Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?
Sniper Hunter
 "I tata bi sine"Grin i meni se svidjaju one ruskinjeB)

Neca92
 Napravio sam lapsus! Jaooo Pisao jedno, a mislio drugo! Jaooo
Podunavac, hvala na ispravci! B) Hteo sam da kazem da bi mi prihvatljivije bilo da se radi o puskama sa ozljebanim cevima!
Ne znam zasto, ali nekako su mi antipaticne...Sad
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

LU Aleksandrovo
 Evo jednog linka sa cenama polovnih pušaka u italiji na hiljade komada, zanimljivo za poređenje. Podunavac ti kao bolji poznavalac situacije prokomentariši malo da nam bude jasnije.

http://www.armiusate.it/index.php?a=5...amp;page=2
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Podunavac
 Da budem iskren malo mi je zbunjujući taj sajt. Uglavnom su to izgleda licitacije, pa ko da više. Situacija izgleda kao i kod nas. Što je dobro i očuvano to je i skupo, a ono što je jeftino to je i u sumnjivom stanju. Sa tom razlikom da zapadnjacima nije skupo u odnosu na njihove plate. Mislim da nama još dugo vremena ne ginu Ruskinje, Turkinje i Zastavine puške. A sa ovim možemo samo da parimo oči.
Tri prsta 2Kolce

kelt
 ima tu kojecega za svakog ponesta, a ponajvise za u.s.steel u SmederevuDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

hamerles
 Za ove pare pre bih kupio nekoliko ruskih novih pusaka i da me ne boli glava B)

LU Aleksandrovo
 Ma samo mi nije bilo jasno veliki broj pušaka, raznoraznih cena, a nisam ni malo upoznat sa stanjem na našem tržištu. kod nas malo ko stavlja cenu sve je stvar poziva pa dogovaranja, pa do odlaska na lice mesta da bi se razočarao ili pak ubo pravu stvar.

hamerles
 Zato sam ja vise za novo pa kako bude. dali je ruskinja nek je ruskinja ali novo je novo B)

LU Aleksandrovo
 Mnogo puta može polovno da bude bolje od novog, ali brate ja sam ipak za novo, ako ništa drugo bar miriše na novo, pa nek je i kineska. Kupovina puške ipak treba da ima neki svečani ton, a ne ko da ideš na pijacu pa se ubeđuješ za kilo paradajza il krompira.

talijani su dobri proizvođači cipela, svetski priznati pa zašto onda od njih ne kupujemo i polovne cipele.

Sniper Hunter

LU Aleksandrovo kaže:
Mnogo puta može polovno da bude bolje od novog, ali brate ja sam ipak za novo, ako ništa drugo bar miriše na novo, pa nek je i kineska. Kupovina puške ipak treba da ima neki svečani ton, a ne ko da ideš na pijacu pa se ubeđuješ za kilo paradajza il krompira.

talijani su dobri proizvođači cipela, svetski priznati pa zašto onda od njih ne kupujemo i polovne cipele.

Pa valjda zato sto im smrde puno nogeGrinSmeko

hamerles
 Upavo tako druze. novo je novo. Staro mi je sve dosadilo.danima sam razmisljao ali ove godine cu kupiti novu pusku za sezonu pa makar bila i Ruska jednocevka ali samo da je novaB)

LU Aleksandrovo
 Ma ja se zezno, kod prijatelja u Kragujevac uplatim kiplauf u cal 223, sredim ispit i onda odustanem, reko koji će mi moj, nisam ljubitelj odstrela srneće divljači i poklonim ga drugaru, sad se i ja razmišljam da ponovo kupim isto to i kad bi našao lovačku u kalibru 38, koji će mi veće za prepelicu.

hamerles

LU Aleksandrovo kaže:
Ma ja se zezno, kod prijatelja u Kragujevac uplatim kiplauf u cal 223, sredim ispit i onda odustanem, reko koji će mi moj, nisam ljubitelj odstrela srneće divljači i poklonim ga drugaru, sad se i ja razmišljam da ponovo kupim isto to i kad bi našao lovačku u kalibru 38, koji će mi veće za prepelicu.
koji je to kalibar 38?

tomo vrbas
 Cal 38?Hmmm

LU Aleksandrovo
 Ups, pardon 36 G. Izvinjavam se na grešci.

hamerles
 B) to ke vec ok

hamerles

LU Aleksandrovo kaže:
Ups, pardon 36 G. Izvinjavam se na grešci.
Neznam kako stojimo sa municijom za 36kalibar??? pitao sam u nekoliko prodavnica cisto da vidim dali ima i nisu imaliB)

LU Aleksandrovo
 Ma da se nabaviti, poručiš pa stigne, dalo bi se i puniti, pa za prepelicu koliko ti treba 100 - 200 komada godišnje.

gledao sam letos italijana kod mene kako smireno i elegantno odstreljuje prepelice sa kalibrom 36, majke mi mile lepota videti te elegancije. doduše pucao je magnum municijom a metak samo 10mm debeo.

tomo vrbas
 U capriolu je ima dosta i to kvalitetne municije, a imali su i turske polozare cal 36(410) e to je lepota bila videti ko penkalo a vrhunski odradjene,to je bila pomama za tim puskama prosle godine pred lov prepelice a cena je bila oko 32000din!

hamerles
 To je exstra puskica. jos ako je jednocevka onda je kao violina B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srećna nova godina SVAŠTARA 111 03.01.2017. 12:51
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,046,172 posete www.srbijalov.com