LU Bojnik
|
Gedza66 |
Objavljen 13.09.2012. 12:11
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
gruja kaže:
.
Pa lovni inspektor ne radi nedeljom i na terenu su samo upravnik i lovocuvari,a oni su vec zna se kakvi.Na primedbu lovnom inspektoru Vlasti Stojanovicu,zasto ne sankcionise tu pojavu,on kaze da mu mi lovci prijavimo one koji idu u lov bez dozvole za lov!Pa kako?!!! Nismo mi placeni za to,a kad kazemo da i mi godinama idemo u lov bez dozvole jer ne posedujemo lovnu kartu,on kaze da sad treba nama da napise prijave i ode nam oruzje.Stice se utisak da i on navija za ove lopine jer nikako da njih protrese vec jednom,a debelo su zasluzili,vec preti nama!!!!Zbog tog inspektora su ljudi izgubili volju i za lov i veru u pravdu.Obracali smo se i upravnoj inspekciji u Nisu,jer im je tamo sediste,i oni kazu da im nije u nadleznosti,vec da tuzimo sudu!Tuzili smo sudu jos prosle godine i opet nista,kriju predmet!!!!....................................
Grujo, u pojedinim državnim inspekcijskim službama postoje inspektori kancelarijske i inspektori terenske kontrole. Vlasta Stojanović je očigledno odlučio (?) da bude lovni inspektor kancelarijske kontrole. Nemojte da insistirate da on vrši kontrolu nedeljom na terenu, jer sam ubeđen da će gore proći samo udruženje i da će isti, ukoliko u lovištu zatekne više lica bez dozvola za lov, prvo ili samo pokrenuti postupak protiv udruženja, zato što se lovcima ne izdaju dozvole, dok će gonjenje krivolovaca ili lovokradica prepustiti samom udruženju kao oštećenom. Praktično postupanje jer je lovnim inspektorima najvažnije da imaju neke dokaze o svom radu, dok ih problemi lovstva uglavnom ne tangiraju, obzirom da su to uglavnom ljudi koji "nisu lovci i nemaju dovoljno osećaja i saznanja o lovu i lovcima".
slavaplana kaže:
Lovci koji idu u lov bez lovne karte u KRIVICNOM SU DELU!!!
Slavo, ovakvim konstatacijam nas možda dovodiš u pravnu zabludu. Sudija osnovnog suda u Leskovcu, gosp. Nada Cakić delo zaticanja u lovištu lica sa napunjenom lovačkom puškom bez lovne karte i bez dozvole za lov, naziva NEKAŽNJIVIM POKUŠAJEM i takve Optužne predloge odbacuje rešenjem, iako ih drugostepeni sud vraća prvostepenom zbog proceduralnih razloga.
Kome verovati, tebi ili sudiji Nadi Cakić?
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 13.09.2012. 12:52
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Gedzo veruj meni!!!
I ako nemam polozen pravosudni ispit pravno sam potkovan jer me muka naterala na to!!!
o propisima koji se ticu lovsta i pravilnika znam vise nego svi Republicki lovni ispektori ZAJEDNO!!!!
U Velikoj Plani kontrolom tri lovna ispektora od 17.07. nijedan od njih ne zna i dan danas da u vremenu od 16.04. do 15.05. udruzenje ne moze da daje popust svojim clanovima za lov u tom periodu po cenovniku LSS i da udruzenje nemoze da ide sa svojim cenama ispod cenovnika LSS koji je korisnik lovista a da mogu samo da budu skuplji od ovog cenovnika jer se radi o TROFEJNOM OSTRElT za period od mesec dana pocetka lova na srndaca!!!
I ta zena sudija pitanje je koliko poznaje materiju i zato joj je predmet vracen na ponovno odlucivanje!!!!
SREMAC I FICA .......nisu u konkurenciji!!! |
|
|
|
Zure |
Objavljen 13.09.2012. 13:46
|

