Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nestao pas - prijava!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nestao pas - prijava!
slavko75
 oh to zensko stvorenje niti bez niti sa njom xaxaxax
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Doooobro je Slavko....žensko....žensko,....fala Bogu da su se vratili...švalerčine....kad nešto bolje razmislim....ISTI GAZDA....voli, voli...ha ha ha....KissBravo 2Bye

I na kraju da proslavimo.....iveli 3...HarmonikaRotilj
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

arnotije
 Bravo 2
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Hunter forever
 Bas mi je drago da su se vratili...;)
marka Engleski poenter marka

kraki
 i meni je drago a mom ni traga a ni glasa

Lala
 VAŽNO!!!
Preko office Srbijalov, smo primili informaciju, da je pronadjen NKD pas. Evo orginalnog teksta:

'Molim Vas da objavite na sajtu da je pronadjen nemacki kratkodlaki pticar. U pitanju je muzjak, mlad, poslusan, naviknut na kola. Braon boje sa metalnom ogrlicom. Pas je cipovan ali nije u bazi podataka. Br cipa pocinje sa 941. Pas je pronadjen na Batajnickom putu, 27.06.2011.
Hvala'

Ako je neko od članova našeg portala izgubio psa, ili ako zna da je neko od kolega koji nisu članovi, izgubio ovakvog psa, neka mi pošalje prijavu i podatke, na mail:
Po prijemu obaveštenja, kontaktiraću osobu koja je poslala informaciju o nalaženju psa.
Biće mi drago, ako budemo mogli da pomognemo da vlasnik dobije natrag svog psa.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Danijela
 Dana 09.11.2011 nestao je Maks, bretonac, 10 godina star, cipovan,
u Beogradu, naselje Medakovic 3.

Nismo lovci, nestao je ispred zgrade.

Ako ga neko primeti, molim vas javite: 061 140 79 17 i 061 140 81 98.

Hvala

http://www.facebook.com/media/set/?se...fd8efd986f

Pozdrav
Danijela

img20.imageshack.us/img20/8806/maks1.jpgimg26.imageshack.us/img26/3736/maks2.jpg

Cvele
 Pa Danijela, s' obzirom na starost psa, moguce da je nestao sam, tj otis'o da se nikad vise ne vrati... 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

DakiNS
 Bretoni su inače dosta dugovečini psi posebno ako nisu koršteni u lovu Moje komšije imaju bretonku koja je sada mislim punoletna (18), imao sam pre dvadeset godina terijerku koja kada je osetila da joj je došao kraj jednostavno otišla i nikada se više nije vratila imala je tada 12 godina , al nadajmo se da ćeš ga naći. Generacio misliš da mu je u tim godinama još do toga
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Danijela
 Jeste, ludak je to :]

A i u formi je bez obzira na godine.
Pre nekih godinu dana smo ga na rukama odneli kod veterinara jer nije mogao da stane na noge koliko se razboleo.
Onda je nanjusio zenkicu veterinara i skocio. Nismo mogli da verujemo! Nije ni trebalo da radimo analize :]

misa 71
 Pre dve nedelje nestala (pre će biti ukradena) dva psa Posavski goniči i to jedna ženka bledo žute boje i mužjak . Psi su čipovani na ime Marijoković Dragomira iz Sela Neresnica Opština Kučevo.
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

zmaj
 u okolini Karlovca ukradena ženka posavskog goniča. Psi ukradeni ovdje se preko Bosne razmjenjuju sa ukradenim psima iz Srbije. Objavom slika na forumu i prijavljivanjem moramo to spriječiti, jer danas se to desilo meni, a sutra ste već vi na redu..
molim sve kolege lovce da pogledaju ovu sliku mlade ženke sa velikom bijelom lisom koja se spaja sa okovratnikom, tako da je prepoznatljiva iz daleka. nagrada 500 E.
čemu tuga, čemu bol, kad postoje pas i lov?

huntinggirl1
 dokle više,
pa ti lopovi nema ni dušu ni srce,
dajte čip broj i malo više podataka, ime...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

zmaj
 tetovirani br 19713
čipirana, stara 20 mjeseci, sitne građe, ocijenjena odličan(5)
čemu tuga, čemu bol, kad postoje pas i lov?

stefanmiga
 Izgubljen srpski gonic,odaziva se na ime Musa.nesto je u okolini Ravne Gore,na milanovackom delu lovista..pas je nestao za novu godinu..pas je srednje gradje,odlakan i cupavijeg repa.star je 4,5 godine.donja usna mu je kriva i poceo je da sedi oko usta.molim sve koji posumnjaju da su vdeli takvog da mi se jave.sumnja se da je pas i uhvacen dok je gonijo,tako da se moze nalaziti u Srbiji a i dalje.u napred hvala,jer svi lovci znaju sta znaci imati druga u lovu.
lep pogled i dobar odstrel.!!!srbijalov

stefanmiga
 http://imageshack...r0014.jpg/
lep pogled i dobar odstrel.!!!srbijalov

Sremac75

miga kaže:
Srpski Gonic,star 4,5 godine,srednje gradje,cupavijeg repa,donja desna usna podvijena odaziva se na ime Musa..Izgubljen je na Ravnoj Gori,na milanovackom delu lovista.Ako neko posumnja da opis kera odgovara vidjenom,neka se javi na telefon:0658065191
poslacemo sliku mms,sledi nagrada..

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Igor
 Admin napisao oglas umesto kolege Vladana.

Nestala dva Bretona jos 3.3.12 tj. izasla iz dvorista i od tada im se gubi svaki trag.
Desilo se u Selu Roanda, opstina Svilajnac, pa bih zamolio ukoliko ovo bude publicirano da lovci iz okoline mog kraja ako sta saznaju ili vide da se jave na privatnu poruku ili u LU Fazan Sedlare.
Oba psa su cipovana jedan je oko 8 god. orandz-beli odaziva se BELI, A drugi je trikolor crno-beo-orandz 11 meseci star, odaziva se na ime TIMI.
Bice i Nagrada za pronalazaca.

Unapred zahvalan Vladan.
Budi svoj, samo svoj........

duskodugousko

miga kaže:
Izgubljen srpski gonic,odaziva se na ime Musa.nesto je u okolini Ravne Gore,na milanovackom delu lovista..pas je nestao za novu godinu..pas je srednje gradje,odlakan i cupavijeg repa.star je 4,5 godine.donja usna mu je kriva i poceo je da sedi oko usta.molim sve koji posumnjaju da su vdeli takvog da mi se jave.sumnja se da je pas i uhvacen dok je gonijo,tako da se moze nalaziti u Srbiji a i dalje.u napred hvala,jer svi lovci znaju sta znaci imati druga u lovu.

Migo,nadam se da si našao psa ali moram ti reći da većina goniča sa teritorije našeg (ljiškog) lovišta koja pretera divljač na teritoriju milanovačkog lovišta retko kad ponovo ugleda vlasnika. Ovo se ne odnosi na sve milanovačke lovce niti mi je namera da ih omalovažim ili uvredim, ali postoji nekoliko pojedinaca koji već niz godina ubijaju goniče koje zateknu u njihovom lovištu.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskov
 Ubiti lovačkog psa je veliki zločin! e će im duša-zlikovcima!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,471,976 posete www.srbijalov.com