Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vuk

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vuk
Lala

bturjane kaže:
e pa kolega nenadx ako ti je toliko do zapada a sad su otvorene granice a ti trk i nikad se vise i ne vracaj u Srbiju,a to sto si ti administrator pa nisi bre bog pa da ti nekog istrebljujes stavljas u pravne okvire i odredjene revire gde i kako ce da zivi,sta si bre ti umislio da si pa ces ti nekome da dajes, upravljas njime i oduzimas zivot i pravo na prirodom dato pravo na zivot i ravnopravnost i po cemu to ljudska vrsta ima bogom dano pravo da nekog postavlja na neko mesto to batice moze oduvek i samo priroda e sad kolko se ti razumes u stucan si u lovstvu da ti kazem pa vuk,div.svinja i srna oduvek idu zajedno gde si video da vuk i lisica idu kao predatori zajedno pa on je zato vrhunski predator da bi mogao da pripodno selektuje krupnu divljac,a sto se tice zona koje pominjes taj odgovor su dobili svi koji misle kao ti od 41-45.god

Evo, ja sam umislio da imam pravo da ovde nekog malo i banujem, tako da ćeš ti, bturjane, ovom prilikom da ideš na hladjenje glave od 3 dana, pa da razmisliš na miru, da li si preterao sa bezobrazlukom, a naročito da razmisliš, da li ćeš ti, kolega, nekog da šalješ van Srbije i da govoriš da ostane van nje. Bezobrazluk ostavi za upotrebu u svojoj kući, NE OVDE!
Ban, 3 dana, pa neka si ko god, nemaš ti pravo da ovakvim tonom i rečnikom pišeš. Smatraj da si jako jeftino prošao!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mirko knezevic
 E ja sam jednom gledao emisiju na b92 cini mi se bila je u nekoliko serijala bas o vukovima sve u u vezi vuka,samo o njima emisija snimana... Do te emisije uopste nisam mislio da je vuk pored toga sto je predator i zivi kompijuter... Naime pratili su copor vukova koji se spremao za lov na irvase cini mi se,oni su jedno dva tri dana pratili krdo i trazili najslabiju divljac najstariju ranjenu,a sve to je znao preko pljuvacke,olize mesto gde su bili irvasi i bira,i na kraju kad su ulovili jednog normalno pojeli hijerarhiski prvo najaci pa svi ostali,ovi iz emisije uzeli da urade obdukciju da vide dal stvarno toliko zna vuk koju divljac da love,i pronadju da je taj irvas star dosta i da je ko zna kada imao prelom zadnje leve noge pa je zbog toga bio stariji i tromiji od ostalih u krdu... Znaci nisam mogao da verujem da je toliko sposoban kao predator... Nemam nekog iskustva sa vukom nisam ga nikad video ali mislim da je to u odnosu na lisicu predator kome se treba diviti,izvinite ako nema ne voli vuka jer su mu napale ovce ili zaklali pse,ipak je vuk vekovima bio na ovim prostorima nije u redu istrebiti ga....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

bturjane
 evo ko se nasao i prozvanim pa me banuje nevidim sta je tu bezobrazluk kako si naveo,samo sam ukazao na
one stvari koje nisu u redu za ma koju vrstu na svetu jer su neki u istoriji tako postupali i sa ljudima a to sto se tebi lalo ne svidjam kao juznjak pa mozda je obostrano ali ja tome ne pridajem znacaja a kolege nek procene moje komentare
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

