Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
AJDUK
 Hvala Grome 😉

AJDUK
 Pozdrav kolege, jel neko narucivao iz Italije ova firma je u pitanju http://www.siarm....2_24_31_34

AJDUK
 Jel zna neko gde se mogu kupiti plasticni cepovi - korpice za 12/76

Podunavac

AJDUK kaže:

Pozdrav kolege, jel neko narucivao iz Italije ova firma je u pitanju http://www.siarm....2_24_31_34

Питај колегу Аца Ник. Он ће ти најбоље рећи.
Tri prsta 2Kolce

Grom
 Da li kod vas ima za kupiti kapsiliranih patrona i kako se kreću cijene?? Ima li u BiH slučajno i gdje?
Grom

AcaNik
 Није проблем наћи у Србији капислиране патроне али само у кал 12, 16 и 20
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

ssekir75
 у канони их има сигурно, за остале фирме не знам. има и каписли, а фала богу и испуцаних патрона, па прекапислираш.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану �iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AJDUK
 jel zna neko gde se mogu naci disperzant korpice

i.postimg.cc/TpBpK47P/download.jpg

ssekir75
 ја куповао у канони, не знам да ли тренутно има.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану �iveli

AJDUK

ssekir75 kaže:

Nisu više zaiteresovani da nabavljaju slabo se prodaje, svake godine sve više se gubi onaj čar lova a sve više ku...nje ko je više dao za pušku i obavezno 4x4.Ponekad i sa nekim mi je mučan lov.Čast izuzecima.

ssekir75
 колега, имаш пп

Aca Kamenica

AJDUK kaže:

ssekir75 kaže:

Nisu više zaiteresovani da nabavljaju slabo se prodaje, svake godine sve više se gubi onaj čar lova a sve više ku...nje ko je više dao za pušku i obavezno 4x4.Ponekad i sa nekim mi je mučan lov.Čast izuzecima.
Kolega AJDUK, pošto korpice ne mogu da se nabave u prodaji, predlažem da probate vrlo jednostavan način koji koristim skoro trideset godina. Kada sam kupio pušku IŽ 54 i počeo da lovim sa njom, u početku na kraćim distancama ili sam promašivao ili je divljač bila veoma razbijena. Shvatio sam da je puška bila jače čokirana nego predhodna koja je bila da kažem standardno polu čok- čok. Pošto volim da ručno punim patrone, počeo sam da tražim rešenje. Ne znam tačno gde sam to video ili pročitao ali mi je pomoglo. Naime poenta je da se sačma podeli na dva ili po meni bolje tri dela. Prilikom punjenja patrona, jednostavno malo naspem sačme pa stavim poklopčić (onaj kojim zatvaramo patron) pa opet malo sačme pa poklopčić i još jednom tako. Vrlo jednostavno rešenje i naravno isprobano pa probajte i Vi nekoliko komada kako će se pokazati u papirnoj meti, svako dobro !!

AJDUK
 i.postimg.cc/ZvND8BQn/IMG-20200420-201400.jpg

de mi zapadose ove caure Smile

ssekir75
 HaHaHaHaHaHaHaHaHaKoTuKoga

petarp016
 Kolege ima li gde da se uzme sitna sacma za prepelice?
Ruski top - IZ 27

ssekir75
 питај шевића. знам да лију сачму и праве метак за препељиц (и то добар), е за остало распитај се.

arli
 Ja sam dobio na poklon 3 kutije krušika 2mm oznaka sačme. Mada za prepelicu nema lošeg metka-patronaSmile

ssekir75
 је л то нешто ново или стара производња?

petarp016
 Kolege,punim patrone ipak sam za prepelice, nisam jos od 2012 godine punio a jos prvi put mi je za prepelice,za zeca i fazana jesam,pa rekoh da pitam jel dovoljno 1,7gr zlatiborca za 28gr sacme 2mm?
Ruski top - IZ 27

arli

ssekir75 kaže:

је л то нешто ново или стара производња?

Mislim da je novija,slikaću pa da postavimSmile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,700,565 posete www.srbijalov.com