Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
nenad_franc

AJDUK kaže:
nenad_franc kolega vidim iz prepiske da cekas odobrenje iz Niškog sup-a, ne nadaj se previse da ce skoro, ja sam odobrenje cekao 4 meseca.Zamenik nacelnika je bolestan i cesto ide u S.Kamenicu na lecenje. a i kad ti odobre imas mesec eventualno dva od onih 6 za nabavku i kupovinu

da kolega,iz nisa treba da mi stigne ali preko raznja! cuo sam da je on bolestan,ali imaju oni sigurno drugog coveka koji obavlja te poslove! jednom mom kolegi iz grupe je stigla posle 6 meseca,i to tako sto je dosla neka inspekcija i videla koliko stoji slucaj,pa su ga zvali da preda novo uverenje da nije osudjivan(sto je po meni sam vrh bezobrazluka) i posle nedelju dana mu je stiglo odobrenje! nego ja nesto verujem da mi ovaj iz raznja drzi papire i da mi on dodatno koci stvari! a sto se tice vremena,6 meseci pocinju da tecu od onog dana kada preuzmes odobrenje za nabavku! ali meni je dovoljno i dva dana,jer cu ja tog dana ili narednog odmah da uzmem pusku!

AJDUK
 nenad_franc kolega nema niko drugi samo on potpisuje ko da je bog, moguce da te i taj talibanac zeza ali za ovog u Nis ti garantujem da nije tu.

Srpska Zadruga

nenad_franc kaže:

AJDUK kaže:
nenad_franc kolega vidim iz prepiske da cekas odobrenje iz Niškog sup-a, ne nadaj se previse da ce skoro, ja sam odobrenje cekao 4 meseca.Zamenik nacelnika je bolestan i cesto ide u S.Kamenicu na lecenje. a i kad ti odobre imas mesec eventualno dva od onih 6 za nabavku i kupovinu

da kolega,iz nisa treba da mi stigne ali preko raznja! cuo sam da je on bolestan,ali imaju oni sigurno drugog coveka koji obavlja te poslove! jednom mom kolegi iz grupe je stigla posle 6 meseca,i to tako sto je dosla neka inspekcija i videla koliko stoji slucaj,pa su ga zvali da preda novo uverenje da nije osudjivan(sto je po meni sam vrh bezobrazluka) i posle nedelju dana mu je stiglo odobrenje! nego ja nesto verujem da mi ovaj iz raznja drzi papire i da mi on dodatno koci stvari! a sto se tice vremena,6 meseci pocinju da tecu od onog dana kada preuzmes odobrenje za nabavku! ali meni je dovoljno i dva dana,jer cu ja tog dana ili narednog odmah da uzmem pusku!

Kolega, datum počinje da teče od datuma kada je potpisano odobrenje ( i taj datum je ukucan u odobrenju) a ne od datuma kada si ga preuzeo.

lemi024
 Ja sam iz Subotice i prije 15-ak dana sam podnjeo zahtev. Pitam sluzbenika kada ce to biti gotovo jer se blizi sajam i on covjek rece da ce uraditi sve sto moze(inace ga prvi put vidim u zivotu). Policajac mi se javio nakon nedelju dana, uzeo podatke i to... Danas mi je stiglo odobrenje tako da ima i pozitivnih primjera. Za vikend idem u NS i trebalo bi nesto da se pazariSmile

Predator

lemi024 kaže:
Ja sam iz Subotice i prije 15-ak dana sam podnjeo zahtev. Pitam sluzbenika kada ce to biti gotovo jer se blizi sajam i on covjek rece da ce uraditi sve sto moze(inace ga prvi put vidim u zivotu). Policajac mi se javio nakon nedelju dana, uzeo podatke i to... Danas mi je stiglo odobrenje tako da ima i pozitivnih primjera. Za vikend idem u NS i trebalo bi nesto da se pazariSmile

I 15 dana je previše za taj posao, ali je obzirom na ostale primjere ovaj za svaku pohvalu. Nadam se da ćeš naći nešto po volji na sajmu. Inače, imaš li ti možda ženske rodbine koja živi u Novom Sadu? Dvije sestre, jedna malo starija od tebe, a druga koju godinu mlađa? Hmmm

Sasvim prirodno

lemi024
 Imam rodbine ali ne u toj kombinaciji bar koliko ja znamSmile

nenad_franc

lemi024 kaže:

blago tebi Smile i ja kada sam predavao prvi zahtev za nabavku i isto mi je stigao za 15 dana! ali tada je radio covek koji je sada u penziji,i on je radio posao kako treba! a ne kao ovi kompleksasi(upotrebio bih mnogo gore reci,ali citaju i deca i dama) danas,koji ne mogu da odrade 20 zahteva za godinu dana...

laki lov
 Interesuje me da li ja moguce pohadjati obuku za rukovanje oruzijom i polagati ako nisam napunio 18 god, pa dobiti dozvolu cim napunim 18 godina???
laki lovac

kimi

laki lov kaže:
Interesuje me da li ja moguce pohadjati obuku za rukovanje oruzijom i polagati ako nisam napunio 18 god, pa dobiti dozvolu cim napunim 18 godina???

