Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
zoranp
 Prosto nemogu da verujem da neko ko je do juče s nekim jeo i pio, srao i lizao, ili kako se kaže pišao u istu tikvu sa nekim, odjednom postane jak kontraš naspram tih sa kojima je bio??? Nemislim ovde na Slavu ili Inđijanca, koji su juče pokazali da imaju velikih problema sa samim sobom, jer jedan mi šalje mesto pozdrava poruku ...kako su rodile jagode ove godine?, a drugi ...poslao sam hitnu pomoć ako Lali pozli?...mislim da ovo dovoljno govori i o njima, a i o poštovanju mene kao kolege koji im nikada nije rekao ružnu reč!!
No da se vrnemo, mislim na one tipa Lisica,ujem te,svinjogojstvo, i drugi, a koji sad odjednom "okrenuše krzna" i pustiše onog sretnog Pažina "niz vodu"! Naime jako me zanima cena deal-a sa njima, a uskoro ćemo je i videti, ili se nadam da će polako i oni u duboku istoriju sramnog Vojvođanskog lovstva, koje se vodi od polovice osamdesetih pa na ovamo???!!KoTuKoga
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

deran
 E ja ništa nerazumem,pola upisa je šifrovano.Confused

Sremac75
 Derane, jesi li se ti odlucio koga si podrzavao od pocetka kampanje?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

deran
 Žalosna je konkurencija bila.Da sam bio delegat sogurno bih poništio listić.Cry

Sremac75
 Славо, срамота је то што радиш....
Прво, нико ти није обрисао упис, погледај на претходној страни!
Друго, стварно нема смисла да на онакав начин пишеш по којекаквим форумима (од којих су неки пред гашењем), и вређаш и понижаваш дојучерашње пријатеље, којима ти то очигледно никада ниси ни био.
Треће, шиљио си пре месец дана овде ку.рац како нема објављеног материјала за редовну скупштину, а када сам га ја објавио ниси га коментарисао!

Најављивао си некакве прљавштине везане за тадашњег кандидата за председника ЛСВ-а, др.Милованчева, али до изборне скупштине ниси ништа о томе написао!
О чему се ради?
Имаш информације или немаш?
Или чекаш да ти их неко дојави?
Шта радиш ти, човече?

Сада поново најављујеш да ћеш објавити "страшне" информације, али сутра....или мало сутра!
Имаш информације или немаш?
Или чекаш да ти их неко дојави?
Јел ти то хоћеш само да будеш у центру пажње?
Да самом себи правиш привид да си нешто битан?
Мислиш ли да неко уопште, већ дуго, чита твоје уписе?

Објави ту прљавштину, мада је сада већ касно јер су избори прошли!
А можда би било боље да најављујеш све до истека мандата др. Милованчева...отприлике у ово време 2019. године!

Човече, како не схваташ колико си сам себе дискредитовао својим односом према онима који су те сматрали пријатељем?
Када би знао колико и каквих ПП добијам поводом твојих уписа, никада више не би нигде убо ни једно слово.

Стварно је срамота то што радиш, и ја те ево молим да на овом форуму више не пишеш ништа.
А на другим форумима пиши како ти воља и колико ти образ дозвољава, и то све дотле док те и ти који ти сада дувају под реп не одбаце као употребљени ку.ртон!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Samo jedna ispravka, Sremac: ja sam mu obrisao jedan upis jer se bavio skoro u potpunosti mojim likom i delom, začinjeno kojekakvim lupetanjem bez ikakve veze sa temom. Ovde na forumu se neće niko prepucavati na ličnoj liniji, ako to važi za mene, važi i za sve ostale, pa i za Slavu.

O iznošenju kojekakvih priča i obećavanju 'USKORO!', šta ga košta da obeća? Ne bi bilo prvi put.

O obrazu ne vredi pričati sa nekim ko obraz shvata samo kao anatomski deo tela.

Još jedan upis upućen na bilo čiju ličnu adresu, sledi banovanje.

Na drugim forumima nek piše šta hoće, nek mu otvore posebnu temu 'Lala Srbijalov', pa nek otrcava koliko god hoće, baš me briga, ovde više neće. A to njega i boli, JEDAN JE SRBIJALOV!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 USKORO............kad ja to budem hteo.................

