[xhide]Sniper, da li si možda razmišljao da običnom turpijom doradiš malčice ove useke? Jedino ga to razlikuje od originala, inače je esktra.
I kad probaš u metu, obavezno zabeleži rezultate. [/xhide]
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Deki i Kelt dobitna kombinacija. Što se tiče dorađivanja, to možda posle probnih pucanja , ali ne turpijom odlivak nego možda dremelom ili nečim sličnim doraditi sitnice na kalupu iako ne mora ni to da je loše nego možda samo da je hladan kalup pa je olovo prerano steglo.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Pozdrav svima.
Hteo bih da lojem olovnu sacmu ali ne znam koliki je precnuk otvora kroz koji tece rastopljeno olovo.
Moze li neko da mi otkrije taj detalj za sacmu precnika 3 i 3.5mm?
Hvala unapred
Kolega pred tobom je 180 strana , obimno , ali verujem najtemeljitije obrađena tema , sa kompletnim uputstvima i savetima , pa izvoli ako te interesuje.
Opet pozdrav.
Ima li sanse da neko pomogne u mm da ne listam 180 strana?
Pitanje se odnosi na precnik otvora kroz koji tece rastopljeno olovo da bi se dobila sacma 3 i 3.5mm.
Opet hvala i pozdrav
[xhide]Krupnija sačma se dobija kovanjem i verovatno da je moguće i livenjem ali sa tornja za livenje ,da se ne ponavljam čitaj forum ima sve opisano u detalje [/xhide].
Kolega , grehota je da ne pročitaš temu , jer ekipa kolega su slobodno mogu reći hobi pretvorili u hedonizam po kvaliteti rada. Mislim da ima mnogo da se nauči od njih. Kolege su iznele svoja iskustva potkrepili slikama, sa mnogim inovacijama. Siguran sam da su pokrili sve segmente punjenja sačmene municije.
evo kolegama kojima treba mesingane caure
Kolega u oglasu ima i municije za olučene cevi tako da mu nije mesto ovde jer je zabranjena prodaja iste .
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?