Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Lala
 Hehehehe evo ga još jedan koji ovde petlja stvari koje nemaju veze sa lovstvom !

Ajd sad lepo, Kizolovac, da mi objasniš kakve veze ima nabavka medicinskih aparata sa recimo zabranom lova na prepelice?
Kakve veze ima tender za ultrazvučni nož sa zaoravanjem remiza?

Šta sve ljudi nadju pametno da napišu na LOVAČKOM portalu, čudo jedno! Da čovek ne poveruje šta im sve pada na pamet. Ti si, Kizolovac, ja mislim sedmi ili osmi koji linkuje taj članak iz Blica.

A šta je Milovančev odgovorio na te prozivke u samom članku?
Uostalom, zašto da ja advokatišem čoveku, lepo je Milovančev sa skupštinske govornice pozvao svakog ko ima nešto da mu kaže na tu temu, da to slobodno uradi njemu u lice.
Nisam čuo da je neko imao mooda da to uradi? Neko brljate po forumima svakakve budalaštine, skriveni iza nickova, misleći da ste anonimni, pa onda tako kamuflirani postajete hrabri? Hajde budite Sremac ili Lala, pa se pojavite negde javno i recite 'ja sam taj i taj i pisao sam to i to'? Eeee, za tako nešto treba imati muda, mnogo veća od mravljih kakvu većina anonimnih ovde na temi lovne politike ima!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 I to, i usluge Vojvodjanskog lovca, i clanstvo u lss... sve fakultativno....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Kizolovac

Sremac75 kaže:
Zrenjaninac....xexexe Rastanak
nije valda onaj sto je za 2000 eur kupio staru, repariranu sa 2500 eur, skodu oktaviu?

Jeste sigurno, kažem i ponoviću čovek je izmanipulisan.
Što ne svratiš malo do fazanerije u BP na čaj sa rumom, zabio si se u tu kancelariju..., ajd razumem te spremao si se za skupstinu..., a pre toga se štrajkovalo pa si morao da nadoknadiš.
Svaki čovek ima određeni broj dana u životu, vreme provedeno u lovu ne računa se u konačan zbir.

Sremac75
 Svasta ti nesto znas o meni....
Nisam valda ponovo postao operativno interesantan?Stidljiv
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Jesi, jesi... Odavnooo! Pitaj 'inspektora' Brkića!Grin

Prosto sam ljubomoran na tvoj uspeh, Sremac! HaHaHa

Još kad se setim da si lično 'Boga' stisnuo za ruku.... Smeko

Auuu lebac ti ljubim, šta je gostiju na ovoj temi odjednom? Slušaj ti Sremac, ne smemo ti i ja biti istovremeno ovde i pisati na istoj temi - remetimo rad portala! Grin

Sremac75

Lala kaže:
Jesi, jesi... Odavnooo! Pitaj 'inspektora' Brkića!Grin

Jel to onaj inspektor sto je isao sa Premilom da pegla srndace za dž?

Ili je to onaj sto je pucao u onog plisanog srndaca kad mu vreme nije?
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Lalo misliš na "inspektora Topalovića".
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Da, da, baš taj. Vole dečko plišano, šta da se radi!?
Jes' da nije nosio kalendar sa sobom, ali pošto je on 'inspektor' u pokušaju, onda umislio da može da pegla šta stigne, kad god stigne i gde stigne.
To je onaj što ima lep 'second hand' sako lovački, sa dugmići! Onaj što može zdravo brzo da hoda, kad je frka! Grin
Ma on je samo upucavao karabin na plišanog srndaća, nisi upućen dovoljno... Ili je to ipak bila sačmara?

Kizolovac

Lala kaže:
Hehehehe evo ga još jedan koji ovde petlja stvari koje nemaju veze sa lovstvom !

Ajd sad lepo, Kizolovac, da mi objasniš kakve veze ima nabavka medicinskih aparata sa recimo zabranom lova na prepelice?
Kakve veze ima tender za ultrazvučni nož sa zaoravanjem remiza?

Šta sve ljudi nadju pametno da napišu na LOVAČKOM portalu, čudo jedno! Da čovek ne poveruje šta im sve pada na pamet. Ti si, Kizolovac, ja mislim sedmi ili osmi koji linkuje taj članak iz Blica.

