Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
krilas
 E sad gospodo administratori ja vas banujem zbog neprimerenog izrazavanja i ponasanja!
Siroma

DakiNS
 Šta je po tebi neprimereno? I Šta od do sada navedenog dotični nisu zaslužili? I na kraju koje je tvoje mišljenje i koji je tvoj predlog za prevazilaženje nagomilanih problema?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

krilas kaže:
E sad gospodo administratori ja vas banujem zbog neprimerenog izrazavanja i ponasanja!

U pravu si, kolega. U žaru diskusije se desi da nam izlete i neprimerene reči i konstrukcije. Ono što važi za članove foruma važi i za administratore.
Izvinjavam se forumašima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mrwa22250

Sremac75 kaže:
[b]Па добро, маму му ј.ебем, за кога онда ја једем го.вна, кад се сви одјављујете????

Прича о одговорности стоји, и сви смо свесни да у претходном периоду ништа није ваљало, али ти људи, или један део њих, су добили поверење Скупштине ЛСВ, ...... и шта сад очекујете?
Да их неко отера.... не може...
Да сами оду...... неће.....
Од бављења прошлошћу, мислим да је много боље почети радити за будућност....
То, наравно, не значи да ће одговорни бити аболирани, и не значи да се не ради на разоткривању неких махинација, али о њиховој одговорности треба да одлуче ловци на наредним изборима и то је једини начин....
[b]

Da ne bih bio pogresno shvacen,podseticu,ako je to uopste potrebno na neke od brljotina prethodne garniture,koje su i te kako ostavile traga u savezu i preko kojih nikako ne mogu da predjem:
Secamo se svi i pisano je na ovom forumu ko je silovao i rebalansirao budzet bez odluke skupstine da bi mogao da cascava fakultete i kojekakve fantomske NIR-ove,ko je osnovao VL d.o.o. i ko do danasnjeg dana krije njegovo poslovanje(ako se to tako moze nazvati),ko je arcio dnevnice,ko je satro sluzbeni auto pa na lizing,bez odluke tamo neke skupstine,kupio drugi,ko je...ma zayebite vise,valjda je i ovo dosta.
Jos bih da napomenem smanjenje broja clanova i pad brojnosti svih vrsta gajene divljaci,sto nije neki prekrsaj ali je barem za moralnu osudu za one kojima moral nije strana rec.
Odgovor na moja pitanja je naravno UO LSV-a i svi njegovi clanovi MORAJU snositi odgovornost,upravo zbog buducnosti u koju smo se svi mi za trenutak zagledali.
A sta se trenutno radi,pokusava se pita napraviti od g.ovana,a to ne biva.
Ne znam kakve bi bile pravne posledice,nisam pravnik i to tebi druze prepustam,ali ako nesto znam,znam kako se odvaja zito od kukolja jer svake sezone precistim desetine hiljada tona.I tu zavisi kakvu robu zelimo da dobijemo.Da li zelimo samo kozmeticke promene i aspiraterima oduvamo samo plevu i prasinu ili stavimo odgovarajuca sita,odredimo brzinu protoka i rokaj dok ne ostane samo cisto i zdravo zrno od koga kasnije mozemo ocekivati dobar finalni proizvod.
Naravno da ne treba odustati od borbe i imas i imaces moju punu podrsku,samo mi malo zamorno da budem jedan od 5-6 clanova koji pisu na ovoj i slicnim temama,pa bih malo pustio i druge jer sam pun negativnog naboja,a svi znamo sta se desi kad se emocije umesaju u jednu tako prljavu rabotu kakva je politika,pa makar i ova lovnaChut
P.S.I ja svom Petru zelim da ostavim nesto bolje od onoga sto sam zatekao,pa ce,Boze zdravlja,on jednog dana moci da ugosti svog kolegu Djordja u prepunom lovistu,da love i druguju kako dolikujeiveli
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