suvodolac71
 Iskustva lova vuka u Homolju pokazuju par stvari :
-Najvise vukova je odstreljeno pogonom i to ne velikim pogonom
nego pogon do 40 ucesnika
-Vuk dolazi na vabilicu koja oponasa kmecanje zeca ili cijukanje misa, kolega je odstrelio dve zenke tako sto je trljao stiropor u staklenu bocicu
-Vuk na mrciniste dolazi samo kada je ekstra hladno i dubok sneg tj. kada mu je onemogucen pristup hrani, pre svega d. svinjam i srnecoj divljaci u svim ostalim varijantam obilazi ga u velikom luku
-Velike hajke mogu biti uspesne i to veoma uspesne ali ljudi na ceki moraju da budu disciplinovani sto najcesce nije slucaj i zato je i najmanji učinak velikih hajki na vuka
-Vuk voli da kolje pse, moze da bude potpuno sit ako mu se ukaze šansa da zakolje psa zaklaće ga bez dvoumljenja. Interesantno je da su vukovi tokom prošlog proleca napali jedan salas iznad Suvog Dola i tom prilikom prozdrali pet stenaca šarplaninca koji su bili udaljeni oko 150metara od salasa i tora sa ovcama gde su se nalazili odrasli psi. Štenci su bili stari dva meseca i nalazili su se u u jednom šupljem panju gde ih je kuja okotila. Inače panj se nalazio u ograđenom ispustu.
-Dobar deo vukova je odstreljen i prilikom njihovog neposrednog napada na stado koje se nalazi na ispaši u po bela dana. 
Suvodolac dok je sveta i veka!

Lala

bturjane kaže:
evo ko se nasao i prozvanim pa me banuje nevidim sta je tu bezobrazluk kako si naveo,samo sam ukazao na
one stvari koje nisu u redu za ma koju vrstu na svetu jer su neki u istoriji tako postupali i sa ljudima a to sto se tebi lalo ne svidjam kao juznjak pa mozda je obostrano ali ja tome ne pridajem znacaja a kolege nek procene moje komentare

Vidi ovako, ako ne vidiš šta je bezobrazluk, onda nisi sposoban ni da shvatiš razloge za ban. Ja sam se našao prozvanim, jer mi je to obaveza ovde.
Briga me baš, ko je odakle, nismo ni ti ni ja ovde da se nekom svidjamo, nije ovo ljubavni sajt. Svoje komplekse vezane za region odakle si, leči na drugom mestu, meni to uopšte nije bitno, ko je odakle.
I da ti kažem: ne da si bezobrazan, nego si i drzak, pa te u to ime častim sa još 3 dana banovanja pride, zato što nemaš poštovanje prema starijim lovcima (mislim posebno na Nenada), a da ne kažem da ne uvažavaš njegovo znanje, koje iz tvoje perspektive ne možeš ni da zamisliš koliko je. Nemaš pojma kakvu si budalaštinu izvalio, sa slanjem Nenada napolje iz Srbije, i preporukom da se ne vraća! Pojma nemaš, i još se praviš lud, kao ne znaš šta si napisao? Ako ne zna šta pišeš, onda bolje da ne pišeš.
A aluzije na II sv. rat, i ostale gluposti koje si dodatno nalupetao ovde, uzimanje života i sl. neću ni da komentarišem. Opet ti kažem, dobro si prošao, sa ovoliko dana banovanja. Mislim da ti je bolje, kada ti istekne ban, da razmisliš i da ubuduće dobro paziš šta ćeš napisati, jer ću tvojim upisima posvetiti posebnu pažnju, i veruj mi, za jednu pogrešnu reč ćeš leteti sa foruma. Ništa lično!
Ti sebe nazivaš lovcem, posle upisa o 'uzimanju života'?

Samo da se razumemo, da ti ne bi palo na pamet da se prijaviš pod drugim imenom, stavljam te na crnu listu, dok ti traje ban, znači, 6 dana.

