojavio posle 5 minuta - muzjak, i sedi na oko 200 m i gleda, ja pun adrenalina i promasim
Mislim da bi bilo previse da sam za prvi put odma smakao 2
Definitivno bi bilo  Jesi li vabio? I jesu li viđani na tom terenu do sad?
Jesam vabio - ranjeni zec. A vidjani su i slusani tu na tom terenu. Inace kod nas ga ima na 2 terena malo podalje od grada, ali se sire to je definitivno...
lala, pa sta
|
|
|
|
Bakuss |
Objavljen 19.01.2015. 09:32
|

Član

Upisa: 77
Pristupio: 08.03.2011. 15:10
|
davorcalic kaže:
Današnji lov je protekao savršeno....320 lovaca u Alibunaru,organizacija na visokom nivou kao i prošli put...ujutro skup lovaca i doručak...pa polako traktorima krećemo na teren,jes bilo blatnjavo al isplatilo se... posle nekih sat vremena pojavila se lija ispred mene i stala...tu i ostala....zaboravio sam da ponesem neko kanapče pa sam je stavio u prsluk i nosio nekoliko kilometara....samo sam čekao da me buve pojedu...po završetku lova organizovano otišli u restoran gde je usledilo slikanje za časopis ZOV pa na ručak uz bogatu tombolu (glavna nagrada je bila lov.puška 20/76 jednocevka)....gost ove manifestacije bio je i predsednik Šormaz....ukupno je odstreljeno 9 lisica bilo bi i više ali bilo je dosta vode. tako da je i ovo odlično.....
Lov na Banatsku lisicu se ne propušta......hvala organizatorima,dali su i više od sebe... Davore lepo sam jos pre 5 dana pitao ovde da li neko ide u Alibunar?I niko da odgovori?Mozda smo se i ocesali jedan od drugog,ko zna, a mogli smo popiti nesto i porazgovarati malo.Upoznali smo se na sajmu ali znas kako kazu "daleko od ociju daleko od srca" pa te nisam prepoznao.Ja nisam imao srece tj sansu za pucanjem, video sam jednu u begu daleko od mene(bio sam u pogonu) i to je sve. |
|
|
|
Bakuss |
Objavljen 19.01.2015. 09:43
|

Član

|
Evo i jedna od mene iz lova u Alibunaru
|
|
|
|
Bakuss |
Objavljen 19.01.2015. 09:48
|

Član

|
Davore jel si ti ovaj u sredini sa rukama na ledjima?Ako jesi sramota da sam te slikao a da se nismo pozdravili.
|
|
|
|
ultras035 |
Objavljen 19.01.2015. 11:02
|

Član

Upisa: 180
Pristupio: 04.05.2010. 09:22
|
...doLijala prva ove godine...steta sto nema snega...
Posle snega se jedna provukla, a sa jednom sam imao bliski susret...naravno bez oruzja... na 10-ak koraka od bretonke Maze i mene...pravo iz brda na put ka susednom selu, gde smo prolazili! Neverovatno je da je iskocila ispred nas , stresla sneg i krenula polako ispred neosetivsi nas...tek na moju komandu kerusi da ne pomislja da krene za njom , lija se okrenula , videla nas i nazad u brdo!
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
|
|
|
|
dreger |
Objavljen 19.01.2015. 13:35
|

Stari član

Upisa: 472
Pristupio: 14.12.2010. 07:55
|
Jos jedanl ep i mlad lisac(78 kor.)
 |
|
|
|
neca90 |
Objavljen 19.01.2015. 14:15
|

Veteran

Upisa: 531
Pristupio: 02.10.2010. 18:30
|
Sve cestitke za odstrele
Nego,jel video nekad neko ovako nestohttp://lovac.info/lov-divljac-hrvatsk...stira.html? |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 19.01.2015. 14:29
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Čestitke svima na odstrelima! 
A ovo Baqsovo:
Bakuss kaže:
Davore jel si ti ovaj u sredini sa rukama na ledjima?Ako jesi sramota da sam te slikao a da se nismo pozdravili.
me podseti na prigodan evergreen: https://www.youtu...4Fyz8HEGx8
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
ultras035 |
Objavljen 19.01.2015. 16:14
|

