Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?
LU Aleksandrovo
 Treba malo da pronjuškam i da kupim nešto takvo, i onako sam u 53 godini, baš za zeca i fazana kad budem išao, mada kao predsednik i tu teže stižem imam moju toz petlaru i ženinu IŽ 27 obe u cal. 12 ženina mi dobra i za glinaće, a onaj kip lauf bi mogao i da preskočim, koj da mi skuplja prašinu.

Cucić će biti sasvim dovoljno.

hamerles
 Ma kiplauf je za krupnu divljac samo sto ja ne idem na krupnu divljac. Sacmarice su zakon za sve raznovrsne lovove. ja najvise volim lov lisice i sakala i tu mi kip lauf ne treba B)

LU Aleksandrovo
 Vidiš mogao bi da vidim ima li nešto od polovnih talijanki u kalibru 36. Hm ako i ima to će biti papreno.

hamerles
 Ima ruskih novih za 150evra.

LU Aleksandrovo
 Leba ti gde? U ako je još jednocevka super

Podunavac

LU Aleksandrovo kaže:
Treba malo da pronjuškam i da kupim nešto takvo, i onako sam u 53 godini, baš za zeca i fazana kad budem išao, mada kao predsednik i tu teže stižem imam moju toz petlaru i ženinu IŽ 27 obe u cal. 12 ženina mi dobra i za glinaće, a onaj kip lauf bi mogao i da preskočim, koj da mi skuplja prašinu.

Pa kolega pošto si u godinama i ne kočiš se, da li ti žena da pucaš iz njene? I dali je sam puniš ili...?Grin
Tri prsta 2Kolce

LU Aleksandrovo
 Jok braco dobijem napunjenu i ne diram ništa, ko zna mož da opali, kad se najmanje nadam.

Lala
 Proveri ti Cuciću, svoju udarnu iglu ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 Možda si i u pravu, kod komšike pao zid, al došli zet i ćerka, a preko ćoška stigla tek stasala raspuštenica, a iz futoga stara drugarica. au ima cevki kolko oćeš, e sad kao pravi rusofil koji je voleo kaubojske filmove da vidimo koje je oružje najbolje.

hamerles

LU Aleksandrovo kaže:
Leba ti gde? U ako je još jednocevka super
jednocevka IZ18 moram da proverim samo dali ima u tom kalibru ako nema i to moze da se naruci B)

DakiNS
 Evo besplatan savet za našu vremešnu generaciju. Momci znate li kako možemo da izgledamo kao u najboljim danima? Trebamo samo naučiti da dubimo na glavi i sve će nam izgledati kao nekad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 A možda bi pomogle i rašlje za pucanje? Pa da se određeni delovi malo podšprajcaju.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Bolje džezva za kafu dragulje u džezvu ostatak selotejpom za dršku
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

hamerles
 Vratimo se temi Bye Sve u svemu ipak RUSKINJA B)

Pocela je i poezija i sve samo ste van temeNazad na temuCenzurisano
Srbijalov Tdmin Tim!

vuk71
 necu nikoga da imenujem al cu napisati moje iskustvo, gledao sam u radnji dvadesetak polovnih talijanki i nista zanimljivo nisam nasao, sve sam mislio rus je grub dobar je i talijan polovan al vraga, dusa je izvadjena iz tih pusaka svaka stara ko moja baba, izlizana, ofucana, nemaju magnum leziste, nemaju promenjive cokove one u stvari nenude nista samo pucaju... mozda su bolje nego polovan rus, al od novog mislim ne...

canis aureus
 vuče ovde jeste navedeno "polovna italijanka" ali nisu sve te polovne kao te što si ti gledao! Ako budemo imali priliku da se sretnemo, upoznamo i lovimo zajedno videćeš moju polovnu italijanku pa uporedi sa tim puškama što si gledao a i sa novim ruskim pa ...
iveli 3

Jank
 Ja nisam za novu...ja bi jednu polovnu italijanku, možeš da je prelomiš, možeš da je puniš, možeš da je nosiš, ...ona uvek dobra....ROFL...ROFL....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Ujače zaboravio si da možeš i da je okineš. Pa još ako je dvocevka pa biraš u koju ćeš prvo, gornju ili donju.Grin
Tri prsta 2Kolce

vuk71
 kolega canis ja sam napisao sta sam video, jako puno takvih izrabljenih pusaka iz Italije se uveze, naravno da ima fantasticnih talijanki al ovih prvih je vise pa posto govorimo u globalu tako ispada...

Joe the hunter
 Kakva bre ruska puska pa to da valja ceo svet bi kupovo i druge fabrike nebi ni postojale.Pogotovo ove novije koje nisu zdeljane v SSSR-u nisu nizasta, cevi debele ko vodovodne(jer je los celik pa moraju da iznutra hromiraju), kundaci ko vesla, okidanje ko kamen,zavrsna obrada ko lopata i samo onaj ko nista bolje nije uzeo u ruku moze da se ""kune"" u ruskinju.Ipak neko voli popa neko popadiju a ja popinu cerku pa tolko o tome.Dobar pogled

Predlazem administratoru da napravi novi forum za ljubtelje ruskog oruzja jer od njih na SVAKOJ temi ovog forumea nemoze da se "zivi".Cry

Forum služi baš za to, da se razmenjuju mišljenja i iznose argumenti. Predlog se odbija Smile
Srbijalov Admin Tim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srećna nova godina SVAŠTARA 111 03.01.2017. 12:51
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,557,652 posete www.srbijalov.com