A šta je Milovančev odgovorio na te prozivke u samom članku?
Uostalom, zašto da ja advokatišem čoveku, lepo je Milovančev sa skupštinske govornice pozvao svakog ko ima nešto da mu kaže na tu temu, da to slobodno uradi njemu u lice.
Nisam čuo da je neko imao mooda da to uradi? Neko brljate po forumima svakakve budalaštine, skriveni iza nickova, misleći da ste anonimni, pa onda tako kamuflirani postajete hrabri? Hajde budite Sremac ili Lala, pa se pojavite negde javno i recite 'ja sam taj i taj i pisao sam to i to'? Eeee, za tako nešto treba imati muda, mnogo veća od mravljih kakvu većina anonimnih ovde na temi lovne politike ima!

Nadam se da ste zadovoljni predstavljanjem!
Gospodine Lalo, nemojte se Paliti odmah na prvu loptu. Jedan tako sušio šunke pa zapalio tavan...
Tako ste i mog Zemu hvalili kad je izabran, dok ga nisu neki skuvali u vojvodjanskom loncu.

Nego kada govorite o politizaciji u lovstvu, sramno je što jedna stranka, svuda i sve kontroliše pa evo i ovde u lovstvu!
A kada je reč o predsedniku, čekaćemo.... čuo sam o njemu i lepog i ružnog. Nek čovek uradi nešto.

Nemojte se ljutiti Lalo znate kako kažu Većina problema je zbog dva razloga; reagujemo bez razmišljanja i razmišljamo bez reagovanja.
Smile
Vaš Lisica
Svaki čovek ima određeni broj dana u životu, vreme provedeno u lovu ne računa se u konačan zbir.

spiki
 Kolega Kizolovac
"Interesantno ti je prestavljanje"

Lala
 Ne, nisam zadovoljan predstavljanjem, Kizolovac. Ne ljutim se ja nego mi muka od 'duhovitih' i neozbiljnih predstavljanja ljudi koji posle trče da pišu na ozbiljnim 'vrućim' temama. Hajde lepo sad to što si natrunio u predstavljanju obriši, pa napiši ponovo, da te ne bih ja obrisao sa spiska članova foruma.
Ja mislim da sam takvih kao ti šaljivdžija imao u karijeri jedno 20-30 sigurno. Tako da znam šta mi je činiti.
Dva žuta kartona već imaš, treći put ide 'rumeni' karton.

Sremac75
 Slozicu se ja da je Pazin iskoriscen, ali i ti priznaj da je sam kriv...
Postao je veci beuk od beuka....

Na moje komentare na skupstinama je Pazin skakao ko oparen iako mi je meta uvek bio Beuk...
I blamirao se pokusavajuci da opravda nemoguce... dok mu se zamenik samo smeskao i sitno provocirao....

I na kraju....putuj igumane....
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Sremac, stoji to što si napisao, ali ja bih dodao da mislim da bi Pažin bez Beuka mnogo bolje prošao, više postigao, i svoj nesporan ugled koji je imao pre dolaska na funkciju predsednika LSV sačuvao i možda i uvećao.
Ovako, prošao je kako je prošao.
Sećam se prethodnih izbora, dobar deo ljudi koje poznajem i koji su verzirani u lovnu politiku je bio iznenadjen i čudio se otkud to i šta će Pažin sa Beukovićem u tandemu.
Ima ona jedna dobra narodna poslovica koja kaže: 'ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju'.
Ne želim nikog da uvredim, ali tako ispadne.

Kizolovac
 Da ta vaša taktika Dobar (Sremac79) i Loš (lala) policajac... Smile

Znam da su te šunke pogodile, pa si mi dao drugi žuti. Ali banuješ ti i dojučerašnje admine.
Sutra idem u ns pa ću svratiti do u onaj kafić pored tvog lokala.

E kakao ste se nekad lizali mdjusobno... kad ste bili na liniji, da ne kažem na braniku lovstva.

Tražio si, gledaj. Vidiš da me krenulo BANOVANJE.
Svraćaj gde god hoćeš, ovde više nećeš.

ficha007
 Lepo sam napisao odmah posle Skupštine da Beukovi glasači nisu bili i Pažinovi glasači jer da jesu stara-nova ekipa bi sedela. Ko je tu zakazao i da li je zakazao ili je Pažin pušten niz vodu neka sudi lovačka javnost. Ovde se pokazala sva beskrupuloznost jednog čoveka koji već 20-ak godina drma vojvođanskim lovstvom, a to je Kum Vujica.

E sad, kad se pomene politika i jedna stranka, a šta ćemo sa dojučerašnjim perjanicama LSV, kome je tata radio u PSPŠV i da li je tu došao po političkim ili stručnim linijama? Da ne pričam o politici u JP "Vojvodinašume", NP "Fruška Gora"...ko tu koga drži i podržava i zašto. Pa i predsednik nam LSS-a je iz iste stranke, pa zamenik predsednika LSS...oduvek je političara bilo među lovcima...nije to poenta.

