Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Laki_90

rogi kaže:

Laki_90 kaže:
Realno gledano nije ni to neka velika investicija...recimo korpice kod nas imas za 2 din kom. Barut je 700 din 250 grama, caure mozes da koristis polovne, kapisle imas i po 4 din kom....pa kad sve to saberes i nije neka velika cifra....ali kad kupujes po malo...ali kad pocnes na veliko ....par hiljada kapisla,isto toliko caura....onda si polako postao LUD Smile

Laki,gde imaju korpice za dva,a kapisle za cetiri dinara,i cije su?

Korpice sam uzimao u NS u jeleniku i u nekoj prodavnici u ulici gde je Toza Paroski samo preko i malo napred prema gradu, a kapisle na sajmu i u Beogradu... a i Sniper Hunter je napisao da moze jos jeftinije...

Jank
 Kako bih voleo da u stanu imam prostora za jedan takav stočić sa svim ovim drangulijama koje ste ovde prikazali...ali nema se uslova pa zato drugari samo nastavite...hobi je super a i korisno je....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac

Jank kaže:
I ja sam rešio ove godine da napunim nekoliko flaša "Dobrog" vina kod našeg druga Sremca,,...punjenje je besplatno, flaše ću da nabavim i ništa me ne košta a i sve što popijem Sremac ne naplaćuje....Samo da dodam možda je kod Limuna jeftinije...javiću vam kada se raspitam...ha ha ha...Kiss

A kojeg će kalibra da budu flaše?
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 [xhide]Jank jer cal0,75 ili 1/1LB)Griniveli 3[/xhide]

Jank

Sniper Hunter kaže:
[xhide]Jank jer cal0,75 ili 1/1LB)Griniveli 3[/xhide]

Pa puniću sa promenljivim čokovima...po narudžbini ha ha ha....iveli 4

Drugari malo šale nije na odmet...Snipere divim se ovim tvojim majstorijama...svaka čast....kada bih imao više prostora voleo bih da se s time zanimam...Bye

Sniper Hunter
 [xhide]Ja sam ovde u Svajcarskoj izbacio auto iz garaze i sada u garazi drzim pribor za pecanje i za livenje olova mala radionica ( u cosku imam onaj sarandzijski krevet na rasklapanje za slucaj da bude ena)Grin[/xhide]

walther
 kolega sniper hunter mislim da je zaboravljena amortizacija prese ili masinice za punjenje...dobrim delom i ona ulazi u cenu tako da je cena metka u domacoj radinosti malo veca.dobra stvar je caura koja se moze koristiti vise puta(2,3 eventualno 4x) i ako nam neko pokloni neupotrebljavane komponente.tako da ostaje licno zadovoljstvo
srbijalov

Sniper Hunter
 [xhide]Prese sam vec amortizovao do sadaGrin[/xhide]

Jank
 Snipere jel ti to pomalo i prodaješ patrone ili samo za svoju dušu i prijatelje....mislim svakako je velika investicija ali i velika zanimacija...Bye

Sniper Hunter
 [xhide]Ne Jank ne prodajem nisam nikad ni pomisljao na to za svoju dusu i napunim za drugare ( za one koji skupe hrabrost da probajuGrin) salim se naravno kad idem sa drugarima u lov podelim za probu i na testiranje pa saslusam misljenja i kritike ili pohvale i onda izanaliziram i ako nesto fali to ispravimo ali do sada jos niko nije reko da ne valjaju (mozda nisu ni smelipuc puc)Grin[/xhide]

Jank
 Gledao sam one tvoje klipove...puniš ih zajebalo vek...pravo je uživanje...lep i korisan hobi....Snipere samo napred...Bravo 2ByeB)

Sniper Hunter
 [xhide]Hvala Jankiveli 3[/xhide]

Dulle
 Sniper Hunter kako teku radovi u tvojoj malo radionici,vidim da si se malo ucutao.

Sniper Hunter
 [xhide]

Dulle kaže:
Sniper Hunter kako teku radovi u tvojoj malo radionici,vidim da si se malo ucutao.

Cekam toplije vreme jer u upustvu za livenje pise da se preporucuje kada dnevna temperatura predje 18c jer u zatvorenom ne valja a sada je ovde u CH sneg pao i zahladnelo je, ima vremena trenutno radim na pribavljanju sirovina imam na zalihama oko 80 kg da se preradi u polugice odlivke za livenje normalno da se procisti i spremi ali kao sto rekoh da odjuzi malo nije bas prijatno napolju iveli 3

PS: A i proucavam malo i teoriju Grin[/xhide]

arnotije
 Ovi kod mene u lovackoj radnji nisu n..malni barut zlatiborski 900din. , kapisle 8 din/kom, korpica 5 din/kom, sacma 500din/kg, caura sa kapislom 12 din/kom
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Jank
 [xhide]Snipere jel treba neka dozvola za unošenje lovačke municije iz CH u Srbiju možeš li to što napraviš da uneseš u Srbiju ...šta znaš o tome....Bye[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]

Jank kaže:
Snipere jel treba neka dozvola za unošenje lovačke municije iz CH u Srbiju možeš li to što napraviš da uneseš u Srbiju ...šta znaš o tome....Bye

Jank da se razumemo druze ja ne unosim ni uvozim nikakvu municiju iz Svajcarske ,ja punim u Srbiji otkud ti ideja da punim u CH, olovo lijem samo u CH a za olovo niko nikad nije pravio problema na carini uvek sam uredno prijavljivao naravno ako imas u razumnim kolicinama
[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]

arnotije kaže:
Ovi kod mene u lovackoj radnji nisu n..malni barut zlatiborski 900din. , kapisle 8 din/kom, korpica 5 din/kom, sacma 500din/kg, caura sa kapislom 12 din/kom

E pa ovo je pljacka brate samo kapislirane caure su po nekoj prihvatljivijoj ceni a ovo ostalo dranje gulikoze jbg monopolAngry[/xhide]

arnotije

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

arnotije kaže:

E pa ovo je pljacka brate samo kapislirane caure su po nekoj prihvatljivijoj ceni a ovo ostalo dranje gulikoze jbg monopolAngry[/xhide]

Srbija Confused
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Jank
 Aaaaa Sniper promenio avatar, sad gađa u centar...čestitam Snipere....Bye

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,661 posete www.srbijalov.com