Nećeš , nećeš Grin

SRBIJALOV ADMIN TIM

slavaplana
 Sremac ja imam informacije koliko svi Vi zajedno...............u to nemoj da sunjas?????

I ti ces biti prijatno iznenadjen istim podacima i cinjenicama?????

ima cica Slava sve ali sto rece moj bivsi drug LALA polako jednu po jednu....................sto budemo duze citali i analizirali bice lepse............

Mterijal LSV nisam komentarisao iz razloga brisanja jako bitnih upisa koji na zalost protumaceni kako su protu,aceni...sto bih ja posle toga pisao i bilo sta komentarisao kad imamo cezuru na delu..............Skupstinski materijal LSS ja sam objavio i cak sam prijatelju GEDZI DOSTAVIO SVE MEILOM...........proverite ali samo njemu...............moze mi se.....Bye.....Vi ostali nabavite sami..................

Skupštinski materijal LSS smo imali par sati nakon što je podeljen delegatima.
Glupo je bilo komentarisati ga naknadno.

Srbijalov Admin Tim

slavaplana
 3 puta brisete upis koji nije van teme........................boli istina kad se kaze javno............znam...................

DakiNS
 Slavo kako ne shvataš da si udavio već i gumenu patku. Pljuješ po nama i očekuješ neku toleranciju. Da ti kaže nešto čika Daki. Slavo pobrljavio si načisto, više ne možeš da napišeš dve povezane smislene rečenice. Kako ti nije jasno da ne zadovoljavaš ni osnovne kriterijume kolegijalnosti. Čitam i sve se mislim dozvaćeš se pameti, ali očigledno grešim. Razmisli malo , da li je moguće da niko ne valja , nego samo ti. Očigledno je da nisi još shvatio da te koriste kao onu gumenu rukavicu za jednokratnu upotrebu. Sremac ti je kulturno i ublaženo sve rekao , ali očigledno ne vredi . Velikom broju forumaša si se već zgadio . Nisi nigde poželjan u društvu , od foruma ( osim na onom gde oba aktivna člana komentarišu i lažu jedan drugoga , i drugom gde Jeremiji odgovara sva pljuvačina protiv Srbijalova) do tvog LU . Slavo pa tamo te ni ljudi sa kojima živiš ne trebaju u svom društvu. Bezobrazno si iskorištavao nekadašnje prijateljstvo , zarad čega? Praznih obećanja nekih tamo , koji su prolazni. Jeftino si prodao prijatelje ! To što misliš da ćeš tako doveka da ovde radiš , mogu ti reći sinko da silno grešiš.

Citat:
boli istina kad se kaze javno

Da znaš da me zabole.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 E sad je dosta bilo tvog hvalisanja, samopromovisanja i provociranja. Takodje i pisanja i prozivki bez pokrića. Kakve gluposti pišeš? Kakav Institut, kakav fakultet, crnke i plavuše? Kakva zaposlenja, privatne klinike i sve ostalo što šuketaš? Kakve to veze ima sa lovstvom? Tvoji lični obračuni radi tvoje gladne sujete i promašene karijere lovačke? Ljubomora na tudje uspehe, uticaj, domete? To nisu razlozi da bilo ko trpi tvoje ekscesno ponašanje.
Upozoren si više puta, i od strane admina i od strane vlasnika, ne vredi tebi govoriti. Brisani su ti upisi, ne vredi. Teraš dalje i inatiš se? Ne može.

Idi pa piši na drugim forumima. Može ti se. Baš me briga.