Poenta je šta neko ko se nađe na nekoj takvoj pozici učini sa vremenom koje mu je dato i da li radi na optšte dobro i u korist svih lovaca članova LSV ili radi u svome sopstvenom interesu.

Pa i Tile je bio lovac, ako ćemo tako, i mnogi drugi političari onog i ovoga vremena. Ostavimo se tih gluposti. Lovaca ima i među sadašnjom aktuelnom pokrajinskom nam Vladom...i šta onda.

Ne brkajmo politiku i lovnu politiku.

O tome kakvo je novo rukovodstvo ću da komentarišem posle "prvih 100 dana Vlade", ali je evidentno da je G-din Beuković neko ko je realno mračio i oblačio u vojvođanskom lovstvu i za čije vreme ništa dobro iznedreno nije.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

IvicaL
 hmmm, da bas svi odma u politiku LSS, Lsv,...
Nisam nikad nesto komentarisao ovde jer mislim da nemam adekvatne pozicije i kvalitete
Ja samo znam da nesto u lovistu ne valja, ne valja da je u Somboru sa preko 200 lovnih karti sada zatrazeno 160....
A jedino se ovde iskreno i otvoreno govori o problemima koje imamo - MAKSIMALNO podrzavam ovu ekipu admina i ostalih dobronamernih ljudi da se nesto pokrene - ne sa mrtve tacke, nego iz dubokog minusa

Sta god da gospodin Lala, Daki, Sremac uspeju da pomere sa mesta bice veliki uspeh u ovoj sumornoj kolotecini,....
lala, pa sta

Gedza66
 Neverovatno o čemu se na ovoj temi diskutuje nakon izborne skupštine LSV-a!?

Pa samo pojedinci koji pojma nemaju o postupku javne nabavke, odnosno mogućnosti da se na istim zaradi a da drugi odgovaraju, posežu za istim da bi diskreditovali pojedinca/e.

Ako neko želi nekoga da diskredituje zbog nekih javnih nabavki (u ovom slučaju nabavke medicinske opreme), onda bi trebao da prikaže kako je taj zloupotrebom pribavio dobro istog kvaliteta i kvantiteta po mnogo većoj tržišnoj ceni a ne da iznosi neke pretpostavke!???

Verovatno ovde na forumu imam najmanje prava da nešto kritikujem ili da dajem predloge u vezi viših lovnih asocijacija, pa i LSV-a (obzirom da sam član lovačkog udruženja koje je pre četiri godine izašlo iz članstva istih) ali sam zaista razočaran što Nikola Jović nije našao načina da postavi pitanja koja je spremio, odnosno što po istim nije došlo do skupštinske diskusije.

Ej, 100 miliona dinara za poslednjih četiri godina???? Za čega????

Pa da je bar 50 miliona otišlo na sprečavanje usitnjavanja lovišta, na zasade remiza i na analizu pesticida koji se koriste i nihovog uticaja na divljač, na popis bespravno uništenih staništa divljači, na doslednoj primeni propisa u pogledu obaveznosti plašilica za divljač na poljoprivrednim mašinama, na sprečavanju i kažnjavanju onih (nazivaju ih "zeleni" ili "zelene nataše" ) koji o nama lovcima iznose neistine, pa i za argumentovanu borbu protiv zabrane lova na prepelice i grlice!!!???

20 Šormaza i 20 Milovančeva po višim lovnim asocijacijama nam neće pomoći ako ne znamo šta hoćemo!!!???

Za sada se razlikujemo samo po tome, šta nećemo!!!??? Zato nam je tako, kako nam je???Hmmm
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS
 Da se ne zaboravi da smo i Pažina na početku podržali! Razgovarali sa njim , obećali mu podršku, ali ga je qvar brzo okrenuo. Neverovatno mi je da se čovek njegovih godina i iskustva dao tako nasankati. Nego Kizolovac , kako te to odjednom zabrinuo Pažin , pišeš da si iz Dobrice, javljaš se iz BG a Zrenjaninac ti je zemo? I povrh toga odmah na vruće teme sa provokativnim upisima.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Kizo (mada mi na pamet pada i jedno drugo ime), sjajan video.... samo, ja se ovde nemam cega stideti.... nema ni vecina prisutnih.... ali ima i onih koji ce sagnuti glavu....
PraviloPraviloPravilo
Palica

IvicaL
 Bas interesantno,... kako dodjem na ovu temu, a od prisutnih ima barem 3 gostiju

Ko kanda se prati ova tema i van krugova clanstva,... e to je lepo

;)
lala, pa sta

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,975 posete www.srbijalov.com