Član

Upisa: 56
Pristupio: 26.11.2010. 13:11
|
Slavo permutovo si datume u periodu od 16.04-15.05 nema popusta i interesantan je član 15 cenovnika L.s.S. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 13.09.2012. 14:43
|

Lovčina

|
moja greska u kucanju!!!!da je neispravljam!! |
|
|
|
papiga |
Objavljen 14.09.2012. 15:52
|

Stari član

Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Kad me pitaju kako sam uvek odgovaram DOBRO SAM,prijatelje da obradujem a neprijatelje da RAZOCARAM,kako cujem u poslednje 2 nedelje neprijatelji se mnogo raspituju za moje zdravlje i spominju mi familiju zeleo bih ovim putem da ih pozdravim i kazem javno DZABA PRETITE I MLATITE PRAZNU SLAMU istina ce vec i sama uvek da ispliva a SLJAM DA POTONE svko ce doci na red da plati za svoje grehe i nedela
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.09.2012. 18:29
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.09.2012. 18:31
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
papiga |
Objavljen 14.09.2012. 23:48
|

Stari član

Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Zbog neprikladnog sadržaja uklonjen je upis.
Srbijalov Admin Tim
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 15.09.2012. 13:51
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Evo pocele su i po novinama da se objavljuju fantasticne odluke koje samo rukovodstvu LU Bojnik mogu da padnu na pamet
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 15.09.2012. 14:48
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Lepo, lepo...
Pre jedno godinu-dve sam u nekim razgovorima neformalnim, sa kolegama lovcima i sa pojedinim lovnim radnicima (ma šta to značilo), u zezanju rekao kako je došlo vreme da se nesavesna rukovodstva počinju plašiti najnovije kletve 'dabogda Srbijalov pisao o tebi!'.
Da li sam bio u pravu ili nisam, procenite sami!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 15.09.2012. 18:02
|

Stari član

|
Ma Lalo moraces i ti da otvoris agenciju gledanja u misli
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 15.09.2012. 20:28
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
bturjane kaže:
Evo pocele su i po novinama da se objavljuju fantasticne odluke koje samo rukovodstvu LU Bojnik mogu da padnu na pamet
pošto je taj potez uprave LU Bojnik vanserijska glupost postoji mogućnost da se nadjete i u Ginisovoj knjizi rekorda
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 18.09.2012. 19:17
|

Lovčina

|
Indjijanac kaže:
bturjane kaže:
pošto je taj potez uprave LU Bojnik vanserijska glupost postoji mogućnost da se nadjete i u Ginisovoj knjizi rekorda 
|
|
|
|
astorija |
Objavljen 19.09.2012. 02:04
|

Član

Upisa: 63
Pristupio: 04.09.2012. 22:31
|
Zamolio bih sve forumase da se vrate na 18u stranu da jos jedamput pogledaju odluku silnih clanova i jos silnijeg predsednika, i da provere datume, kad je doneta odluka i kad sam ja ,,lovio,, i videcete da sam Ja lovac buducnosti. Inace, pre tri dana je u LU izveden lov na divljac u preletu u kom su ucestvovali svi koji su se bacili pred skute predsedniku i dali naravno 8000 din, a pri tom bez lovne karte a o dozvolil za lov i da ne pricamo. Stoga cu se potruditi da sve to izadje na videlo.
ASTOR I JA
|
|
|
|
astorija |
Objavljen 19.09.2012. 02:06
|

Član

Upisa: 63
Pristupio: 04.09.2012. 22:31
|
Pitanje za Radana. Kako si dozvolio lov ljudima bez lovne karte a onima koji imaju lovne karte, i kad bi uplatili clanarinu, kazes da neces da im das dozvole za lov?
ASTOR I JA
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 19.09.2012. 06:09
|