Meni se može, iz tih gorepomenutih razloga, da kliknem na ovo dugme sa slike.
Lala priložio:
ban_20.gif

Lala
 Ako sam dobro informisan, danas je trebala biti održana sednica UO LSS, na kojoj je trebao biti predstavljen novi predsednik LSV Milovančev kao novi član UO LSS po funkciji, kojem bi dosadašnji predsednik LSV Pažin trebao da preda dužnost člana UO LSS Milovančevu.
Kako sam saznao nezvanično, sednica UO LSS je bila zakazana za 12 h, medjutim, izgleda da je početak pomeren za 17h, a nisu jasni razlozi zašto!?
Eto, ako je ovo tačno što sam saznao, članovi UO LSS su imali mogućnost da 5 sati provedu u neplaniranom turističkom razgledanju Beograda?
Članovi UO LSS koji dolaze iz udaljenijih mesta su od jutros na nogama, a ako sastanak bude trajao par sati, (verovatno hoće), kad će se vratiti kućama?!?
Takodje ne znam kakva je reakcija Milovančeva na ovakvu Šormazovu iznenadnu promenu termina?

Prvi sastanak sa novim predsednikom LSV, pa odlaganje termina?!? Nazdravlje!

Sremac75
 Вече пред Скупштину сам припремио своју дискусију, али нисам успео да у дневни ред убацим тачку под којом бих могао да је изнесем.

Зато ћу овде, како сам обећао исту објавити :

Поштовани делегати, кандидати, гости,

ево, желим и ја да узмем учешће у овој дискусији о кандидатима за место Председника ЛСВ-а.

Ја сам у претходном периоду, који се поклапа са мандатом садашњег руководства, почео да указујем на погрешне кораке, често на кршења Статута, а понекад и незаконите радње Милана Пажина и његовог заменика Милоша Беуковића.

Своје ставове сам јавно износио на редовним Скупштинама ЛСВ-а али и на ловачком форуму „СРБИЈАЛОВ“ који је дао немерљив допринос истинском информисању ловаца о стању у нашим ловачким савезима и ловству уопште.

Анализирајући стање у војвођанском ловству, морам да кажем да је исто веома лоше. Ловишта су са све мање дивљачи, ЛУ су уситњена и ослабљена и у већини случајева на ивици егзистенције, ловачка организација је маргинализована а ловци сатанизовани од стране оних који себе називају „заштитницима животиња“.
Иако не сматрам да је за овакво стање искључиви кривац актуелно руководство ЛСВ-а на челу са Миланом Пажином и Милошем Беуковићем, сматрам да су управо они НАЈВЕЋИ КРИВЦИ.

Када причамо о Милану Пажину и његовом заменику Милошу Беуковићу, морам рећи да су они битни фактори у војвођанском ловству скоро већ 20ак година, у којима су се ротирали на разним функцијама, да су се свађали, тужили, судили, на крају и волели. Тај период се по мом мишљењу управо подудара са почетком пропадања војвођанског ловства.

Али да се задржим само на последње 4 године.

Милан Пажин и Милош Беуковић су на почетку свог мандата 2011. године имали 20.172 ловца, док данас располажемо са податком да је чланарину за прошлу ловну годину платило 15.871 ловац. То је смањење од 4.300 ловаца или око 23%.
Шта су Пажин и Беуковић предузимали да спрече оволики одлив чланства, који као резултат има неминовно слабљење ловачке организације. НИШТА!

Сада Пажин очајнички најављује некакве посете основним школама у циљу афирмације ловства, а ја постављам питање ЗАШТО ТО ДО САДА НИСТЕ РАДИЛИ иако је сваке године било евидентно да се чланство осипа? Зашто нисте било шта предузели да ловци не одустају од лова? Чини ми се да је једини разлог ове ваше назови „забринутости“ смањење количине ловачких новаца које сте имали на располагању.

Што се тиче смањења бројности дивљачи, често се помиње интензивна пољопривреда уз помоћ великих машина, употреба разних штетних агро-техничких мера, уништавања станишта дивљачи, али и значајан утицај криволова. И све је то тачно. Али ја постављам питање ШТА ЈЕ НАШ САВЕЗ НА ЧЕЛУ СА ПАЖИНОМ И ЊЕГОВИМ ЗАМЕНИКОМ БЕУКОВИЋЕМ предузео поводом тога? Да ли је неко анализирао пестициде који се продају и користе код нас и њихов утицај на дивљач? Да ли је неко пописао бесправно уништена станишта дивљачи? Да ли је ЛСВ инсистирао на доследној примени прописа у погледу обавезности плашилица на пољопривредним машинама? Да ли је покренута нека иницијатива код државних органа поводом свега тога? Нису урадили НИШТА осим што су ловцима мазали очи како се ето против тога не можемо борити. Можемо се, и морамо се борити. Пољопривреда је у Мађарској 10 пута интензивника него код нас, а знамо какво им је стање у ловиштима и број одстрељене дивљачи, али тамо изгледа има неко ко се бори за интересе ловаца и дивљачи.

