Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Sremac75
 Jel to "Cvaja" po čuvenom i najpoznatijem susečkom vinu CVAJERU?ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS

apinest kaže:

klaja kaže:
cuo sam da u suseku ima lepseg vina,tako se prica...Veselo 2

Ima posle da pričaš da si banovan zbog Neštinskog vinaROFL

A Susek opet daleko od NeštinaSmeko
Izgleda da neko od admina izuzetno preferira Susek i susečka vina, kad mi je obrisao upis o istima! ROFL Ništa, ponoviću: Susek nema ni približan broj i površinu vinograda kao okolna sela (čitaj: Neštin), tj. nije tradicionalno vinogradarsko mesto, pa samim tim nema ni toliko vinara, podruma i vina. Ipak, poznajem nekoliko kolega lovaca iz Suseka koji pored toga što vole lov imaju i svoje vinograde, neguju lepa i pitka vina. Koristim priliku da pozdravim Vladu i Cvaju! iveli

Apinest nije te niko brisao nego je ono redovno isključenje progutalo upis
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

apinest

Sremac75 kaže:
Jel to "Cvaja" po čuvenom i najpoznatijem susečkom vinu CVAJERU?ROFL
To je onaj Cvaja čiji ker je, jureći pacova, udario u slavinu vinskog bureta, pa je icurilo par stotina litara vina... Pas 2 Kad ga onda nije otresao... puc puc Ipak, osim vina, voli Cvaja i lov i kerove! Pas

Sremac75

DakiNS kaže:

Apinest nije te niko brisao nego je ono redovno isključenje progutalo upis

Ma ja sam ga obrisao...greškom!Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Zar i ti sine BruteROFL

Jank
 Moram i ja doći do Neština
da popijem bure dobrog vina
i da vidim sestrićevog SINA
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75
 Malo...ConfusedROFL
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Generacio nije problem doći. Problem je vratiti seiveli 2

Sremac75

Jank kaže:

Obavezno dobri moj ujače!
Za tebe specijalno, iz "onog" bureta!;)
PraviloPraviloPravilo
Palica

Jank

DakiNS kaže:
Generacio nije problem doći. Problem je vratiti seiveli 2

MA NIJE NI TO PROBLEM, valjda ćemo uloviti usput i neku lepu snašu da nas primi na prenoćište...ROFL

klaja
 ja sam se samo malo nasalio za vino iz suseka Grin.......!!!Stari

Sremac75
 No no no
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 E ljudi kako je svet mali jesenas sam išao u Neštin da kupim vino za sinovu svadbu, našao po preporuci pravog domaćina . Ušli u dvorište upoznali se kažem mu zašto sam došao , a on odmah ajde da sednemo na terasu, pa onako domaćinski donese dve litrenke jednu belog jednu crnog vina. I gle čuda odjednom puna terasa kolega Cajo koji je samnom došao domaćin i još trojica , probasmo vino,i to ono koje sam opisao da je kao mleko samo kao malo gušće i mnooogo pitkije , pa crno , i za njega nije dovoljno reči da se nahvali, kad vino razveza jezike, brate gore nego serum istineGrin I tako reč po reč , litra po litra odjednom ispade da se skoro svi znamo po zajedničkim prijateljima ili poslovima kojima smo bili vezani ali nismo imali do tada priliku da se sretnemo.Morao sam mnooogo kočiti sa vinom jer sam vozio ali moj drug Caja je o nadoknadio za oboicu,a verujem i trojicu. Lepa uspomena nema šta. Možda bi taj događaj i pao u zaborav da sinoć kroz prepisku sa kolegom ne saznadoh da sam bio kod njegovog oca.

E kolege ono prelepo vino što pominjah, je vino SREMČEVOG OCA. Samo da kažem još jednu stvar dobro je što Sremac lovi u Neštinu , biće više uz oca i u vinogradu i u podrumu, pa će nastaviti očevu i Neštinsku tradiciju dobrih domaćina i vinaraBravo 2

Lala
 Leleeeee, kad ovo pročita Meshtan, znaš kako je osetljiv na taj vinograd...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Sad je sve izašlo na videlo!Vebanje
PraviloPraviloPravilo
Palica

meshtan
 Samo vas gledam
Don't Be Afraid Of The Dark !

Indjijanac
 za sada petnaest članova se prijavilo za lov 26.11. biće dobro druženje već vidim po onima koji su se prijavili jer aktivno učestvuju u diskusijama na forumu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Jank
 E pa generacijo, baš lepo što si na taj način upoznao jednog dobrog čoveka...SREMCA....vinara bez premca...Kiss

Podunavac

Sremac75 kaže:

Jank kaže:

Obavezno dobri moj ujače!
Za tebe specijalno, iz "onog" bureta!;)

A iz kojeg smo bureta Lala i ja dobili vino? Ili možda da pitam Meshtana?Grin
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Podunavac, to je bilo iz Meshtanovog bureta, garant!!! Sad smo saučesnici, čoveče!Smeko
Razmišljam, da li postoji način da se zaključa bure sa vinom? Hmmm

Nego, u vezi druženja: nadam se da ćete ti i tvoj bata Klaja da se nacrtate u Indjiji 26.11.? Voleo bih da se vidimo ponovo, nemaš pojma koliko, iako Sremac neće doći, a valjda će Apinest doći 'da brani boje Neština'!
Kažem ti, bez neštinaca nismo kompletni!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,710,362 posete www.srbijalov.com