Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Swarovski
 Ajde da i ja pozdravim i pohvalim Slavu,jer ste bili i vise nego dobri organizatori i domacini s obzirom na vremenske uslove i broj ucesnika.
Drago mi je da sam bio tamo pa da sebi jos jednom potvrdim kako od velikih galamdzija nema nikakve koristi osim sto stvaraju buku i dobri su za teranje pogona.
Citajuci zadnje vreme onu kanonadu sramotno-uvredljivih izjava u postovima na racun lovackih funkcionera i samog Ceranica bio sam se zabrinuo za njegovu bezbednost.
Posto je ovde bila stvoreno stanje histerije i poziva za linc doticnog uz veliki broj uvreda i necasnih kvalifikacija moglo se svasta ocekivati.
Poceo sam biti zabrinut kad krenu one cesto spominjane ofekaljene-usrane motke i kad to pocme sad da udara po ledjima funkcionera nastradao je.
Medjutim stvari idu proverenim tokom,oko doticnog se pocimaju okupljati najzesci vikaci i uz postovanje gospodine sekretaru pokusavaju ponizno da sa njim razmene po neku pametnu i da udele ili dobiju koji pametan savet.
Evec to licemerje mii se nije svidelo.
Ne znam da li su mu rekli mi smo o tebi pisali da si lopov,neradnik, preplaceni nestrucnjak,krivac za propast lovstva i nestanak divljaci .........
Ma nista od tog vec sasvim suprotno.
To sto je medju tolikim brojem lovaca neko opalio po srni nije vazno,ili je mozda kriv sekretar??
Lepo ste delovali u srdacnom druzenju sa gosp. SEKRETAROM a mozda je zbog vase brige,borbe i rada za dobrobit lovstva obecao i neko funkcionersko ili savetnicko mesto????

zoranp
 Swarovski ti ga baš nalupa na brzinu !!! 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

darkon
 Zbunjen

Lala
 Swašta, Swarowski! Poziv na linč? Gde si ti to video? Ti kritiku nekih poteza shvataš kao poziv na linč? O kakvom linču i pretnji za ličnu bezbednost govoriš? Pa si tako zabrinut došao da gledaš neki izmišljeni linč koji se dešava samo u tvojoj glavi, ili šta? Ili samo pišeš radi provociranja reakcije? Ili nisi baš najbolje obavešten... Ne preteruj, čoveče!
Evo ovako, ja sam sedeo preko puta Ćeranića, dok smo ručali u šatoru, i nije bilo šanse da jednu reč progovorimo, zbog buke i gužve. Kasnije smo otišli iz šatora u kolibu, i razgovarali možda 45 min. ili sat vremena, a tema je uglavnom bila novi cenovnik divljači, tema koja je tih dana bila najaktuelnija na forumu, i problem neinformisanosti lovaca, a to je vezano i za Srbijalov portal. Posle tog razgovora, dobili smo zvanično objašnjenje sekretara LSS u vezi novog cenovnika. Ćeranić se, koliko ja znam, sam prijavio za učešće u hajci, kao redovan lovac. Kao i ja što sam se prijavio, i ti.
Hajde Swarowski, budi konkretan pa reci ko su 'najveći vikači' koji su se okupili oko sekretara, da se 'grebu' za funkcije? Neko, neki, pojedini... KO?? Kakvi vikači? Da nisi sad ti počeo malo da vredjaš? Nit znaš šta i kako je bilo, koga si video i šta se pričalo, ali polivaj, možda i potrefiš nešto, nema veze. Interesantno je da si to samo TI video! Od 400 ljudi tamo!
Od onoliko lovaca, normalno je da je bilo ljudi koji ga poznaju od ranije i koji su sa njim u dobrim odnosima, pa su prilazili i pozdravljali se. Ja te ljude ne poznajem, a sekretara Ćeranića sam tada upoznao. Kao što su i meni i drugima prilazili ljudi sa foruma, da se upoznamo lično.
Tvoj stav ''Lepo ste delovali u srdacnom druzenju sa gosp. SEKRETAROM a mozda je zbog vase brige,borbe i rada za dobrobit lovstva obecao i neko funkcionersko ili savetnicko mesto????'' pokazuje tvoj način razmišljanja i vidjenja stvari, jer bi ti verovatno da si u mogućnosti, tako i činio, ili već činiš?
Mislim da si debelo promašio temu. Ili mesto gde ćeš ovakve stvari pisati. Ja ti više neću otpisivati ništa. Ako ti se nije svidelo nešto tamo, ko ti je branio da pridješ bilo kome (meni, Slavi, Adminu, Sniperu, Sremcu, Janku, Charugi, Banatskom, kome god od jedno 30-40 forumaša tamo prisutnih) i da to kažeš?
I još jedno vrlo važno pitanje: kako si ti to znao da će Ćeranić biti učesnik hajke?
E moj druže, plitak ti je ovaj pokušaj...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Svi su ipostovni od strane mene maksimalno pa i Ceranic koji je medju poslednjima stigao u Staro Selo Goran Sestic ih je odveo na teren postavio na cekanje gde je Ceranicev prijatelj ostrelio lisicu a i video je jos jednu i sakala na koje nije pucao u isto vreme!Nisam imao prilike za neke ozbiljne razgovore ali bice prilika!!!
Posto nisi imao prilike da vidis a mozda i jesi pa se pravis nevest centar paznje su bili administratori i clanovi foruma do Ceranica niko nije nista ni pitao od lovaca niti je bilo guzve za autograme i upoznavanja sa njime!!!
Toliko o tome!
Ja sam bio u guzvi pa nisam stigao da svima posvetim vise vremena ali mislim da su Lala i Sremac igubili dosta vremena na ustrb dobrog provoda i zezanja sa lovcima!!!