IvicaL
 Hmmm,... mnogo se tu nabacuje i ispada da su gospoda iz UO LSV iskljucivi krivci za mnoge stvari.
Pa, za dnevnice i raznorazna nenamenska trosenja para ok ali nisu i ponavljam NISU oni jedini krivci za nestanak divljaci - opet - mozda su malo uradili da se stvari promene, ali tu bih ja poceo od opsteg stanja u drustvu pa i od obicnog seljaka koji ore i puteve a kamoli ne remize,... truje neprimerenim sredstvima,... pricali smo o tome.
Da ne ispadne sad na ovoj temi da su oni za SVE krivi.
Nemojte misliti da ja njih sada branim,... ali ne mogu da uprem prstom u nekog od njih i da kazem da je kriv sto je Pera Petrovic potrovo na svojoj njivi itd itd i sl,...
Za takve stvari su mnoooogi krivi
lala, pa sta

krilas
 Daki jos me pitas "sta je tu neprimereno"?! Nego , mozda ja licno imam i jos "bolje" misljenje, ali... Smatram da se ovako nista nece promeniti nego ide ono trla baba lan! Gospodo kolege, ako smatrate da ste u pravu i da imate osnova za ovakva pisanja, ima pravnika koliko znam, presavite tabak i podneseti krivicne prijave protiv odgovornih lica a boga mi i odstetni zahtev! Tako ce se nesto promeniti!
Siroma

DakiNS

DakiNS kaže:
Ti si Sremac previše velikodušan , ja bi ih radije poslao u fitnes klub na Klisi da malo nabiju kondiciju na betonjerki , a posle na olimpijadu u Padinsku skelu , disciplina - kopanje krompira. Debelo su zaslužili takvu pažnju.

Krilaš:
Daki jos me pitas "sta je tu neprimereno"?! Nego , mozda ja licno imam i jos "bolje" misljenje, ali... Smatram da se ovako nista nece promeniti nego ide ono trla baba lan! Gospodo kolege, ako smatrate da ste u pravu i da imate osnova za ovakva pisanja, ima pravnika koliko znam, presavite tabak i podneseti krivicne prijave protiv odgovornih lica a boga mi i odstetni zahtev! Tako ce se nesto promeniti!

Znači kolega tvoje mišljenje da se upisi na forumu svode na trla baba lan? Da sve malverzacije i kršenje propisa i zakona treba da spustimo na lični nivo? Mislim da nisi debelo nisi u pravu. Da se zakon U Srbiji sprovodi kao u normalnim državama , ne bismo bili u prilici da uopšte dođemo u situaciju da pišemo godinama o tome. Što se tiče krivičnih prijava , vidim da si propustio dobar deo gradiva sa ove i drugih tema, pa onako padobranski nabacuješ ideje koje su davno realizovane. Smatram da si vrlo površno čitao a i shvatio sva dešavanja po savezima. Kada uhvatiš vremena počni od početka sa čitanjem vrućih tema , pa onda možemo nastaviti razmenu mišljenja. Ili možda opravdavaš postupke on ih koji godinama troše nenamenski lovačke novce, koje da su pošteni i moralni , bi verovatno usmerili u boljitak lovstva.

krilas

Sremac75 kaže:
Превише тешких речи на радост душмана....

Нећу те разуверавати у твом убеђењу да ја ово радим због СЕБЕ, нити да је могуће за 2-3 месеца искоренити деценијама гајен коров у ЛСВ...

Али... укратко, да не продубљујем причу :

- ШТА БИ ТИ УРАДИО?

1. Ишамарао Беуковића и шутнуо га ногом у дупе?
2. Ухватио Зеремског за уши и избацио га из Савеза?
3. Одузео Ристићу звање и вратио га на студије?
4. Избацио из ЛСВ-а свакога ко је до сада обављао било какву функцију у ЛСВ и било којем ЛУ, и свакога ко је у Беукку гледао "бога који хода"?
5. отворен сам за све друге предлоге....

И да поставим своје омиљено питање :

- ШТА ЈЕ АЛТЕРНАТИВА?

- одустати од покушаја и наставити критику са стране све док се глупи не опамете, лопови не опоштене, док љигавци не постану честити?
- дићи руке од свега и пустити глупе да глупују и лопове да краду?

Ја ипак мислим да је ово последња шанса да нешто изнутра променимо....

