Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
Podunavac
 Kao snajperista iz Ukrajine. Lisicu ako ne pogodiš ona umre od straha kad te vidi.Grin
Tri prsta 2Kolce

Jank
 Dr.Eger
Ma kakvih 100 koraka samo ako uđe u vidno polje završila je karijeru....Bravo 2
Tomo
Džaba si se maskirao znamo da si to ti...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

tomo vrbas
 Kazu ko vidi nindzino lice mora da dumreGrin

klaja
 Drugarima čestitam na odstrelima. A ja da se pohvalim sa tri promašaja lisice u zadnjih 20 dana. Sinoć kolega Apinest i Vlada odstrelili po lisicu. Ja promašio a Sremac nije imao priliku. A mogao bi se i Sremac pohvaliti promašajkamaKiss;)
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

IvicaL
 Ja danas popodne ni jednu nisam video.
A juce, kao iz one price ranije
Oko 15h lija lezi na sred oranja na nekih 350m
Ne mozes joj prici nikako, ali sta ima veze imam ja vabilice, docice ona
AHHHAAA
Sest razlicitih vabova za 25 minuta i samo je dva puta glavu malo digla u mom pravcu. Kao da je sita za ceo zivot.
Pustim je i odem dalje i pred vece vabim ja vabim vabim i nista da se mrdne
kad na oko 120m od mene cujem lije kako se dohvacu i rade one stvari...
E pa da, dzaba ja sviram kad je ljubav u pitanju nikakva rana ih ne interesuje...
pih
Sad
Confused
lala, pa sta

dreger
 Kolege Bravo,cini mi se da me je ovaj par puta preveslao,al dodje svemu kraj(55 kor)
www.dodaj.rs/f/2r/7F/2XYbGLS/sdc11862.jpg

IvicaL
 I kraj i pocetak traganja za novom
Poz ekipa odo sad malo u lov
lala, pa sta

IvicaL
 Danas nisam bio dovoljno pametan
Magla svugde u ataru i pre pocetka lova sam to video i znao
Ipak odlucim da umesto sacmarice ponesem moj omiljeni 243
Ali avaj
Druga greska je da sam seo jako blizu rupe oko 15m
I fakat u sumrak izidje ona i dodje na 5m od mene, primeti me i trk
Nista novo
Ali zastade na nekih 120 m - idealno, ja pomerim stalak i usmerim pusku, kad kroz optiku Sad
Belo - zamaglila stakla i prednje i zadnje, nista ne vidim

Rezime - da sam po osecaju poneo sacmu, ostala bi na 5m od mene, ovako sam joj samo mahno do neke sledece zgode
lala, pa sta

DakiNS
 Ivice imaš u prodavnicama lovačke opreme poklopce za optiku koji se otvaraju na pritisak , pa kad se puška napolju ohladi neće magliti.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

IvicaL

DakiNS kaže:
Ivice imaš u prodavnicama lovačke opreme poklopce za optiku koji se otvaraju na pritisak , pa kad se puška napolju ohladi neće magliti.

Ako na lovacku opremu potrosim jos neki dinar
biceeeee

ena
lala, pa sta

klaja
 Danas lov na štetočine,lepo jutro sa dosta mraza ali kasnije popustilo pa blato do pola čizama. Prvi pogon kreće,ja na flanci. Lija se izvlači daleko od pogona ali je zaustavlja Nobel sport 3.5mm. Sat vremena kasnije drugar ruši još jednu. Svi zadovoljni,dve manje u lovištu.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

davorcalic
 [quote]klaja kaže:
Danas lov na štetočine,lepo jutro sa dosta mraza ali kasnije popustilo pa blato do pola čizama. Prvi pogon kreće,ja na flanci. Lija se izvlači daleko od pogona ali je zaustavlja Nobel sport 3.5mm. Sat vremena kasnije drugar ruši još jednu. Svi zadovoljni,dve manje u lovištu.[/quote

Lisicapuc pucHoemo jo
Žena mi Makedonka....ena Shock

ssekir75
 и ми данас макли једну док смо чекали патке. пресудио јој крушик стандард 8ица из заставине положаре. била је мала и сва офуцана. прекјуче колега омлатио једну кад био да упуца карабин (добро га упуцао Smean), исто је била доста офуцана. да ли је у питању некаква бољка или су већ кренуле да мењају длаку? Hmmm
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

klaja
 Ssekir to smo i mi primetili da su malo ofucane a i nešto su mi sitne za ovo doba godine. Takve smo rušili na strnjikama ljetos,mlade i male.

golf071
 Svaka cast za odstrel.Ofucale se od svaleracije. Smeko
Novine

Podunavac
 I u Čelarevu danas jedna odstreljena. Sremac je načeo, a Ivica dokusurio. A Bejbe im je naterao.Grin
Tri prsta 2Kolce

ssekir75

klaja kaže:
Ssekir to smo i mi primetili da su malo ofucane a i nešto su mi sitne za ovo doba godine. Takve smo rušili na strnjikama ljetos,mlade i male.

богами, пре једно два месеца уопште нису биле ни мале ни офуцане. напротив, биле су здраво дебеле и увек у шипразима где су и фазани (толико о "знању" оних "офарбаних" који нам тврде да лија само једе мишеве). а сад управо тако, мале и ситне. или су се оне старије већ увукле у рупчаге, или смо их проредили ;) (мада знам да их има још много, још лају увече на све стране иако их редовно четкамо)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

IvicaL
 Daklem, rano ustajanje u 4.50, odlazak na teren i namestanje jos po mraku i oko 7.10 nailazi zenka na zvuk ranjenog zeca.
Ne staje ide mi ravno. Pratim je u krsticu pedesetak metara. Kada je malo usporila nisam ni hteo da je zaustavljam, samo sam povukao. Nije sirotica ni cula pucanj. Pogodak po rebrima od napred i sa druge strane rupa kao solja za kafu i napolju i creva i dzigerica i sve se prosulo. Daljina odstrela 120 koraka
lala, pa sta

IvicaL
 Trofej od jutros
lala, pa sta

IvicaL
 Cita li neko ovo - gde su pohvale... Sad

Sta da vam kazem, ovo mi se prvi put desilo, jutros jedna - ova u prethodnim postovima, a sada po podne jos jedna.
Drugi teren, i meni do sad najveci lis. Veliki muzjak
lala, pa sta

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,693,327 posete www.srbijalov.com