charuga
 swarovski,slobodno reci nick tog ko se slihtao ceranicu..ovo je slobodan portal,nece te niko vredjati ako nemislis kao vecina..
..............

slavko75

Jank kaže:

Sremac75 kaže:
Momci slike su ekstra.
Ništa manje ninam ni očekivao od mog druga Janka!
Da nema njega stvarnost bi nam bila tmurna!
iveli

NA OVO ŠTA REĆI....

Svakoga dana nam je sve veći i veći...."SRBIJALOV"

.......MISLIM IMA SVE VIŠE ČLANOVA.....:uF

xaxax eto ko hoce funkcijuSmeko jank se ulizuje
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavaplana
 Jeste primetili da se samo novo registrovani clanovi foruma stavljaju na stranu gospode iz saveza a da se 99% clanova koji imaju duzi staz na portalu neslaze sa njihovim komentarima !Hvala bogu da svi nemamo ista i slicna misljenja o ovim i slicnim temama!!!
Moj utisak da sekretaru ne treba pridavati vise medisku paznju i davati mu povoda da ga bilo ko brani cak i da on sam sebe brani od nas!!!
Ta prica je ispricana i stavljena je ad akta sto se tice mene!!!!!
Ovo Srbija i sve se sazna pre ili kasnije!!!!!

Hvala Swarovski na cestitkama ali nije mi bilo sve jedno oko organizacije i broja ljudi koji je dosao da se sve zavsi kako treba!!!

slavko75
 nemoze nam niko nista jaci smo od ............................................

nenadx
  Neslaganje ili razlicito shvatanje oko necega,neznaci neprijateljstvo ili nedaj Boze mrznju.Do pravilnih stavova se stize dijalogom i razmenom misljenja.Gdin Ceranic i drugi,zastupaju svoje stavove i poglede,koji se vecini lovaca nedopadaju,ili bar delovi njih,sto neznaci da netreba medjusobno razgovarati o tome.Prilikom pisanja na forumu,ponekad nekom izlete teze reci,ali to je individualno i svakako nepozeljno,razni ljudi,razne cudi.Lala je pokrenuo vise pitanja koji doticu svakog lovca,zalagajuci se za sto bolji status bas njih-obicnih lovaca i mislim da nije OK praviti insinuacijea 
Dobar pogodak

Lala
 Mislim da si u pravu, Slavo. Svako neka misli šta hoće, i neka napiše, džaba je objašnjavati. Evo, Swarowski je video pripremu linča, a ja sam video težak posao pripreme hajke: on je video i grebanje za funkcije, a ja sam video traženje informacija - i ja sad treba da ga opasuljujem? Gubljenje vremena.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Swarovski ti baš izgleda gledaš kroz one kristale pa sve vidiš iskrivljeno....Ja tog Ćeru i ne poznajem, video sam mu sliku u Lovcu....lovačkim novinama...Kada sam došao da se upoznam sa mojim drugarima gotovo da nisam ni video da je i on tu. Baš me nešto zabole za te tvoje lovačke funkcije ja sam Jank, imam svoje ime i prezime,...član foruma "Srbijalov", ovde sam stekao puno virtuelnih prijatelja i sa mnogima sam se lično upoznao kod Slave na Hajki...Gospodine promeni kristale, uzmi neke što daju pravu sliku, ovde nema neprijatelja....Ovde smo da se zabavimo, naučimo nešto o lovu da kritikujemo loše odluke Lovnih čelnika i rukovodioca. Ovde smo da se družimo...kome nije do druženja neka nađe drugi forum....puc puc
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 Aplauz

slavko75
 bravo jank govoris kao buduci sekretar vidi i za mene neku funkciju posle ,moze i cato Molitva

Jank

darkon kaže:
Pa nisam znao da je sluzeno i vino na terenu,posle cekanja.Grin

Nije ni služeno to Limun poneo pa nije mogao da nađe Lalu i Sremca pa mu bilo žao da načinje balon i vratio ga u Trstenik, ako mu se pokvari mi mu nismo krivi...iveli

charuga
 jank,nemoj tako..pa gos.ceranic nas je slikao tvojim foto-aparatom..
imao si privilegiju da te slika licno sekretar..opaljuj swarovski slobodno,ali daj nesto konkretno..
..............

meshtan
 E nek si mu rekao Jank!Aplauz....a da ti i kazem nesto: nisu ti ni ti kristali nesto narocito vidjao sam ja i bolje....znaš...

Jank

slavko75 kaže:
bravo jank govoris kao buduci sekretar vidi i za mene neku funkciju posle ,moze i cato Molitva

Mislim da pomenuti kolega puca na tu funkciju, ja nišanim na mesto predsednika za kulturno zabavni život...sa osvrtom na neku dobru snašu....Frown

slavko75
 xaxaxa e pa trebao je ion poneti aparat da i njega slika

slavko75
 kad je sledeca hajka da ja ponesem aparat pa ces da vidis kako se kupe funkcije PfftiC

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,636 posete www.srbijalov.com