Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
sheytan

IvicaL kaže:
Znam samo da je trcala prema meni i vabljenju kao da nije jela danima, zaustavilo je skljocanje kada sam otkocivao pusku

Kolega ako nemaš lepših fotografija , nemoj postavljati ni ovakve.

Srbijalov Admin tim

??? Ajd što ste obrisali fotke, al čemu ovakav ružan komentar???

Čovek barem lovi, i to ono što se ne jede, za razliq od 90% srbistanskih lovaca. Podelio je s nama sveži odstrel, pa ako nisu OK fotke, barem ne zaslužuje ovakav komentar...

Слажем се за коментар!
А провокација је обрисана!
Србијалов Админ Тим. Сремац75!*
iveli 4
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

sheytan
 Taako, lepo, sas potpis! Odobreno

Fala! iveli 3

Molim!* iveli 4
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

dreger
 Kod nas obicno sad od 1.4 pravimo pauzu,nisam nikad ni trazio dozvolu kad krene nova sezona,mozda bi i dobili.al licno ih ne lovim bar tamo dao pocetka avgusta,kolko je to dobro ili ne a znam da ce vecina reci da ih treba loviti i dok su skotne i imaju mlade ,ja licno se drzim mog stava da ih tad ne lovim.za to vreme idu ove slike sto kasnim.jedno vece duvao,vabio do mraka i nista krenem kuci i uz put se sretnemo.pozdrav iz 223 dalj.oko 110k.
www.dodaj.rs/f/3f/R2/3DILjPdW/sdc12104.jpg

IvicaL
 Bravo dreger i cestitke kao i obicno Bravo 2
Sto se mene tice ja cu nastaviti lov cim dobijemo nove lovne karte,... pa kod nas i nema nista drugo da se lovi ni u ni van sezone. Jedino se mozemo pohvaliti trenutno sa srnecom divljaci, sto je prelepo. U ovom zadnjem lovnom vikendu samo na jednom terenu sam gledao oko 50 grla te divljaci i bilo je prelepo,....

Nego nesto mi se i ova tvoja lisica izbecila - mozda i tebi obrisu sliku ????
lala, pa sta

IvicaL

mrwa22250 kaže:

IvicaL kaže:
I sta mi je tu jos cudno - zenka je i to dosta mala po gradji ali sise su joj bile izrazene - da li je moguce da se vec okotila ???
Stomaka velikog nije bilo - da vidim da je skotna ???
Ima li tu pravila oko datuma ili je zbog blage zime kod nas ranije obavljeno parenje ??? nisam pametan

Ne pratis komsija,a ja lepo napisao da parenje kod lisica traje oko mesec i po dana,a pocelo je barem kod mene odmah posle nove godine.To znaci da ,a znajuci da lisica nosi koliko i kuja,ima lisicica starih skoro dva meseca.To najbolje uocavamo loveci lisice na strnjikama posle zetve,gde ima raznih velicina stenaca.Ovi iz najranijih okota vec tada budu velicine kao i odrasle jedinke.
Sto se tice odstrela fresh okocenih lisica,do pre par godina ni ja ga nisam odobravao.U medjuvremenu su lisice dozivele nezapamcenu eksploziju populacije i prete da potpuno ociste atare od plemenite divljaci.Nema besnila kao prirodnog regulatora brojnosti,jamarenje zabranjeno,retki lovci na predatore sputavaju se na sve moguce nacine,a na kraju sezone svi kukamo kako nema divljaci.
Ako je neko mislio da ce prenamnozene lisice poceti da pasu travu,mnogo se zayeboika

Ipak ja komsija nisam dugo lovac i nemam iskustvo kao ti pa mi i treba sagledati razna iskustva i uporediti ih sa mojima,... Sto znaci da je lako moguce da sam odstrelio novopecenu majku.
Ako je tako ipak zalim zbog toga,... ali ih svakako nece manjkati u nasem lovistu,...
lala, pa sta