Ne Daki ovo konkretno se nije odnosilo na tvoj upis, ali nema veze, nisam ja nikakav padobranac, i u skolu sam isao redovno i bio dobar djak i student! Samo mi je muka da otkrivam po ko zna koji put rupu na saksiji, i da pravim rupu u vodi! Sve to ja odavno znam. Sistem i drzva su nam takvi kakvi jesu, a sa njima i lov i lovacke oraganizacije, i sve ostalo kao i zakoni i sudstvo! I svi gore navedini ljudi su deo tog SISTEMA gde nikad niko nije odogovarao, a pisanjem po forumima se prakticno nece promeniti nista, jer treba promeniti mnogo toga da bi ova zemlja i sistem poceo da funkcionise "kao sav normalan svet". Da bi se stvarno nesto promenilo treba konacno neko da odgovara za svoja dela i nedela i zloupotrebe i stete! Jedino tako ce se nesto promeniti. I dobar pogled!
Siroma

DakiNS
 Reagovao sam jer si pisao u množini . A sa druge strane ne mislim da treba samo letargično posmatrati kojekoga kako arči mukom stečenu imovinu. Takođe se ne slažem sa tim da se pisanjem na forumim ništa neće promeniti. Ako promena znači da ćemo time barem proširiti vidike lovaca , tj edukovati mlade lovce ili dati informaciju lovcima da znaju šta se radi i kako se upropaštava ono što je više od veka stvarano , i to je neka promena. Sa druge strane prava informacija mnogo vredi , to najbolje mogu potvrditi oni koji su korištenjem iste doprineli nekim promenama , a ima ih , istina sve ide sporo ali ide , ako izađemo iz apatije i damo svoj doprinos prema mogućnostima , promene će biti brže i vidljivije.

krilas
 #3823 Štampaj upis
Objavljen 23.06.2015. 22:01
Članski avatar

Admin

Upisa: 11009
Pristupio: 27.10.09
Status: Offline

krilas kaže:

U pravu si, kolega. U žaru diskusije se desi da nam izlete i neprimerene reči i konstrukcije. Ono što važi za članove foruma važi i za administratore.
Izvinjavam se forumašima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile Eto zasto sam pisao u mnozini! A demagogija i prazna filozofija su nas i dovele dovde. Uostalom zbog licnih sujeta i uskih vidika i za mnogo slabije krsenje forumskih pravila su neki clanovi banovani a koliko mogu da primetim da se vise ne ukljucuju u isti, pa bi trebalo da se zapitate zasto je to tako! Sa ovim zavrsavam u ovoj temi.Izvolte
Siroma

ficha007
 Mišljenja sam da nije ovoga foruma i pisanja i dalje bi u Srbiji i Vojvodini "cvetalo cvetje u naše preduzetje" i idalje bi postojala bajka od života za neke, a velika većina lovaca bi živela u "mraku" i neznanju srednjeg veka.

Ovaj forum je tračak nade i svetlo u tunelu u oblasti lovstva. Da nije njega još uvek bi Jeremija i njemu slični vodili glavnu reč u informisanju lovaca, još uvek bi u svojim časopisima hvalili kako su nam lovišta puna a lovci zadovoljni i zadovoljeni.

Ne treba pocenjivati snagu ovoga foruma i pisanije na njemu jer mnoge ideje koje smo moje drage kolege i ja iznosili ovde na ovim temama postale su na primer okosnica programa G-dina Milovančeva prilikom izbora za LSV.

E sad, da je moglo nešto da se uradi od strane G-dina Milovančeva da bi se stanje promenilo - moglo je. Pasivnost su iskoristile "mračne sile" na čelu sa Dart Vederom ( alijas Kumom Vujicom, Bogom koji hoda, Milošev Velikim...itd ) i na ključna mesta po komisijama su postavili ljude koji su sistematski uništavale lovstvo svo ovo vreme, godinama i godinama. I prošle su nekažnjeno.

Sa druge strane veliki je teret sada na Milovančevu i nekompromitovanima da pokažu snagu volje i da se izbore pre svega sa "mračnim silama" unutar saveza i da suzbiju njihov uticaj na ključne događaje i promene u srpskom lovstvu, pa tek ako se tu pokažu i dokažu onda mogu u nekom vremenu koje sledi da uvećaju članstvo i podršku.

Da sam ja na njihovom mestu ne bih se uopšte bavio LU koja su napustila LSV već bi radio ISKLJUČIVO na promenama i popravljanju lošeg imidža koji je LSV doživeo. To bi podrazumevalo pod hitno ažuriranje sajta i poveravanje poslova nekom odgovornom licu, rad na izradi novog Statuta LSV ( Sremac tu sam ako zatreba ), uvideti neku mogućnost da se članarina smanji ili da se uradi neki rebalans budžeta ako je ikako moguće čisto da bi se pokazala volja članovima LSV, a takođe i pokretanje bar pitanja moralne ako ne neke druge odgovornosti pred Sudom časti za smanjenje broja članova, sumnjive odluke...itd za sva ona lica koja su tome doprinela.

