Susret forumaša u Bečeju
|
petar |
Objavljen 14.08.2011. 19:51
|

Lovčina

Upisa: 1690
Pristupio: 13.07.2010. 21:59
|
[xhide]Slika govori vise od 1000 reci. Na Sniperovoj slici se jasno vidi ''starija'' i ''mladja'' vegetacija, tj. ona suva, uginula od totala i ova nova zelena koja je svoj zivot zapocela posle prskanja. Bavim se tim stvarima, tako da mi je jedan brz pogled dovoljan... Radi se o vrlo ranom prskanju malte ne odmah nakon zetve, pa je ''mladja'' vegetacija imala vremena da se razvije...B)
Sto se tice druzenja sve pohvale za volju i organizaciju, ali sto se tice vodjenja gostiju na prskanu parcelu, mislim, sta reci, necija greska jeste, naravno nije namerna, ali verovatno iz neznanja...
Ne zelim da budem pogresno shvacen, ali to je moje zapazanje... [/xhide]
Just like old times!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.08.2011. 20:33
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Nisam stručnjak za poljoprivredu, ali sam pregazio tu parcelu, i nisam video ni jednu biljčicu uginulu od prskanja, toliko umem da prepoznam. Mislim da grešiš, Petre, možda ti se tako čini na slici, ali ti je pogrešan utisak, na slici se vidi samo mali delić te parcele. Bujnija vegetacija je na mestima gde ima malo više vlage, cela parcela je poprilično suva. Vidjeno je više mladih fazana, a psi su podigli i nekoliko zečeva (moj Kastor jednog ušatog).
Nemoj, molim te, dovoditi u sumnju postupke domaćina, koji se polomiše da nam obezbede sve uslove, pa da su nas onda vodili na prskanu parcelu?!? Nije u redu, prema bečejcima, zaista!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 14.08.2011. 20:40
|

Moderator

Upisa: 2282
Pristupio: 16.10.2009. 18:15
|
Petre to je tvoje zapazanje,ali je indikativno da ga forsiras.Nema potrebe za tim.Receno je par puta da to nije u pitanju....cemu umanjivati i navoditi na los domacinski pristup,ili gresku ili neznanje.???? Cudno i bespotrebno,toliko da deluje zlonamerno.
Dobar pogodak
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.08.2011. 20:43
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Cak i da je prskano rano po vrsidbi , karenca je davno prosla a i kise koje su padale od tada sprale bi sve sto je ostalo . Ne rubu parcele uz kanal slikao sam jedno desetak pustenih fazana koji bi verovatno prvi stradali da je tako kao sto ti Petre kazes uostalom sta se sekiras kada nisi ni bio pa za tebe ionako nema opasnosti.Malo si ga zatupio jer gostoprimstvo i organizacija a posebno odgovornost domacina su besprekorni pa mi pomalo smeta tvoje insistiranje na necemu sto uopste nije tacno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 14.08.2011. 21:29
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
Hvala svima na lepim rečima i pohvalama,
trudimo se, a trudićemo se još više da naše LU bude zaista za primer svima,
što mladi kolega ''Banaćan'' priča o prskanju, pa to je njegovo mišljenje i pomalo neznanje, a možda i doza ljubomore na rezultate rada našeg udruženja, mladiću, nije ni malo lepo niti korektno pričati i širiti neistinu,
da li ti misliš da si samo ti stručan za agronomiju i poljoprivredu,
pa ko bi pobogu išao na tretiranu parcelu, apsurd i to veliki,
napravi ti lepo lov kod tebe, pozovina nas, ali onako kako treba, ne kao što je to običaj u vašim krajevima pojedinim,
pravi domaćini znaju šta je jedna ovakva organizacija,
sve može i bolje, a kod nas je bilo ovako,
pozdrav svima koji su bili, nadam se da će mo se i dalje družiti,
dobar pogled!!!!
|
|
|
|
duskodugousko |
Objavljen 14.08.2011. 21:47
|

Veteran

Upisa: 814
Pristupio: 29.04.2011. 08:42
|
Znate onu pricu o lisici i kiselom grozdju.;)
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.08.2011. 21:47
|

Admin

|
Nego kolege osecam se malo zapostavljeno ocekivao sam reakcije na Vulkan ljutenicu ali izgleda da nisam u pravu posto dejstvo izgleda nije proslo, pa ste jos uvek ljuti na mene. Slavo da li si se oporavio, Rancer se ne javlja nadam se da se presto znojiti. Sniperu gde ti je onaj tvoj tabasko da malo razblazis, Nenad je probao samo sa vrha cackalice i nadam se da mu je pospesilo krvotok i pojacalo rad srca
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 14.08.2011. 21:54
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Baš vam zavidim na druženju, ali nažalost radio sam u subotu (odrađivao državni praznik ) pa nisam mogao doći. Veoma mi je drago u ovome moru negativnih komentara za mnoga LU i LD da čujem ovakve pohvale za Bečejce. Svaka im čast . Već sam pomislio da svuda (ili bar u velikoj većini) LD u Srbiji vladaju javašluk i lopovluk.
|
|
|
|
duskodugousko |
|

