Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
Lala
 Paaaa, ja bih rekao da uvek i nad popom ima pop! Ne treba tu činjenicu izgubiti iz vida!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

dreger
 Vidim da je Petar spominjao da je u Orlovatu bio zabranjen lov na zeca,moram da kazem a iz Orlovata sam da ja ne idem u lov na zeceve,ali koliko sam cuo nije bilo zabrane lova mislim da su isli 3 puta i samo prvi put je bilo slabo zeca,druga dva puta je bilo dovoljno za sve ucesnike u lovu oko 20-25 lovaca.Mozda je samo po preporuci smanjen broj izlazaka na zeca.(obicno su drugovi lovci imali 4-5 izlazaka u lov na zeca)

zoranp
 Pa majku mu i ovo naše lovstvo.. Cry ... i rukovodioci Besan kao da žive na Jamajci...svi duvaju i kuliraju !!! Hmmm Palica
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Zorane, čuo sam da će se u subotu ponovo loviti zec u BP, i to ponovo u ograđenom voćnjaku.
Znaš li nešto o tome???

Jadne male zeke!!!
tU.a
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Isto tako sam čuo, od onog zajedničkog prijatelja, da "naše vladare" pisanje na ovom forumu jako boli!!!

Valda zato što ovde ne moraš da tražiš, pa da čekaš da dobiješ reč, da bi nešto rekao!!!
A i ovde nema onih nepismenih i retardiranih "bukača, ćurana, revolveraša, tvorova i ostalih protuva" (ne znaju da koriste računar) koji na mig "bivšeg" prekidaju svaku raspravu i skreću sa teme.

Pa pisaćemo o svemu što se dešava u LD "JELEN" Bačka Palanka sve dok vam ne vidimo leđa, ili dok vas ne vidimo kako grupno "svirate klavir"!!!

Šta je MIŠEVI???
Mislite da vam je rupica dovoljno topla i duboka???
Ima za vas jedna bezbedna rupa, nije topla ali ima guste rešetke kroz koje ne možete da se provučete!!!!
To neki od vas dobro znaju, a izgleda da imaju želju da se podsete!!!
Pa podsetićete se!!!

Zašto ćutite MIŠEVI???

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

meshtan

Sremac75 kaže:
Isto tako sam čuo, od onog zajedničkog prijatelja, da "naše vladare" pisanje na ovom forumu jako boli!!!

Valda zato što ovde ne moraš da tražiš, pa da čekaš da dobiješ reč, da bi nešto rekao!!!
A i ovde nema onih nepismenih i retardiranih "bukača, ćurana, revolveraša, tvorova i ostalih protuva" (ne znaju da koriste računar) koji na mig "bivšeg" prekidaju svaku raspravu i skreću sa teme.

Pa pisaćemo o svemu što se dešava u LD "JELEN" Bačka Palanka sve dok vam ne vidimo leđa, ili dok vas ne vidimo kako grupno "svirate klavir"!!!

Šta je MIŠEVI???
Ima za vas jedna bezbedna rupa, nije topla ali ima guste rešetke kroz koje ne možete da se provučete!!!!
Pa podsetićete se!!!

Zašto ćutite MIŠEVI???
C,c,c,c,c,ccc a meni kazu da sam i zivcan i smiruju me ju ju ju ju pravnice,sramotaJaooo

saja rudnik
 Citam ovo sto pisete oko tih desavanja u LU Backa Palanka ako se nevaram...Pa nesto slicno se desava i kod mene,ali na drugi nacin..Za predsednika sekcije je izabran covek koji godinama lovi u drugom udruzenju,prosle godine se uclanio u nase drustvo i odmah tras predsednik sekcije od 150.lovaca.Od tada nijedan sastanak kao predsednik nije odrzao a mislim i da nesme,jer bi popio sut kartu a vrlo verovatno bi dobio i pokoju nogu u dupe..Ali covek je kao neki bizmismen ili sta vec..U podruznici ciji je clan se zale da tu dolaze neki sumljivi tipovi sa nekim dzipovima itd..i da se puca na sve pa i na vrapce{u lovackom zargonu}Taj je verovatno tu gde je da bi neki bizgov uz lepu mutljavinu uzeo lepo loviste uz reku Gruzu pa sve do padina Rudnika.Mi kao najbrojnija podruznica cemo se lepo organizovati pa cemo delati shodno situaciji..

