Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
DakiNS
 Tim tempom neće još dugo.Bravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

IvicaL
 Paaa sve skupa kada se broji od 20.04. kada smo dobili nove lovne karte nas dva imamo skor od 20 lisica i 2 sakala, uz jos po koju ranjenu ali do sada sigurno preminulu lisicu,...
A nismo jedini ali nas je malo koji love lisice,... ono sto je sigurno da smo mi najcesci u ataru
lala, pa sta

IvicaL
 Veceras novi izlazak. Kolega Nikola, video 3 mlade lisice, jednoj se prikrao i pucao, ranio je ali je pobegla.
Ja sam cekao na mestu gde je on neko vece odstrelio mladu, i uspeo da docekam i odstrelim starog lisca i mladog lisca.
lala, pa sta

IvicaL
 Nadam se da nisam dosadan sa ovim postovima
lala, pa sta

mrwa22250
 Ma kakvi dosadan,samo peglajOdobrenoBilo bi lepo od tvojih iz LU da te caste jednim sledovanjem municije za tolike odstrele.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

IvicaL
 Bilo bi, ali i ovako sam sretan sto idem u lov. Gledajuci tvoju muku posto ides samo nedeljom u lov, ja sam super
lala, pa sta

IvicaL
 Evo friskih rezultata od jutros. Nikola i ja ponovo u akciji,...
lovac
srbijalovFIK

obratite paznju na rep od odve lisice. Pola repa fali,...
lala, pa sta

IvicaL
 A ovo je od veceras, moram reci da je i moj grupovodja Zurkovic bio uspesan ali nemam tu fotografiju
lala, pa sta

IvicaL
 Posle onog odstreljenog šakala pomerio sam se oko 500m dalje i oko 20.50 izašla mi je i lisica koju sam odstrelio na oko 110m
lala, pa sta

neca90
 Bravo Ivice Bravo 2 Posto se na slici vidi stalak, jel' to znaci da predatore lovis iskljucivo sa zemlje, a ne sa visoke ceke? I jel' koristis nesto od mamaca, u vidu klanicnog otpada i sl., ili samo vabilicu sa zvukom ranjenog zeca?

IvicaL
 Ne, nikakav klanicni otpad, samo vabilica i samo sa zemlje i stalka.
lala, pa sta

Luka 94
 IvicaL čestitke ! Odobreno

ljubi
 Čestitke Bravo 2

IvicaL
 Večeras je moja grupa bila veoma uspešna. Kolega Mihajlo je odstrelio jednu lisicu i kolega Kidža jednu.
Ja sam odstrelio još jednu. Ukupno 3 večeras.
Njihove fotografije nemam jer bili smo podosta daleko jedni od drugih da bi sve fotografisao, pa prilažem samo moju,...

Daljina oko 60m
lala, pa sta

Sremac75
 Ti si looood.....Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

IvicaL
 Looood ili ne, ali i večeras je moja grupa bila u akciji.
Kolega Peki - kojeg su poneki i upoznali na druženju u Bezdanu kada je došao sa forumašem tetejcem - bio je uspešan i odstrelio je mladu lisicu.
Ni ja nisam zaostao i odstrelio sam staru lisicu te moju fotku prilažem,....
lala, pa sta

IvicaL
 Juče se nije išlo, zato večeras jeste,...
na fotografiji se vidi lisac kog sam odstrelio na oko 150m

ALI Histerian sam pola sata pre toga promašio lisicu na 40m Besan
lala, pa sta

mb-bb
 Evo i ja mogu da se pohvalim, veceras sam imao srecu da odstrelim i uklonim iz lovista jednog mladog lisa. Kalibar .223rem, ppu SP 3,56g, daljina 105 koraka...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

tomo vrbas
 Juce kosim zito i iz kombajna vidim da nesto bezi ispred mene ja legnem na sirenu i usporim kombajn reko da nije lane posto je jedno pobeglo bilo na prva dva kruga kad ono mlada lisica ljudi odavno nisam video lepse lisice bas je bila prelepa dlaka joj se sjajila i onako podeblja lepo uhranjena milina je bilo videti.Kazem ocu kako je lepa kad on ma nije ni cudo kad je pored salas i tamo sve patke i kokoske oplevile bio gazda salasa pa se zalio,a zito su ugazili ko ovce tu gde je jazbina!

Kale1204
 U par proslih izlazaka bilo je kod mene jos dve odsteljene i dve promasasene ali jedino je ova bila dovoljno lepa za slikanje.
www.dodaj.rs/t/1V/9N/1DSfSHcg/fotografija0073.jpg

243 win,daljina oko 80-90 metara.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
OBAVEŠTENJE ZA SVE KORISNIKE LOVIŠTA NA TERITORIJI AP VOJVODINE
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,649,474 posete www.srbijalov.com