ma ne zove se taj smajlić lala zato što on ima opticarsku radnju nego zbog modela pidžame koja mu je omiljena još iz Starog Sela
Lala kaže:
Nema za Zoranap - Bejbija?!?
Ja se iz KG ne smem vratiti u NS, bez Zokijevog bedža, ima da me nema...
lalo druze izvini ali ako stignem nadam se da ce zoran da mi oprosti evo prvi saljem sitijem o mom trosku za njega
Kolega samo opušteno...bitno je da bidne, a kad to i nije važno!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Indjijanac kaže:
Jevtiću napravi mu jednu repinS retnuH kad traži da ima na ledja da zakači pa da se vidi sa svih stranaB)
Napravi mu tu naopačke, Jevtiću, ko Boga te molim, da može da se gleda u retrovizor!!!!
Tačno su se dogovorili da Sniper dobije prvi, samo da bi mene za'ebavali!
To je sve onaj Admin zamesio, smeo bih da se kladim - došao u Srbiju na nedelju dana, zakuvao pa zbrisao nazad za CH. A nije smeo na telefon da se javi, odmah sam skontao da je neka zvrčka u toku!
drage kolege ovde mozete da narucujete plocice pa ce da se rade po intervalima od po deset ili dvadeset a za slanje cemo da se nekako organizujemo iz ruke u ruku pozdrav
Ako nesto bude trebalo da se plati, nikakav problem, samo kazite. Inace, hvala vam puno! Jedva cekam neko okupljanje da je preuzmem!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
Rado bih okačio jednu pločicu i na svoj prsluk. Rad sam i da primim za kolege iz Novog Sada i okoline i da ih razdelim kako bi smanjili troškove. Javite za cenu..
Pozdrav,
Miloš
Theory is nice to think about; facts determine the truth.
Kolega Jevtiću VELIKO HVALA!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Kile_ kaže:
Ja svoju preuzeo super je Hvala jos jednom,dobar rad! A uzeo sam plocicu za lovca starog sutra mu nosim za austriju
A troškove puta snosi Srbijalov admin tim. Sve od goriva, putarina, restorana, hotela i naravno jedna poseta javnoj kući (stim da je čovek mlad pa bi tu mogao da bude veeeeliki račun).
Zelim da se zahvalim kolegi Jefticu na plocici,uradjena je odlicno i jos jednom hvala dok se ne oduzim. Pokupio sam plocice dok je Daki spavao i upoznao se sa dva prelepa bretonca.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловиштиÐ
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!