DakiNS
 Ivice ja sam brisao slike , jer divljač , pa makar to bio i predator jako ružno izgleda. Zelembaći samo to i vrebaju, da bi ih prvom prilikom objavili u negativnom kontekstu , kao oružije protiv nas. Istina na netu ima mnoštvo takvih slika , ali smatram da mi ne moramo i ne trebamo biti deo togaiveli

Pisali smo već nekoliko puta na ovu temu .
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

IvicaL

DakiNS kaže:
Ivice ja sam brisao slike , jer divljač , pa makar to bio i predator jako ružno izgleda. Zelembaći samo to i vrebaju, da bi ih prvom prilikom objavili u negativnom kontekstu , kao oružije protiv nas. Istina na netu ima mnoštvo takvih slika , ali smatram da mi ne moramo i ne trebamo biti deo togaiveli

Pisali smo već nekoliko puta na ovu temu .

Da, mi znamo pravi kontekst, ali njih zabole ona stvar,... sve OK
lala, pa sta

IvicaL
 Sta reci, prvi lovni dan u novoj sezoni, prvi izlazak i ,....
lala, pa sta

IvicaL
 Ovo je glavni baja suvog kanala, ogroman lisac,...
lala, pa sta

IvicaL
 Izasao mi na 40 metara u sumrak, besprekoran pogodak,...
lala, pa sta

Sremac75
 Bravo 2 ostavi nesto i za zimu....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

IvicaL
 heheheh, kakvo je stanje kod nas Sad, ne brini nista, bice i da pretekne
lovac
lala, pa sta

DakiNS
 Ako tako nastaviš , nema više hajki , prištedi koju;)

ssekir75
 море мани ти зиму, само пеглај! Bravo 2 од викенда ћу и ја здравље од бога, јуче приметих једну лепу љисиц која се враћа на исто место иако је двапут терам галамом. онако из даљине виђена мислим да би као оцену добила добру осмицу ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

mrwa22250

IvicaL kaže:
Sta reci, prvi lovni dan u novoj sezoni, prvi izlazak i ,....

A ako se po jutru dan poznaje Aplauz,ocekujemo toga jos.Veoma lep i zubat lisac,u punoj kondiciji.Sta bi ovaj divljaci potamanio hraneci svoju dragu i podmladak.Samo napred kolega i jos puno odstrela ti zelimOdobreno.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

dreger
 Ivice Bravo 2Aj imam jos neku sliku od prosle sezone ,na prvi zvuk vabilice je potrcala prema meni sa nekih 250-300 m je dosla do nekih 100 koraka tu je zastala pa osmatrala,i onda je pocela da se polako udaljava jos jedan zvizduk da se namesti za slikanje i to je to dalj.oko 130 koraka.

www.dodaj.rs/f/16/8L/2esVeDAs/1/sdc12157.jpg

paninm
 neznam jel pravo mesto, ali da spomenem. Danas sam hteo da vidim da li kukuruz pusta klicu, kad sam ugledao jednu kockicu na njivi. U pitanju je vakcina protiv besnila. Ako nekog interesuje mogu i sliku da postavim.

Da li i kod vas bacaju isto te vakcine.

DakiNS
 Postavi slobodno kolega , ima ih različitih pa da vidimo i taj "model" . Iako su Dr Egerova i Ivicina vakcina baš delotvorne.

IvicaL

DakiNS kaže:
Postavi slobodno kolega , ima ih različitih pa da vidimo i taj "model" . Iako su Dr Egerova i Ivicina vakcina baš delotvorne.

heheheh, da one rade svoj posao, ali neka rade i vakcine, ipak je bolje bez besnila
lala, pa sta

IvicaL
 dreger, svaka cast kao i uvek,... ocekujemo od tebe i ovu sezonu puno slika
lala, pa sta

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,583 posete www.srbijalov.com