Када говоримо о нападима тзв. „заштитника животиња“ и ту је ситуација иста. ЛСВ није ништа предузео ради оспоравања лажне сатанизације ловаца. Никада нико из ЛСВ-а није ништа предузео у циљу спречавања и кажњавања оних који о нама ловцима износе неистине. Нико никада није јавно рекао да смо ми ловци прави и истински заштитници и природе и животиња, и да лов којим се бавимо подразумева и гајење и заштиту дивљачи. И у западним земљама, нпр.у Словенији, Аустрији, Француској, Шпанији, се лови, чак много више одстрељује него код нас, али тамо нико не сме да се усуди да ловце назове убицама, јер је ловачка организација јака и утицајна, за разлику од наше која се углавном бави самом собом.

Били смо суочени са извесном могућношћу забране лова на препелице и грлице. Та забрана нам се најављује већ неколико година, али ЛСВ није реаговао. Сада се покушава са одлагањем доношења одлуке јер ми сада као тражимо да се изврше додатна истраживања. Па зашто та истраживања нису већ завршена? Зар у у оних 100 милиона динара који су потрошени у задње 4 године није било места за борбу против забране лова на препелице и грлице? Пажин и Беуковић ГОДИНАМА НИШТА НИСУ ПРЕДУЗИМАЛИ поводом тога иако су директно упозоравана на могуће последине нереаговања. И ко ће бити крив ако до забране ипак дође? Зелени? Не, биће криви садашњи руководиоци ЛСВ-а Милан Пажин и Милош Беуковић.

Пажин говори о лошим законским решењима која намећу велике финансијске обавезе ловачким удружењима, али као да заборавља да је баш његов заменик Беуковић учествовао у изради Закона и дао сагласност на њега. Једино што му тада није прихваћено јесте да ловне карте наплаћују Савези.

Указивао сам често на кршења Статута.

ЛСВ већ 4 године уназад нема Годишњи план који је по Статуту обавезан, него има само Финансијски план односно План трошења ловачких новаца.
Али и тај План трошења ловачких новаца који је одобравала Скупштина никада није испоштован. Пре две године је чак сам УО извршио ребаланс Финансијског плана који је усвојила Скупштина.

Седнице НО су одржаване без квотума.

Потпуна је лаж која је пласирана на последњој Скупштини, да је телефонска седница поводом набавке службеног аутомобила одржана у складу са Статутом и Пословником о раду УО. О томе сведочи чињеница да чланови УО никада нису позвани да дају своју писмену сагласност за доношење такве одлуке, а што је обавезно у случају „телефонске“ седнице. Уколико је неко од чланова УО дао писмену сагласност на ову одлуку позивам га да ме одмах демантује и натера да се извиним.

Осигурање није уплаћено за све ловце који су уплатили чланарину, што представља очигледно кршење закона.

Запосленима се повећава плата за 20% у време када се ловцима који финансирају Савез плате смањују.

ЛОВЗАД је још увек енигма. Па ви сте основали приватну задругу неколико физичких лица која су случајно чланови УО и НО ЛСВ-а, која жели да буде власник ловачке имовине која је одузета или на други начин отуђена од ЛСВ-а, у претходном периоду.

Има тога још много...

