Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
IvicaL
 Desilo mi se do sada jednom da sam u istom danu odstrelio 2 lisice, jednu ujutru a drugu predvece,....
Desilo mi se i da sa istog mesta prvo promasim pa posle odstrelim drugu liju.....

Ali ovo mi je prvi put da odstrelim dve sa istog mesta u razmaku od 40 min.

Prvu sam pogodio na oko 80m a drugu na oko 100m

Rezultat je tu i presrecan sam,.....Foto
lala, pa sta

dreger
 Svaka casta Ivice .Sve to i jos svasta nesto sam i ja doziveo Smile i zato i volim taj lov lisica cekanjem i vabljenjem jer je svaki lov drugaciji od prethodnog..inace koja ti optika na karabinu?

IvicaL

dreger kaže:
Svaka casta Ivice .Sve to i jos svasta nesto sam i ja doziveo Smile i zato i volim taj lov lisica cekanjem i vabljenjem jer je svaki lov drugaciji od prethodnog..inace koja ti optika na karabinu?

Leopold 3-9x40 mislim da se zove VX-1
lala, pa sta

Podunavac
 Ивице честитке на ˝близанцима˝.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

IvicaL
 Malo kasnim sa postovanjem, ali morao sam ocistiti cevke,.... itd itd

Sve u svemu na ovu lisicu sam pucao 3 puta. Prvi promasaj se desio jer je krenula u momentu opaljenja, drugi promasaj jer sam je promasio u trku, a treci je bio pogodak na oko 100m jer se ipak zaustavila na zvizduk.
Lov je cudo
lala, pa sta

IvicaL
 Ova gore slika je dosta lose ispala a ova je malo bolja ali i krvavija, pa ako je suvise neka je skinu moderatori,...
lala, pa sta

IvicaL
 Heheheh, greske - nisam ubacio smanjene slike, sad cu.....
lala, pa sta

IvicaL
 Ovo je ta druga

Ponesi je sutra na druženje forumaša, da je bacimo na roštilj! Grin
Srbijalov Admin Tim

lala, pa sta

schweps
 Sve cestitke na odstrelu Osmeh 2
Lisica

Coyot
 Cestitke na odstrelima . Izgleda da ima vise sugavih lisica u lovistu nego zdravih i citavih .
KoTuKoga

IvicaL
 nije nije, to sada menjaju krzno pa se ljinjaju, sad je svaka takva
lala, pa sta

dreger
 Sinoc na nagovor drugara izadjemo malo na ceku on kod jedne rupe na njegovoj njivi a ja sednem u kraj zita pored lenije reko aj da isprobam onu moju drvenu vabilicu krenem da vabim (kmecanje zeca) i izlece zec ,i trci prema meni pa zastane ja opet on ponovo potrci pa levo-desno kao da nesto trazi,verovatno zecica mislila da joj je neka grabljivica uhvatila mladog zecica.nemam drugo objasnjenje sta vi mislite?Posle pola sata vabljenja pojavljuje se i lisica iza jednog zita izasla na leniju i osluskuje probam malo ustima cijuknem ona pobeze iza zita ,ponovo dunem u drvenu(zec) evo je ponovo izlazi na leniju i seda, ocu necu ,pucam i Angry promasaj,al nije mi uopste zao bitno je da se vabilica dobro pokazala.

vuk71
 posle druženja u Čelarevu, stigao sam izaći na teren i eto čuda...
243win, 80greina federal hi šok.20:45

i61.tinypic.com/212e8oo.jpg

i60.tinypic.com/rcle1h.jpg

IvicaL
 Dreger, zecevi uvek dodju da provere i vide kad drugi zec kmeci - toga ces da se nagledas,....
A ova lisica vuce je izgleda mlada ovogodisnja ili mi se cini ???
lala, pa sta

sheytan

IvicaL kaže:
Dreger, zecevi uvek dodju da provere i vide kad drugi zec kmeci - toga ces da se nagledas,....
A ova lisica vuce je izgleda mlada ovogodisnja ili mi se cini ???

UVEK??? U lovu nishta nema UVEK, pa tako ni ovo! Stari

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Gandalf the gray

IvicaL kaže:
Desilo mi se do sada jednom da sam u istom danu odstrelio 2 lisice, jednu ujutru a drugu predvece,....
Desilo mi se i da sa istog mesta prvo promasim pa posle odstrelim drugu liju.....

Kolega mogu da se zakunem da sam prosao kraj leševa te dve lisice. Nalaze se na letnjem putu koji izlazi na cardu kod raskrsnice Stapar-Prigrevica. Ispravi me ako gresim:-)
Ne pada sneg da pokrije breg,vec da zverka pokaze svoj trag!!!

dreger
 U pravu je Sheytan nista se u lovu ne dogadja uvek,jer mnogo sam vabio raznim vabilicama koje imitiraju kmecanje zeca i nikad nisam ovo video i doziveo .

sheytan
 Ja jesam doziveo neshto slichno - mislim da su TRI razlichita zeca doshla za veche, po snegu, izigravajutji valjda hitnu zechju pomotj Grin , a najcheshtje se ne uzbudjuju poono na to... Confused
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Cvele
 Ja vidim Sheki upisao komentar reko konacno obrisao lisca, kad' ono on gled'o zeceve zimus Smeko Smeko Smeko
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

IvicaL

Gandalf the gray kaže:

IvicaL kaže:

Kolega mogu da se zakunem da sam prosao kraj leševa te dve lisice. Nalaze se na letnjem putu koji izlazi na cardu kod raskrsnice Stapar-Prigrevica. Ispravi me ako gresim:-)

Ne gresis. Nalaze se tacno tamo
lala, pa sta

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,695,348 posete www.srbijalov.com