Pa kada članovi LSV budu videli da je tamo neki sud časti "osudio" Dart Vedera, videće ljudi da se neke promene događaju.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

IvicaL
 Ne treba vrcati varnicama,... mnogo nas ima ovde na forumu i svako ima pravo na svoje misljenje - tako i dobijamo cistiju sliku sta i kako lovci razmisljaju. Treba da se pise, treba da se misli i polemise.

Meni konkretno uopste ne smeta clanarina od 1400 dinara.
Poenta je sta cu za nju dobiti. Ako za nju kao i do sada placam dnevnice, bahate vecere, neke novine koje niko ne cita itd itd eeee onda sam debelo protiv.
Ako se pak od tih para pokrene nesto za zastitu divljaci od podivljalih seljaka i pojedinaca i odradi bilo sta za povecanje fonda divljaci eeee onda sam debelo za toliku clanarinu
lala, pa sta

ficha007
 Ivice, smatram da članarina mora bude manja, i to maksimalno 700 dinara, od čega 200 za LSS i 500 za LSV ( sa osiguranjem lovaca ). Sve ostalo je mlaćenje prazne slame i bacanje prašine u oči.

Na ovome treba krenuti odmah da se radi kako bi se i onako loš imidž saveza bar malo popravio. Sastanci UO ISKLJUČIVO u NS, a ne da se šeta po Vojvodini, jer to sve košta.

VL Doo pod hitno otkačiti od "sise" LSV-a i prepustiti ga tržištu, da bude komercijalan, a to znači povlačenje LSV-a iz uloge osnivača i ponuditi zaposlenima u tom privrednom društvu da oni budu osnivači, pa neka se sami bore kao i ostala privredna društva iz te branše, a ne da budu monopolisti koji će "mule" da koriste logistiku LSV-a, prostorije i sve ostalo, da ne plaćaju ništa, još da im lovci plaćaju nešto što im ovi na kraju ne ispostave.

Na tržište gospodo. Ovo je vreme kapitalizma i rada, pa izvolite se dokažite na tržištu kao i svi ostali.

Ideja oko LOVZAD koja je izneta, msm od Sremca je dobra i treba je podržati.

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Ficho zašto bi Vojvođanski Lonac da se prepusti zaposlenima besplatno? Neka prvo vrate uložena sredstva , korištenje resursa LoSoVa , i završe već plaćene poslove . Čist račun pa izvolite. Kad si čuo da je neko nekome napravio firmu , uložio sredstva i resurse i poklonio za džaba? Ne bi se za njih moglo reći da su zaslužni građani ili da su zadužili lovce , čak obrnuto , takvim postupkom bi neradnici bili još i nagrađeni, ili je to u Srbiji izgleda postala normalna stvar? Iako sumnjam u to , jer umiljato jagnje dve ovce sisa, po nedavnim događajima videli smo da direktoru još samo pertle vire , a uskoro će on , barem kao siva eminencija da nam kroji sudbinu kako je već i počeo.

ficha007

DakiNS kaže:
Ficho zašto bi Vojvođanski Lonac da se prepusti zaposlenima besplatno? Neka prvo vrate uložena sredstva , korištenje resursa LoSoVa , i završe već plaćene poslove . Čist račun pa izvolite. Kad si čuo da je neko nekome napravio firmu , uložio sredstva i resurse i poklonio za džaba? Ne bi se za njih moglo reći da su zaslužni građani ili da su zadužili lovce , čak obrnuto , takvim postupkom bi neradnici bili još i nagrađeni, ili je to u Srbiji izgleda postala normalna stvar? Iako sumnjam u to , jer umiljato jagnje dve ovce sisa, po nedavnim događajima videli smo da direktoru još samo pertle vire , a uskoro će on , barem kao siva eminencija da nam kroji sudbinu kako je već i počeo.

Daki, podrazumeva se da prvo moraju da se svedu računi. Pa niko nije mislio da im se nešto da džabe kao do sada nego da se prvo svedu računi a onda - kud koji mili moji.Bye

Lala

ficha007 kaže:
Pa kada članovi LSV budu videli da je tamo neki sud časti "osudio" Dart Vedera, videće ljudi da se neke promene događaju.