ACABP

Sremac75 kaže:

Šta je MIŠEVI???
Pa podsetićete se!!!

Zašto ćutite MIŠEVI???

ACABP
 Špricer je najbolji kad je hladan ko zmija.Al nevalja kad zmija ujede ,onda može da bude svašta.

Lala
 Sremac75, šta se dešava? Proradila sremačka krv, uzavrela. Grin
Take it easy, very easy, my friend... I pazi da ti ne uzavri ona voda na ringli!
Lala je na vašoj strani, druže, a valjda neki očin i to znači!Smile Nemoj da ti dam instrukciju kako treba da se ponašaš Smeko

ACABP
 PalicaA u vezi klavira ja bih ipak da nazovem bivšeg komšiju.Da vidimo može li ta služba da uradi nešto.Palica

Lala
 Mislim ja da su već nadležne službe u pogonu. Znaš ono, 'javlja mi se' da se kuva Ogovaranje

zoranp
 Ako je Sremac istina to da će u Subotu da se lovi zec u žici, ja ću da bidnem tamo čisto da se vidimo sa stari drugari...znaš kako kažu u Srbiju..će se gledamo oči u oči..da vidimo onda šta ko izjavljuje, jer uvek se nešto kaže kad nas nema tamo..uzmem lepo komad slanine i sira zera hleba i u lov moj brate...ako se tepanje zečeva u žici može tako nazvati Cry ..

sajo bio sam pre dve zime u gostima u lovu u Gornjoj Crnući kod jednog mog kolege, jako lepi tereni i obilje srneće divljači, bilo je i traga od svinja, ali zeca i fazana jako malo... međutim ono što je meni onako prilično čudno kod vas na Rudniku jeste činjenica da sve ono što valja od lovnih terena je pod Srbija šumama, a lovačka društva love nekakve okrajke od terena koi su em mali em slabijeg boniteta...ja te potuno shvaćam po pitanju tvoje razdraženosti prema novopečenim guzonjama koji bi se i tu uvalili da glume gazde i beru pare, a raju ko šiša....Besan
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

Lala kaže:
Sremac75, šta se dešava? Proradila sremačka krv, uzavrela. Grin
Take it easy, very easy, my friend... I pazi da ti ne uzavri ona voda na ringli!
Lala je na vašoj strani, druže, a valjda neki očin i to znači!Smile Nemoj da ti dam instrukciju kako treba da se ponašaš Smeko

Ja i Saja smo se sve dogovorili...ono oko zemunica, motki, šutanja u dupe....!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Sremac, ti još nisi primio moju instrukciju o ponašanju? Pa sunce mu ljubim, da nije onaj nesretnik poštar u BAP, izgubio negde?

Sremac75
 GOTOVO JE!!!
Rešili smo da radikalizijemo protest!!!
Šerpe, lonci i pištaljke ispred određenih ugostiteljskih objekata i prodavnica prekoputa!!!
PalicaPalicaPalica
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Znači, dotle je došloHmmm
Pa, ne mogu da kažem, da niste probali na fin način, da ukažete ljudima gde greše, pa da isprave propuste, čak si i besplatnu pravnu pomoć davao ovde na forumu... Jok, ne vredi. Ono sa pominjanjem mamice i ostalo, je prevršilo meru...

Sremac75
 DRŠTE GAĆE, INAČE ĆE BITI........
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Palančani, pročitajte ovaj članak, pa mi recite, da li vam deluje poznat način rada
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/re...volov.html

E sad bih voleo da čujem nekog člana koji je iz Šapca, da mi kaže, šta se dogodilo u vezi ovoga?

Lovac Stari
 Ovi sto im preti sviranje u Klavir, tamo nije dobro ici na Tusiranje(kupanje) ako si mlad ili nov. A ne valja biti ni u sobi sa 7 kreveta, Stari. Jer svaki sedmi dan si u buretu sa rupom u visini pojasa Smile. Barem tako prica moj komsija Sef zatvorske straze!
Dobar pogled.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,424 posete www.srbijalov.com