Lovčina

|
astorija kaže:
Zamolio bih sve forumase da se vrate na 18u stranu da jos jedamput pogledaju odluku silnih clanova i jos silnijeg predsednika, i da provere datume, kad je doneta odluka i kad sam ja ,,lovio,, i videcete da sam Ja lovac buducnosti. Inace, pre tri dana je u LU izveden lov na divljac u preletu u kom su ucestvovali svi koji su se bacili pred skute predsedniku i dali naravno 8000 din, a pri tom bez lovne karte a o dozvolil za lov i da ne pricamo. Stoga cu se potruditi da sve to izadje na videlo.
ima li nekih dokaza o ovome?
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 19.09.2012. 07:41
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega Astorija da nisu oni vidoviti pa ti pišu prijavu 5 meseci ranije nego što te uhvatiše ili su to ranije isplanirali pa te samo navukli
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.09.2012. 20:38
|

Lovčina

|
kako love pojedinci bez lovne karte??/To je KRIVOLOV i kazne su ogromne i za udruzenje i za pojedince!!!Sta radite ljudi????Ko god nema lovnu kartu NIKAKO ILI NA SVOJU ODGOVORNOST ide u lov dok nebude uhvacen na delu e onda svi peru ruke da nisu nista znali o tome i tu samo pojedinac snosi licnu odgovornost!!! |
|
|
|
bturjane |
Objavljen 19.09.2012. 20:54
|

Stari član

|
E moj dobri i posteni kolega pa to je ovde na jugu ustaljena praksa pola-pola oni koji traze svake godine za te i za rukovodstvo su se uzimale lovne karte a za sve ostale ne pogotovo iz ruralnog dela opstine tj.one lovce koji idu u svom selu tj.svojoj sekciji to nije nista novo ima mojih upisa na prvim stranama o tome a tek o dozvoli za lov da ne pricamo,jer se one popunjavaju u normalnim LU PRE lova a kod nas u LU Bojnik POSLE bas iz razloga ne izdavanja lovnih karata pa se na dozvolama upisuju samo oni koji imaju lovne karte to je i lovni inspektor utvrdio prilikom kontrole da za 105 lovaca nije uzeta lovna karta ali pojeo vuk magarca i to je to.
|
|
|
|
gruja |
Objavljen 19.09.2012. 21:16
|

Član

Upisa: 107
Pristupio: 20.08.2012. 16:50
|
Slavo,da ogromna vecina clanova LU,,Bojnik" ide godinama unazad u lov bez lovne karte,sam ja licno u oci rekao Orlovicu,Radosavljevicu i Strnadu!Ljudi su se zabezeknuli!Ovde na jugu se narod godinama uspesno laze,kako je bolje da novac ostaje drustvima(citaj probranom drustvancetu)nego li da se daje Beogradu.Devedeset posto lovaca lovi u svom maticnom udruzenju,te se zadovoljavaju i priznanicom o uplati clanarine.Problem je poceo da nastaje kad su ljudi,usled nedostatka divljaci u svom lovistu,poceli da gostuju kod prijatelja u domacinskim udruzenjima pa im je bila neophodna lovna karta.
Da znas samo kako se je moj pobratim osecao jadno u gostima u jednom lovistu nadomak Beograda kad je umesto lovne karte pokazao lovniku PRIZNANICU! Ljudi nisu mogli da se nacude,a mislim da je naseg upravnika Radana svrbelo dupe najmanje nedelju dana!
A sto se tice kazni za udruzenje i pojedince zatecene u lovu,nema ni govora!Meni licno je policijski inspektor prilikom saslusanja u vezi sa udruzenjem rekao kako je u redu da se pare ne uplacuju Beogradu jer smo mi toboze nerazvijena opstina te je bolje da zadrzimo novac i iskoristimo za nase potrebe.Na moje pitanje,da li po toj analogiji mi u Bojniku treba da bacimo fiskalne kase u djubre i da radimo bez njih,inspektor je ostao zbunjen!On je samo hteo da zastiti kolegu Radonjica,jer su do nedavno radili u istoj kancelariji.Vrana vrani oci ne vadi! |
|
|