Koliko je meni poznato, već je jednom pre više godina pokrenut postupak pred Sudom časti saveza protiv Beukovića zbog onog incidenta koji je (alkoholisan?) kao član zvanične delegacije LSS napravio u Zagrebu. Ako se ne varam tada je iz CIC traženo da se preduzmu drastične mere, predsednik CIC Diter Šram je to decidirano tražio.

Prema onome što ja znam, postupak jeste pokrenut u LSS, pa je onda prosledjen u LSV kao nadležnom savezu čiji predsednik je tada bi Beuković, ali koliko ja znam taj postupak NIKAD nije okončan. Ako možda i jeste okončan, a ja tome nemam podatak, onda je verovatno okončan odbacivanjem prijave.

Pogledajte o čemu se radi (klik na link):

http://www.kurir.rs/vlastoljupci-clan...anak-22861

Sremac75
 Па није ни чудо да је толико вешт....тренира већ 15ак година....
И не мислим на ождеравање.... него на хипнотичке способности.....iveli
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 U četvrtak 25.06. je, kako je i najavljeno, u Subotici održana sednica UO LSV. Istovremeno je održana i Skupština firme ’Vojvodjanski lovac’ doo, kao i skupština zadrugara privatnih lica zadruge ’LOVZAD’. Do mene su počele da dolaze informacije o dešavanjima u Subotici.
U nedostatku zvaničnih informacija (internet sajt saveza je ’mrtav’ već tri meseca) preneću neke informacije do kojih sam došao:

- UO LSV je doneo odluku da lovci ponovo budu osigurani preko DDOR ’Novi Sad’ od posledica invaliditeta i smrti. Nije mi poznato da li u polisi osiguranja postoji i rizik od posledica ranjavanja bez invaliditeta?
Takodje, UO LSV je raspravljao o informisanju, tj. o glasilu LSV ’Vojvodjanski lovački glasnik’. Kako sam saznao, ponovo će se tražiti od dosadašnjeg urednika Jeremije Trifunovića i njegove firme ’Lorist’ da jedan broj glasila koji nisu štampali a koji su bili dužni da prema ugovoru urade, to učine u najkraćem roku. Takodje je na UO bilo različitih mišljenja o potrebi i opravdanosti daljeg izlaženja štampanog glasila. Jedni su bili za to da se obustavi štampanje, drugi su bili mišljenja da je neophodno da LSV ima svoje štampano glasilo, a treći su zastupali stav da svako LU član saveza treba da samo odluči da li mu glasilo treba ili ne. U takvoj situaciji je, kako čujem, odluka o sudbini glasila saveza odložena za sledeću priliku.
Potvrdila se moja prognoza o broju plaćenih članarina za LSV, koja nije daleko od cifre od nepunih 9000 plaćenih članarina. Mislim da je ovo posledica pre svega besparice po LU članicama, a ništa manje i posledica načina rada i bahatog načina trošenja lovačkih para od strane pojedinaca iz prethodnih garnitura. Predsednik LSV Milovančev ima pred sobom težak zadatak da uzdrmano poverenje u savez vrati, i ne sumnjam da će to svakako pokušati, samo je pitanje koliko će ostali članovi UO imati volje i znanja da mu u tome pomognu (kako čujem, već se tu i tamo pominje neko prebrojavanje na Batine ili Miloševe ljude po organima, komisijama i telima saveza?).

- Na skupštini firme ’Vojvodjanski lovac’ (skupštinu firme čine članovi UO LSV) povodom izveštaja o radu došlo je do varničenja izmedju zamenika predsednika LSV Beukovića i direktora firme Milenka Zeremskog. Tako je Beuković kritikovao (po meni, opravdano!) izveštaj o radu firme, preterano bavljenje firme lovnim turizmom i zapostavljanje izrade planskih dokumenata a u pojedinim slučajevima i loše odradjen posao. Zeremski se branio kako ih u firmi nema dovoljno?!?
Meni pak ostaje nejasno zbog čega tek sada Beuković reaguje, a nije reagovao kada je pre izvesnog vremena Zeremski na Skupštini LSV sa skupštinske govornice, izmedju ostalih i pred istim tim Beukovićem, otvoreno izjavio da nisu uradili plaćena planska dokumenta i da ih neće ni stići uraditi!? Video snimak tog skupštinskog zasedanja postoji. Zašto na ranijim skupštanam firme Vojvodjanski lovac gde je takodje bio Beuković u svojstvu zamenika predsednika LSV u prethodnom mandatu nije postavljeno pitanje načina rada, ažurnosti i kvaliteta izrade planskih dokumenata od strane firme VL? Da nije možda ovo nečiji pokušaj 'pranja biografije'? A šta je sa kvalitetom rada ljudi iz VL na poslovima upravnika lovišta, da li je neko to pitao? Prepucavanje izmedju dojučerašnjih bliskih saradnika Beukovića i Zeremskog je prekinuo predsednik Milovančev, a izveštaj o radu firme VL je usvojen uz neke izmene.