На крају ипак морам да додам, да сам као делегат био згрожен када сам примио материјал за ову Скупштину. Згрожен и понижен покушајем Пажина и Беуковића да створе лажну слику о овим изборима. То што су уз имена кандидата уписали називе чланова савеза који су кандидатуре подржали је у најмању руку безобразно, али је и супротно Пословнику о раду скупштине који се однос на спровођење избора.
УО је требао само да утврди ЛИСТУ КАНДИДАТА и ништа више.
Ко би одбио Председника и Заменика када су већ дошли по потпис за кандидатуру? Да сте дошли новим аутом, са својом свитом, и у моје ЛУ да замолите за потпис за кандидатуру, ја мислим да би вас било јако тешко одбити. АЛИ зар заиста мислите да ће сви који су вам потписали кандидатуре и гласати за вас? Како сте само злоупотребили своје садашње функције и службено возило за сакупљање потписа? Многи су потписали зато што су морали, или су се плашили освете, или их је било срамота да одбију.
Али горак укус је остао све до данас, када ће вам се, надам се, сви ти са горким укусом у устима, злоупотребљени и понижени, осветити тако што ће заокружити ваше противкандидате.

Зато позивам све делегате, да гласају за Проф.др. Александра Милованчева и Сању Момчиловић-Богнич.

Доста је било и Милановог, и посебно Милошевог.

Добар поглед

PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Sremac75 kaže:

На крају ипак морам да додам, да сам као делегат био згрожен када сам примио материјал за ову Скупштину. Згрожен и понижен покушајем Пажина и Беуковића да створе лажну слику о овим изборима. То што су уз имена кандидата уписали називе чланова савеза који су кандидатуре подржали је у најмању руку безобразно, али је и супротно Пословнику о раду скупштине који се однос на спровођење избора.
Ко би одбио Председника и Заменика када су већ дошли по потпис за кандидатуру? Да сте дошли новим аутом, са својом свитом, и у моје ЛУ да замолите за потпис за кандидатуру, ја мислим да би вас било јако тешко одбити. АЛИ зар заиста мислите да ће сви који су вам потписали кандидатуре и гласати за вас? Како сте само злоупотребили своје садашње функције и службено возило за сакупљање потписа? Многи су потписали зато што су морали, или су се плашили освете, или их је било срамота да одбију.

Али горак укус је остао све до данас, када ће вам се, надам се, сви ти са горким укусом у устима, злоупотребљени и понижени, осветити тако што ће заокружити ваше противкандидате.

[/b]

Овде сам скоро предвидео шта ће се десити, али само у погледу избора Председника.... на жалост....

Морам рећи да, и поред тога што сам био ускраћен за дискусију, ми је веома драго да је Председник ЛСВ-а др. Милованчев у своја два излагања изнео много података о којима сам ја говорио на скупштини и писао на овом форуму.
Изнео је и много идеја о којима је писао и Лала, као и мalobrojni други који су одавно постали свесни проблема у нашим ловиштима и организацији.

То само значи да је овај наш "СРБИЈАЛОВ" поред свих саплитања која доживљавамо, ипак најутицајнији ловачки форум у Србији, и ставови изабраног Председника ЛСВ-а одају признање нашем писању, за које смо већ почели да мислимо да је узалудно.

Да нас читају они о којима пишемо, то смо знали, али да нас читају и они који желе да мењају ствари, то је ипак новост за мене.

Зато момци, само напред са конструктивним предлозима, јер ми се чини да ће бити разматрани а могуће лако и прихваћени!

Srbijalov
PraviloPraviloPravilo
Palica

Kizolovac

Lala kaže:
Ako sam dobro informisan, danas je trebala biti održana sednica UO LSS, na kojoj je trebao biti predstavljen novi predsednik LSV Milovančev kao novi član UO LSS po funkciji, kojem bi dosadašnji predsednik LSV Pažin trebao da preda dužnost člana UO LSS Milovančevu.
Kako sam saznao nezvanično, sednica UO LSS je bila zakazana za 12 h, medjutim, izgleda da je početak pomeren za 17h, a nisu jasni razlozi zašto!?
Eto, ako je ovo tačno što sam saznao, članovi UO LSS su imali mogućnost da 5 sati provedu u neplaniranom turističkom razgledanju Beograda?
Članovi UO LSS koji dolaze iz udaljenijih mesta su od jutros na nogama, a ako sastanak bude trajao par sati, (verovatno hoće), kad će se vratiti kućama?!?
Takodje ne znam kakva je reakcija Milovančeva na ovakvu Šormazovu iznenadnu promenu termina?

Prvi sastanak sa novim predsednikom LSV, pa odlaganje termina?!? Nazdravlje!