Član

|
Moram da kazem da sve koje sam video ove jeseni i zime nemaju ni priblizno lepo krzno kao ova dregerova...sve su nekako ofucane, a sta je razlog...??? Mozda blaga zima?
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 19.01.2015. 22:17
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
ultras035 kaže:
Moram da kazem da sve koje sam video ove jeseni i zime nemaju ni priblizno lepo krzno kao ova dregerova...sve su nekako ofucane, a sta je razlog...??? Mozda blaga zima?
Дрегерова свака најлепша је лија
јер се свакој длака као злато сија
Лепо их ухрани па вечери сваке
када их улови он броји кораке........
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
davorcalic |
Objavljen 20.01.2015. 08:17
|

Veteran

Upisa: 753
Pristupio: 14.02.2012. 16:25
|
davorcalic kaže:
Bakuss kaže:
Jel ide neko sutra u Alibunar? 
Pa naravno...prošle godine je bilo super....dosta odstrela, dobar ručak i bogata tombola....druženje na nivou,što bi reko Žika Pavlović.... 
Veliki pozdrav kolega Bakus....evo vidiš da sam odgovorio al mislio sam da ću te videti tamo,međutim bilo je mnogo ljudi jako mi je žao što smo propustili lepo druženje...mene ćeš većinom prepoznati po mom malom asistentu,Joci,retko idem bez njega u lov....bio je na hajci u pratnji lovnika u grupi br.3.....Jesam, ja sam taj u sredini....sledeći put dogovor na pp i nema propusta....

Žena mi Makedonka.... 
|
|
|
|
ultras035 |
Objavljen 20.01.2015. 10:22
|

Član

|
@ Jank ...bravo za pesmicu...
|
|
|
|
Bakuss |
Objavljen 20.01.2015. 14:56
|

Član

|
davorcalic kaže:
davorcalic kaže:
Bakuss kaže:
Pa naravno...prošle godine je bilo super....dosta odstrela, dobar ručak i bogata tombola....druženje na nivou,što bi reko Žika Pavlović.... 
Veliki pozdrav kolega Bakus....evo vidiš da sam odgovorio al mislio sam da ću te videti tamo,međutim bilo je mnogo ljudi jako mi je žao što smo propustili lepo druženje...mene ćeš većinom prepoznati po mom malom asistentu,Joci,retko idem bez njega u lov....bio je na hajci u pratnji lovnika u grupi br.3.....Jesam, ja sam taj u sredini....sledeći put dogovor na pp i nema propusta....

Pozdrav Davore,vidim da si odgovorio ali to je za mene bilo suvise kasno,petak u 21 20h, tada se ili kartam na FB ili sam pored TV,tako da nisam ni otvarao ovaj portal.Slazem se sa tobom da je bilo dobro i sledece godine cu verovatno opet biti tamo.Zao mi je sto sam te i slikao a da te nisam prepoznao pa da udjemo unutra i popijemo nesto.Upoznao sam unutra(sedeli su pored mene) neke ljudi iz Planista(Mica bivsi udbas u penziji) verovatno ga poznajes,mislim da lovi u Margiti.Moji iz firme su zadovoljni slikama (traktori sto su nas vozili su bili JD.ja sam bio u br2). tako da se vidimo ponovo tamo dogodine.pozz |
|
|
|
Jank |
Objavljen 20.01.2015. 21:48
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
davorcalic kaže:
davorcalic kaže:
Bakuss kaže:

davorcalic i Bakuss

Da ste ceo forum pročitali
za Logo SrbijaLov bi znali
Na kapu se nakači lako
pa te u lovu prepozna svako....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 20.01.2015. 22:14
|

Lovčina

Upisa: 2820
Pristupio: 19.02.2011. 19:15
|
Eh taj logo, gde li je moj zalutao... Ko zna...
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
|
|
|
|
Bakuss |
Objavljen 21.01.2015. 09:20
|

Član

|
Jank kaže:
davorcalic kaže:
davorcalic kaže:
Bakuss kaže:

davorcalic i Bakuss
Da ste ceo forum pročitali
za Logo SrbijaLov bi znali
Na kapu se nakači lako
pa te u lovu prepozna svako.... 
Prijatelju ko ce citati ceo forum,pa unazad ko zna koliko godina?Nego reci ti meni kako se stize do te znacke?Dal se dobija na lepotu,ubijene lisice,broj zvezdica koje imam ili za pare? , novci nisu problem, njih nemam ,salim se daj informaciju |
|
|
|
Bakuss |
Objavljen 21.01.2015. 09:23
|

Član

|
davorcalic kaže:
davorcalic kaže:
Bakuss kaže:

Davore ko je Joca?Da nije terijer,video sam jednog? |
|
|