hamerles
 Citam sve ovo i slazem se sa NENADXB) Vuk je lovna divljac a i predator je Angry vekovima nije istrebljen pa nece ni ubuduce biti... Nemoj te se sekirati. Ko nevoli lov neka predje u zelene Bye Nikad Vuka u zivotu nisam video pa nisam bas emotivno vezan za njega(sem u zooloskom vrtu)Grin Predator jeAngry

nenadx
 Imam potrebu da kazem,da je ovo sajt Srbijalov.Lovacki a na njemu je Lala administrator,pa ove opaske juznjaci isl.nemaju veze i prolaz na sajtu.Zamolio bih da ubuduce svi imamo to na umu i slicne nelogicne opaske nespominjemo.Pozdrav
Dobar pogodak

canis aureus
 mis'im hamerlesUDimtebra ako se yuo s-lažeš mis'im tebra i ja sam zaConfused
Smeko
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

nemeza
 Eto razloga što ja ne ljutim Lalu B) a što se tiče juga ne zaboravite da su sa juga babe Šojića i Tike Špica, polako sa to plaćanje i sa tu zajebanciju. SmekoROFL

hamerles
 Canis tebra sve je tako Veselo 2

canis aureus

hamerles kaže:
Canis tebra sve je tako Veselo 2

hamerlesUDimtebra kad bi svi 'vaki k'o mi bili mis'im tebra nikad niko ne bi Ban biJoVeselo 2
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala
 Manite me više i juga i severa, nadje se pametnjaković da prebrojava članove foruma po mestu stanovanja... svašta! I još meni da prišiva takvu budalaštinu, da mi se neko svidja ili ne svidja, ako je sa juga ili zapada ili istoka Srbije...
A ova dvojica 'tebra' samo zezaju Grin, tako i treba! Sad još i nemeza, sa Šojitjevom babom... Smeko

nemeza
 Lala nije samo Šojketova baba nego i moja ROFLVebanje. Pozdrav. Bye

hamerles
 Lalo tu smo da se druzimoB)i zezamoB)i ramenjujemo svako svoja iskustva ne vezano za mesto rodjenja,veru i ideologiju mi smo lovci samim tim drustveni ljudiB) Necemo da se svadjamo oko krajeva i slazem se sa tobom sto to ne dozvoljavas na portaluB) Da su svi kao ja i moj tebra Dim Canis sve bi drugojacije bilo Veselo 2

Lala
 Vrćite se na temu 'VUK', da ne bi ja sad počeo ovde da zavijam na mesečinu!Nazad na temuAdmin Power

bela
 Misliš ono auuuuu aua auau e je@ga Lalo neide pa neide...tU.aROFLUpsB)
vižlan i terier

Podunavac
 Sad kad vidim kakav je Lala netrpeljiv prema raznim stranama sveta, ponovo preispitujem njegovu izjavu upućenu meni. Ti sa onu stranu Dunava... E sad ovo nije južna strana, nego više zapadna, ali šta je Lala sa tim hteo da kaže? Mislim, znam da postoje lokal patriote, ali nisam znao da postoje i lokal šovinisti. A to je izgleda Lala. Ne vole nikoga ko je istočno od zapada, ni onoga ko je severno od juga, a tek onoga ko je severo-istočno od jugo-zapada e toga načisto mrzi. Stvarno nezgodan tip, taj naš Lala.ROFL A mislim da bi mogao da dobije titulu: ban južnog predgrađa Novog Sada. Sad mu još samo fale banski dvori.Smeko
Tri prsta 2Kolce

kelt
 rekoh jednom ja lali ;kad podje u lov nemora da nosi pusku samo vikne BAN i divljac gotovaDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank
 Lala ima BAN
Vuk ima Crven Ban
Zagreb ima BANa Jelačića, ....

A Mladen Delić bi to fudbalskim žargonom rekao: "Dali je to moguće, da li je to BAN.....je je to jeBAN"......Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Vuk...to je Kralj naših šuma....da ne napada domaće životinje nikada ga nebi lovio....(doduše nisam ga nikada ni lovio....ko će bre da stoji po onoj ciči zimi i čeka vuka)....ja sam ipak za neku topliju varijantu....pored neke snaše ...pa makar bio na nišanu suprotne strane...ha ha ha...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,725,275 posete www.srbijalov.com