Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
nenad_franc
 znaci danas sam se iznenadio koliko se ova zver izbezobrazila i opustila! danas u 3 sata preko dana idem kolima i dva sakala idu niz livadu 10 metra od puta,i to sasvim lagano bez i jedne doze straha! jedan veliki i jedan manji(zenka i mladunac najverovatnije),kako mi je samo nedostajala moja ,,petocevka" Smile

gardista

nenad_franc kaže:
znaci danas sam se iznenadio koliko se ova zver izbezobrazila i opustila! danas u 3 sata preko dana idem kolima i dva sakala idu niz livadu 10 metra od puta,i to sasvim lagano bez i jedne doze straha! jedan veliki i jedan manji(zenka i mladunac najverovatnije),kako mi je samo nedostajala moja ,,petocevka" Smile

znas kako kazu:
kad u dvoristu vidis jednog pacova, imas ih jos 10 koje nisi video...

bela
 kod nas se čuju povremeno. ali čim izađe ja čuk pravo u njega autom sreća po mene tablice i kuka za šlepanje su ga stigli pa nemam kvar na autu.Frown
vižlan i terier

nenadx
 Evo jednog podgojenog iz pomoravlja.
i55.tinypic.com/dnecus.jpg
Dobar pogodak

petar
 Prelep je nenadx...B)
Just like old times!

nenadx
 Sliku mi je poslao mikaccg,...ali je bas zlatni i pripremljen za zimu.
Dobar pogodak

darkon
 Ima ih i to sve vise.
Retko koja nedelja ovog lova na sitnu divljac je prosla,a da ga neko od lovaca iz mog kraja nije video.

bela
 pa kao što i piše na naslovnoj strani, šakal se katastrofalno raširio na našim prostorima. naravno nemam prava da govorim u ime celog potisja u banatu .ali lovačko društvo ''jelen'' belo blato se bori svim silama protiv šakala hajke nisu neobične, zadnja hajka je bila uspešna, nažalost ja nisam učestvovao u njoj,(4 komada su odstrelili ). kao štosam već i naveo u temi ''kako je potekao''....prošlu nedelju smo ja i nekolicina lovaca odrekli lova na fazana i otišli smo ulov na šakala nažalost nismo ni videli nijednog najverovatnije zbog izuzetno teškog vremena. i u nedelju bih išao radije na šakale nego na fazana Pilotali idem malo na put po srbiji...
najverovatnije tokom januara svaka nedelja će biti u akciji to jest borbi protiv šakala. probaću da pitam u društvo Staripa i da pozovem u goste nekoga u tim akcijama.srbijalov
vižlan i terier

arnotije

bela kaže:
pa kao što i pišena naslovnoj strani, šakal se katastrofalno raširio na našim prostorima. naravno nemam prava da govorim u ime celog potisja u banatu .ali lovačko društvo ''jelen'' belo blato se bori svim silama protiv šakala hajke nisu neobične,zadnja hajka je bila uspešna nažalost ja nisam učestvovao u njoj,(4 komada su odstrelili ). kao štosam već i naveo u temi ''kako je potekao''....prošlu nedelju smo ja i nekolicina lovaca odrekli lova na fazana i otišli smo ulov na šakala nažalost nismo ni videli nijednog najverovatnije zbog izuzetno teškog vremena.i u nedelju bih išao radije na šakale nego na fazana Pilotali idem malo naput po srbiji...
najverovatnije tokom januara svaka nedelja će biti u akciji to jest borbi protiv šakala. probaću da pitam u društvo Staripa i da pozovem u goste nekoga u tim akcijama.srbijalov

Cekamo poziv Bravo 2,sakala nismo lovili ali bi rado ucestvovali u hajci,da pomognemo a i to je prava prilika za druzenje i upoznavanje

Lala
 Bela, stvarno bi bilo lepo da tvoje LD omogući dolazak gostima u lovu na šakale. Ako bude tako nešto organizovano, piši me odmah Smile A verujem i da bi dosta članova našeg Foruma spremno dočekalo nešto takvo.
Bilo bi korisno i za vaše lovište, a i za LD. Prvo, verovatnoća je veća da se odstreli neki žutać više, kad ima više lovaca u lovu, a drugo, to je izvrsna prilika da se gosti upoznaju sa vašim lovištem, i da pokrenete i afirmišete lovni turizam u okviru vašeg LD, pošto je to uslov za budući uspešan rad i opstanak svakog LD, imajući u vidu nove propise.
Srbijalov portal bi bezrezervno podržao jednu takvu akciju! Dodjemo tamo kod vas, i što bi rekao Zoran Radmilović 'pobijemo go..na i gotova stvar' Grin.
Pričaćemo o tome kad se vidimo, ovih dana. Nadam se da će u upravi tvog LD biti sluha za organizovanje jedne takve akcije. Dve kutije municije koju dobijaju oni koji odstrele šakala, poklanjamo vašem LD Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavko75
 podrzavam lalu u potpunosti, organizujte koju hajku ida se ti sakali odrade kako trebalovacsrbijalovlovac
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

ohotnik
 Takodje podrzavam lalu u potpunosti ako organizujete xajku na sakale pozovite docemo nas desetak drugara ako treba vise puta da vam pomognemo da smanjite brojnost sakala a nagrada u vidu dve kutije patrona nam netreba

AcaNik
 i ja bi dosao na hajkusrbijalov
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

bela
 videću šta mogu da uradim u društvu januar nije tako ni daleko ako šta bude javićuComp
vižlan i terier

slavaplana
 Pozvacu sve zainteresovane za lov na sakala i lisicu da budu nasi gosti u Starom Selu kod Velike Plane da se uvere kakav je to lov i sta sve mozete da ocekujete od sakala!!!!!Prva akcija bice organizovana oko23 ili 30 jan!!!Javicu na vreme pa ko hoce IZVOLTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jank
 Samo zovite dolazimo da ga tepamo....tepamo...bijemo....ništimo....maaaa zovite nas bre.....lovac
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

arnotije
 [quote]ssslavaplana kaže:
Pozvacu sve zainteresovane za lov na sakala i lisicu da budu nasi gosti u Starom Selu kod Velike Plane da se uvere kakav je to lov i sta sve mozete da ocekujete od sakala!!!!!Prva akcija bice organizovana oko23 ili 30 jan!!!Javicu na vreme pa ko hoce IZVOLTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quot

To nije mnogo daleko od mene,samo ti obavesti na vreme i eto nas da lovac a posle iveli a

ohotnik
 Nas desetak dolazimo sigurno svi smo dobro organizovani ozbiljni lovci i dobri strelci sa iskustvom lova na predatore

Lala
 Sssslavaplana, piši mene na levo krilo... i u lovu na skotove, i kod kotlića Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nenadx
 Ja sam skromanSmeko,pa samo pored kotlica
Dobar pogodak

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,640,324 posete www.srbijalov.com