Reko bi čovek kao da nisu u istoj partiji!? Mislim na Konobara i ovog novog Šojića (kapetan od belu ladju).
Žao mi samo članova UO LSS, nadam se da su stigli kući.
Da li alfa admin ima novu vest sa tog sastanaka?

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim
Svaki čovek ima određeni broj dana u životu, vreme provedeno u lovu ne računa se u konačan zbir.

Lala
 1. Ne znam ko je taj kojeg nazivaš novim Šojićem, i zašto ga nazivaš tako?
2. Kakve veze ima partijska pripadnost sa lovstvom?
3. Ne postoji alfa admin, svi admini su jednaki po softverskim ovlašćenjima
4. Nemam nikakvu novu vest
5. Izbegavam da polemišem o lovnoj politici sa ljudima koje ne poznajem i čije stavove ne znam
6. Naročito izbegavam polemiku sa ljudima koji ne žele da se predstave (stide se svog imena? Ili se kriju iza nicka, jer imaju nekakve nečasne namere?)

Javno te, Kizolovac, još jednom upozoravam kao što te je još neko od admina upozorio da poštuješ pravila foruma i da u svom profilu napišeš par reči o sebi.

Kako samo iskaču sve neki novi i noviji sa par upisa, pa tap odmah u lovnu politiku, i to po pravilu prvo počnu čačkati ili mene ili Sremca. Učlane se perd važne dogadjaje u lovstvu, pa malo čuče i čekaju momenat da ukližu na teren.
Izvoli iznesi svoje mišljenje, a ti pitanja meni nemoj postavljati - o meni se zna možda i previše, a o tebi ništa. Tako se nećemo igrati.

Sremac75
 Zrenjaninac....xexexe Rastanak
nije valda onaj sto je za 2000 eur kupio staru, repariranu sa 2500 eur, skodu oktaviu?
PraviloPraviloPravilo
Palica

Kizolovac

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:

[/b]

Овде сам скоро предвидео шта ће се десити, али само у погледу избора Председника.... на жалост....

Морам рећи да, и поред тога што сам био ускраћен за дискусију, ми је веома драго да је Председник ЛСВ-а др. Милованчев у своја два излагања изнео много података о којима сам ја говорио на скупштини и писао на овом форуму.
Изнео је и много идеја о којима је писао и Лала, као и мalobrojni други који су одавно постали свесни проблема у нашим ловиштима и организацији.

То само значи да је овај наш "СРБИЈАЛОВ" поред свих саплитања која доживљавамо, ипак најутицајнији ловачки форум у Србији, и ставови изабраног Председника ЛСВ-а одају признање нашем писању, за које смо већ почели да мислимо да је узалудно.

Да нас читају они о којима пишемо, то смо знали, али да нас читају и они који желе да мењају ствари, то је ипак новост за мене.

Зато момци, само напред са конструктивним предлозима, јер ми се чини да ће бити разматрани а могуће лако и прихваћени!

Srbijalov

Ipak mislim da si preterao sa Pažinom, čovek je jednostavno izmanipulisan. Ali nema veze, bitno je da je Vojvodjansko članstvo dobilo rukovodstvo (rukovodioca) kakvo zaslužuje.
Treba mu (im) dati vremena pa komentarisati rezultate, nadam se da neće biti kao ovi
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/4250...00-hiljada
Svaki čovek ima određeni broj dana u životu, vreme provedeno u lovu ne računa se u konačan zbir.

Sremac75
 Pa ako je izmanipulisan, zar sam ja kriv za to?
Sam je sebi iskopao raku i dobrovoljno uskocio u nju.

Bolje bi mu bilo da je sa Beukom ostao na presudi za uvredu, a ovako mu je ovaj sve vratio sa kamatom, i to proporcionalnom....
PraviloPraviloPravilo
Palica

paninm

Sremac75 kaže:

Srbijalov

polusremacki odgovor

mislim da je to vec pisano od ranije,, recimo LOvacke Novine da svako individualno odluci da li ce kupiti ili ne.. eto opet sam se ponovio Jaooo

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,941 posete www.srbijalov.com