Mislim da nije moguće polagati pre punoletstva.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Kile_
 zavisi laki u kojoj si opstini i da li tamo to gledaju.ako imas 17 god sigurno mozes da s eprovuces,obuku sigurno mozes da prodjes jer te tam oniko nista ne pita platis odslusas predavanje i dobijes potvrdu.na potvrdi nigde ne pise to.
Samo 300 i 4x4

Kile_
 ja sam danas bio do suda da izvadim potvrdu da nisam krivicno osudjivan jer hocu da predam u sup za nabavku lovackog oruzija.kupujemo jos jednu cevku Smile .potvrda iz suda ovde je 290din + nabavka nekih 4000,videcu tacnu cenu za koji dan kad odem da predam.
Samo 300 i 4x4

nenad_franc

laki lov kaže:

ja kad sam polagao u nisu pre nekih 6-7 godina,meni su prvo trazili licnu kartu pa sve ostalo... a po zakonu nebi smeli da te puste ni dan pre 18... naravno govorim za lovacko oruzje...

Podunavac
 Nekada je lovački ispit mogao da se polaže pre punoletstva, što znači da verovatno može i sada. Međutim polaganja za rukovanje vatrenim oružjem realno gledano nebi moglo da se izvede pre punoletstva.
Tri prsta 2Kolce

laki lov
 Hvala na informaciji kolege... iveli 3
laki lovac

nenad_franc
 i posle 3 meseca i 7 dana,dosli su novi momenti Grin danas svratim u sup na salter,i onaj isti iz predhodnih tekstova mi kaze da idem u sobu broj 8(gde se predaju zahtevi za oruzje) ja sam se odmah Krsti rekoh,stiglo je.. Smile ja tamo,policajac me pita sta hocu,ja mu kazem ko sam i zasto sam dosao..on me pogleda i kaze mi,dobro je da si dosao,PRE NEKI DAN smo gledali tvoj zahtev i videli smo da nisi dobro popunio..samo samIznenadjen i kad tad nisam pao,nikad necu...ja mu kazem da sam ja popunio kako mi je objasnila sluzbenica koja mi je primila zahtev..on mi na to odgovori ,,ma sta ona zna",ovo nema ni veze..ja se citavo i zbunih,ne znam sta da kazem..ali to nije sve,ima jos..osim sto nisam lepo popunio zahtev,takodje po recima tog sluzbenika,ja ne mogu odmah da predam za rezervne cevi..vec moram da sacekam da mi stigne odobrenje za oruzje,pa kad registrujem oruzje,tek onda da predam za rezervne cevi...!!!???Zbunjen i tako reci,ja od onog dana,kada sam predao zahtev za nabavku,nisam se pomerio ni dana...na pitanje,za koliko ce da stigne,kaze mi da ce tek za 10-tak dana kada se odradi provera(jer naravno nisu ni to odradili,za 3 meseca i 7 dana) ,,poslace za nis,pa oni kad vrate"...danas sam se od muke smejao..jer da se nisam smejao,plakao bih...toliko od mene za sad..jer verujem da cu imati jos razloga za pisanje!!!Siroma

AJDUK
 Franc nebi da te nerviram dodatno ali mislim da ces brze da dodjes do nabavne dozvole ako se prijavis u nekom drugom gradu, u niskom sup-u ebe lud zbunjenog (a zbunjeni smo naravno mi).

DakiNS
 Kroz moj posao često imam kontakte sa Niškom PU, i ujedno i najviše problema, na žalost tamo pojedini slžbenici ne veruju ni sami sebi , a kamoli nekoj osobi pa makar bila i službena ili nekom overenom dokumentuSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nenad_franc

AJDUK kaže:
Franc nebi da te nerviram dodatno ali mislim da ces brze da dodjes do nabavne dozvole ako se prijavis u nekom drugom gradu, u niskom sup-u ebe lud zbunjenog (a zbunjeni smo naravno mi).

ma prijavio bih se ja,samo da imam gde...tako da mi sad ostaje samo da trpim ovo.. polako sa yebanjem niske policije,jos se nisu izredjali ovi iz raznja Smile

nenad_franc

DakiNS kaže:
Kroz moj posao često imam kontakte sa Niškom PU, i ujedno i najviše problema, na žalost tamo pojedini slžbenici ne veruju ni sami sebi , a kamoli nekoj osobi pa makar bila i službena ili nekom overenom dokumentuSad

daki,kod mene u selu jedan covek stalno govori kada je nesto lose ,,ne snaslo te"... Smile totalno rasulo..radi ko sta hoce i kad hoce! a da ne pricam o aferama,jer tu ima i ozbiljnih stvari...

vladant
 Sto juznije to tuznije, nije dzaba receno.
A sta da kazem ja o PU Pristina izmestena u Nisu, to je tek bedak.
Sveta Srpska zemlja!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,832,306 posete www.srbijalov.com