- Održana je i skupština zadrugara, privatnih lica, onog čeda (čuda) što se zove LOVZAD kojom je predsedavao Miloš Beuković. LOVZAD je osnovan, da podsetimo, kako bi se, navodno, savezu vratila lovačka imovina koja je pre više desetina godina uneta u firmu ’Lovoturs’.
Iako je prethodno, kako je Sremac piisao, u ponedeljak na sastanku Milovančeva sa predsednicima komisija saveza iznet predlog i stav da svi lovci članovi LSV treba da imaju svojstvo zadrugara uz simboličnu članarinu od 1 ili 2 dinara (što je tada naišlo na odobravanje učesnika sastanka), na skupštini LOVZAD vajni zadrugari su odlučili da u svoje redove prime samo novoizabrane članove UO i NO (njih nekoliko, ako žele), i to uz uplatu članarine od 2000 dinara?!? Pa da li se ovde formira zadruga lovačkih ’oligarha’, probranih lica kojima treba da verujemo na reč da će, ako uspeju da vrate nekadašnju lovačku imovinu, istu proslediti u vlasništvo LSV, ili će se možda u medjuvremenu predomisliti, pa postoji mogućnost da lovačka imovina završi kao vlasništvo isključivo PROBRANIH zadrugara?!? Ako nisu zadrugari (njih petnaestak) imali volje uprkos iznetom i podržanom predlogu da SVE LOVCE simbolično uključe u tu zadrugu, onda se razna pitanja mogu postaviti.
Svako neka ovakav potez zadrugara tumači kako misli da treba, ja bih ipak da manje verujem na reč, a više da verujem u dela! Meni lično je cela ova priča oko LOVZAD prilično nejasna i klimava, a zasniva se na čemu?!? Da treba da verujemo ’na reč’ nekim ljudima koji su svojim dosadašnjim ponašanjem u više navrata pokazali da imaju diskutabilne moralne vrednosti?
Iako sam, rezigniran, ranije rekao da neću više da pišem, ne mogu da ćutim pred ovim što se dešava. Da uprava LSV daje (u skladu sa statutarnom obavezom) zvanične informacije o svom radu i dešavanjima, ja ne bih imao potrebe da pišem ovako nezvanično, na osnovu svojih izvora informacija, uz rizik da informacije ’iz druge ruke’ mogu biti delimično tačne i nepotpune, ali su u svakom slučaju u 90% slučajeva tačne, i da kolege lovce obavestim o svojim saznanjima u vezi veoma važnih dešavanja, kakvim ih ja smatram!

DakiNS
 Koliko vidim ništa se u LSV ne menja , istina malo se uzburka , ali je rezultat nepromenjen. To je po meni samo bacanje prašine u oči. Sve je ostalo isto , i dalje je osiguranje isto, Jeremija ( od srca mu želim neka što pre ozdravi) nastavlja sa (ne)štampanjem beskorisnog glasila. Beuković se uživeo u ulogu Boga. Vojvođanski Lonac nastavlja sa neradom i bahatošću . A sada su još ojačali vaskrsavanjem Zeremskog kao stručnjaka i zaslužnog za razvoj lovstva , da i on počinje da poprima Beukovićev božiji virus. Članovi LOVZAD-a neće da podele kolač koji su očigledno namenili sebu kao otpremninu za dugogodišnje srozavanje lovstva. Kako onda da verujem bilo kome od njih. Laži, nerad i obmane da ne kažem malverzacije i dalje cvetaju.

milenko0609
 Evo odgovora mog LU Savezu:
i58.tinypic.com/116jml4.jpg
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,702 posete www.srbijalov.com