Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)
Scorpion Hunter

Grom kaže:

Tko kaže da je franchi nepouzdan?? I 155 je krama u odnosu na ovo, druga je stvar što ljudi nemaju novaca i osuđeni su samo na rusko oružje.

Odakle ti ideja "osudjeni" ? Ja recimo nisam neki preterani ljubitelj poluautomata (a ni ruskih proizvoda generalno). Kad sam resio da kupim PA prvo sam hteo sam da kupim Benelli Belmonte... Kada sam ga uzeo u ruke, nije mi bas delovao kao radna puska koja moze da se intenzivno arci po kisi, blatu, snegu, mrazu, trnju, granju, magli, vodi itd itd..
Ne kazem da Benelli ne bi to odradio i dobro sluzio ali jednostavno zalost je arciti takav PA, predomislim se i kupim MP155.. Vodjen logikom to je to, Rusko grubo ali funkcionalno! Jeste me malo 'ebo u zdrav mozak, prvih jedno 200 patrona dok se nije razradio, posle nije bilo problema radi sve gramaze od trapa do magnuma i ne zalim da sa njim prodjem kroz trnje,granje i da pokisnem u lovu itd, malo robusniji za moj ukus ali verno sluzi...
Ne mora da znaci da je neko osudjen da bi kupio rusku pusku, mozda se vodio logikom kao i ja... iveli

Aca Nik

Da te u zdravlju sluzi dugo godina iveli 3 Mozda i ja pazarim jedan takI u istom kalibru...

Grom
 To je druga stvar, ali ova puška je baš radna i dobro zaštićena. Nikakva šminka ni ništa, odlično urađena i bez mana. Jedino što kod jače municije malo udara, ali nije čudno s obzirom na težinu. Ništa strašno, jer radi od 24 grama pa dalje i preko 32g ne treba ni pucati. Kod nas nije neka pretjerana razlika u cijeni, da bi čovjek zbog toga išao na rusku. Ja sam kupio Armsan po cijeni ruske i nisam požalio nikad. Kad uzmem kolegin 153 to je razlika ogromna u svakom pogledu, u korist Armsana. Tri godine bez problema ikakvih, da je trebalo biti bilo bi do sada.
Grom

AcaNik
 Хвала људи iveli
Љут је што он није ништа добио. То је љубоморније од жене.
Коштала је у Канони 84 500рсд.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

AcaNik
 Понесем је јутрос у лов да је крстимо Smile За сваки случај крстим је 4 пута да би се боље примило ;)
Делује да се не може промашити са њом како фино леже како се подигне. Као да је прављена по мојој мери. Пробао сам сву муницију што сам имао од 24 грама до магнума. Нема тразаја. Баш пријатна за пуцање. Затварач одушевљава са радом. Пређице је боље скинути да се не оштети брун на цеви. Делује некако превише нежно. Вероватно зато подсвесно је више пазим и нежнији сам са њом него са 155.
У кал 20 ово је можда најбоља пушка у понуди код нас. Штета што не праве и 28/76.

i.ibb.co/KXdWFYM/0-02-05-3e324a78624a7bf5197c376a78b1e63153f2c0154b94f1cf0701ad2d62182e29-b2620d4f.jpg
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Pavaroti

AcaNik kaže:

Јутрос у 08:00 умиљни глас ми рече ''долази овамо готова ти она твоја набавна је...а те она'' Smile Док се нису предомислили, било неких проблема, отрчим одмах по њу и правац Канона. Опет је било ''морао си баш одмах данас ниси могао неки дан да сачекаш? '' Smile
У сваком случају данас стиже у кал 20 као што сам и планирао. Одмах сада иде убацивање у оружани лист није као пре да мора и то да се чека, тако да у недељу иде у лов. Поставио сам пређице пошто код ње нису стављене.
Никако да провалим како се вади затварач.
i.ibb.co/q1bczKr/0-02-05-1380b0315a1607ee7951973a271fa41dbf905bc25ceaf66ccede758ed9726f68-ecaf5e50.jpg
i.ibb.co/hcRCJWm/1.jpg

puno lova i sreće sa njom
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

AcaNik
 Хвала Колега! iveli

DakiNS
 Aco kako si krenuo , verujem da je sledeća nabavka - lovačka praćka. Dobar pogled !
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Хвала!
Следеће је 28/76 Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Remington7600 i ostali modeli KARABINI 47 22.03.2018. 09:53
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
UAZ 469B i ostali modeli OFF-ROAD 11 18.10.2011. 20:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,310 posete www.srbijalov.com