Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
Cvele
 http://www.youtub...r_embedded evo jednog snimka.. imaju slabo fazana, al' ko je zeljan lova neka odgleda Grin Grin Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 [xhide]Cvele, taj snimak je vec stara prica, prodiskutovana ovde na forumu mnogo puta...B)[/xhide]
Just like old times!

Cvele
 Mislis? Haha... ne secam se..ali nema veze ;)

strahinja
 haha,ovo nije normalno
Grin

Podunavac
 Lov na ovakvom mestu ne zahteva nikakvo umeće, ovde bi i slepac pogodio.lovac Ali poznajem neke lovce kojima bi ovakav lov baš odgovarao.Grin
Tri prsta 2Kolce

petar
 [xhide]Cvele, prelistaj pricaonicu prethodnih dana...B)[/xhide]
Just like old times!

Cvele
 Ma nema potrebe.... od viska glava ne boli ;)

DakiNS

Lala kaže:
Evo jedne dobre sličice iz lova na fazana u Senti. Daki je prvi sa leva, (njega kao 'levaka' uvek stavljaju levo Grin ), a on je slučajno naišao, pa su mu dali i pušku da okači, da se slika Smeko
Šalim se, naravno!
Lalo ja sam prvi s desna nisam levat nego desničar. I mogu vam se pohvaliti da je domaćin iz Sente nosio komadinu mesa da nagradi Žuću kako je krstio Mrvana jer je zaslužan barem za polovinu ulova, a o pronalaženju ranjenih da ne pominjem, što je posebno značajno u komercijalnom lovu , da ne bude gubitaka. Prethodne godine vodio sam Mrvanovog oca Zika u Sentu, pa je domaćin ne znajući kakav je pas pred njim rekao .- Gospodin ne dajte psu da mnogo trči neće izdržati do kraja lova.- na to sam ga pitao da li mogu posle lova da ga pustim da se još istrči, samo je onako klimnuo glavom ne verujući verovatno se čovek sreće sa mnogo lovaca pa među njima bude dosta hvalisavaca koji se na kraju obrukaju, a on kao domaćin neće da uvredi gosta. Na kraju lova rekao je da slobodno pustim Zika da se istrči pa ako i uhvati kojeg fazana živog to će biti gratis, i dodao da takav breton još nije viđen u Senti. Voleo bih ako neko iz Sente čita ove redove da pozdravi i pita Karčiku i čini mi se orđa kakve su u lovu Žuće iz NEW NOW.PasSmeko Da ne ispadne samo hvalisanje ja lično sam odstrelio samo dva fazana, mnogo mi je bilo bitnije da pratim i korigujem Mrvanov rad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Boban
 Cvele ,dobar ovaj snimak samo ovde nema lova ovo je ludnica
meni je zanimljivija kada ih slabo ima pa se kerovi muce i oznoje guzu da ih pronadju i markiraju.srbijalov

DakiNS

Boban kaže:
Cvele ,dobar ovaj snimak samo ovde nema lova ovo je ludnica
meni je zanimljivija kada ih slabo ima pa se kerovi muce i oznoje guzu da ih pronadju i markiraju.srbijalov
Potpuno se slažem sa tobom. Ovakvi lovovi sa puno divljači više liče na pucanje glinenih golubova ili vežba u streljaštvu.Nema po meni lepšeg lova nego kada psi rade , buše trsku i šaš , tarupaju parlog a za ceo lov jedan ili dva fazana ali zato puno srce, još kada tvoj pas posao uradi onako profesionalno , pa još mnogo kvalitetnije od ostalih pasa e to je tek merak, a za mene najveći je merak kada malo zaostanem pa se do sita nalovim iza trkača
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Fotografije koje slede sam dobio od mog druga i kolege koji je veliki lovac ali fotoaparatom. Čovek koji zna da snimi veoma interesantne momente iz prirode. Ove gradske fazane je uslikao na ogradi Kombinata "Sport" u Beogradu, preko puta Ade Huje. Na tom prostoru su se toliko odomaćili da se ne plaše ljudi već slobodno šetaju i čeprkaju na svega nekoliko metara od prolaznika.....pa pogledajte....
i55.tinypic.com/11uyy34.jpg
i53.tinypic.com/w0rrie.jpg
i52.tinypic.com/ok9xl5.jpg

Ovde nema lova ali ih je lepo videti i u krugu obližnje benziske pumpe kako mirno kljucaju...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

petar
 [xhide]Imao je moj brat u basti, vise puta, ima jedan deo koji je zarastao u bagremar, a okolo dva placa prazna, isto jako zarasla u gustis, niko ne zivi tu godinama, a atar je na 200m, pa dodju cesto, on im baci nesto zrnaste hrane i oni su tu, cesto se cuju, ali se plase coveka, u tu bastu se ne ide cesto, pa je tu mirno, ali nisu pitomi, nego pravi divlji...inace ima ih, pravih divljih isto u dvoristu 'BEK'-a U Zrenjaninu, inace, to dvoriste vise podseca na ogradjeno loviste, ima i zeceva, a neki kazu da su nasli i rupu od lisice, ogromna povrsina propale fabrike, zarasla u pravu dzunglu, a jos i ogradjena, tako da je za vecinu ljudi skoro nepristupacna, pa zivotinje imaju svoj mir, iako su u gradskoj sredini...B)[/xhide]
Just like old times!

Lala
 Od ove godine je zakonom dozvoljen komercijalni lov fazana iz veštačkog unosa, tokom cele godine. Da li je neko išao u takav lov, ili da je čuo da je takav lov negde organizovan?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Sve kolege su toliko zaokupljene prepelicom da niko ni ne spominje fazana. Kod mene lov počinje od 16. septembra i ne mogu da dočekam. Kada počinje u Srbiji?
Tri prsta 2Kolce

misa 71
 Kod nas brate 15. oktobra .ika
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

alex
 Jaoooo jedva cekam lov na Fazana jedva cekam
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

apinest
 U Srbiji lov na "divljeg" fazana (iz prirode) počinje 01.10. i traje do 31.01. Ove godine je prvi put tako.

klaja

Podunavac kaže:
Sve kolege su toliko zaokupljene prepelicom da niko ni ne spominje fazana. Kod mene lov po
činje od 16. septembra i ne mogu da dočekam. Kada počinje u Srbiji?

braso ponesi rukavice i hvataljku za zmije kada krenes na fazana hehehHarmonika

klaja
 kazu da ce biti ove godine puno vise fazana i zeca,nego prosle bar u nekim lovistima.

mirko knezevic
 Auuu bre Podunavac druze pa vi jos malo pa na fazana,kako se okrenu godina,kod nas najverovatnije zadnja nedelja oktobra ili prva nedelja novembra...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,348,143 posete www.srbijalov.com