Veteran

|
DakiNS kaže:
Nego kolege osecam se malo zapostavljeno ocekivao sam reakcije na Vulkan ljutenicu ali izgleda da nisam u pravu posto dejstvo izgleda nije proslo, pa ste jos uvek ljuti na mene. Slavo da li si se oporavio, Rancer se ne javlja nadam se da se presto znojiti. Sniperu gde ti je onaj tvoj tabasko da malo razblazis, Nenad je probao samo sa vrha cackalice i nadam se da mu je pospesilo krvotok i pojacalo rad srca 
Daki,ne znam koliko je ljut taj tvoj specijalitet ali mislim da znam jednog koji bi to momacki podneo a posle bi trazio jos. Moj matori je celog zivota u potrazi za dovoljno ljutom paprikom i jos je nije nasao.Donosili mu neke iz Azije,Afrike,ne vredi.Voleo bih da nabavim malo tog tvog raketnog goriva pa da zaljutm caletu rucak.;)
|
|
|
|
slavaplana |
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Bilo je dobro a ko je bio zna i znace da je sve proteklo odlicno!!Ja sam po povratku spavao 13 sati jer sam vozio ka Beceju i nazad jer je Admin bio premoren da je spavao citav put kad smo se vracali !Od BG-a je vozio igorev cale pa sam i ja bio slobodan da odmaram!!
Ko organizuje sledeci susret ???????????????????/
Lako je kritikovati a kad bolje razmislite sta tu imam posla i kakvih muka a ja to znam jer sam imao 380 ljudi na jednom mestu !!!Lako je biti uvek gost a nikad domacin !!!
orgazinatorima i domacinima puno pozdrava i zahvalnost do skorog vidjenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.08.2011. 21:57
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
vidim po slikama da je bilo extra svaka cast na organizaciji i lepom druzenju pozdrav pa ako bude bolje vreme mozda sledeci put i ja doprinesem lepom druzenjuB)
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 14.08.2011. 22:01
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Sniper Hunter dade ovu sliku da ste ovde lovili. Pa oboriste li ovaj aviončić ili je pobegao tolikim strelcima, među kojima je još bilo i prekaljenih ratnika i ljutih Krajišnika kao što su moj rođo Daki i zemo Zoranp? A imali ste i radioaktivnu municiju Fukušima iz elitne punionice Sniper amunition co. Pa nije ni čudo onda što ste odstrelili tako malo prepelica, kada ni avio niste mogli da pogodite.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.08.2011. 22:02
|

Moderator

|
slavaplana kaže:
Bilo je dobro a ko je bio zna i znace da je sve proteklo odlicno!!Ja sam po povratku spavao 13 sati jer sam vozio ka Beceju i nazad jer je Admin bio premoren da je spavao citav put kad smo se vracali !Od BG-a je vozio igorev cale pa sam i ja bio slobodan da odmaram!!
Ko organizuje sledeci susret ???????????????????/
Lako je kritikovati a kad bolje razmislite sta tu imam posla i kakvih muka a ja to znam jer sam imao 380 ljudi na jednom mestu !!!Lako je biti uvek gost a nikad domacin !!!
orgazinatorima i domacinima puno pozdrava i zahvalnost do skorog vidjenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slavo, ti neprikosnoveno držiš rekord u broju prisutnih, od zimus, teško da će te neko nadmašiti uskoro!
Što se tiče novog druženja, ja sam uvek ZA, ali dajte da malo neko drugi organizuje, uzimam time-out, stariji čovek, pa se brzo zamaram...
A samo da ti kažem, Slavo, za ono što si me zeznuo u Bečeju, za dugačke pantalone, i 'da ne nazebem s' nogu' na +34 stepena, ću da ti vrnem prvom prilikom!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.08.2011. 22:06
|

Admin

|
duskodugusko kaže:
DakiNS kaže:
Daki,ne znam koliko je ljut taj tvoj specijalitet ali mislim da znam jednog koji bi to momacki podneo a posle bi trazio jos.  Moj matori je celog zivota u potrazi za dovoljno ljutom paprikom i jos je nije nasao.Donosili mu neke iz Azije,Afrike,ne vredi.Voleo bih da nabavim malo tog tvog raketnog goriva pa da zaljutm caletu rucak.;) Nemoj bez njegovog znanja odreci ce te se. Nas kolega Robija znao je sta ima pa je kao uzeo onako na vrh kasike kao za kafenu kasiku vulkana a kada je njegov otac skrenuo pogled on sve vretio nazad a ono malo musavoga sa kasike stavio u svoj tanjur da zaljuti, njegov otac posto zna da jede mnogo ljuce od njega stavio pola supene kasike i stavio u corbu lepo razmesao i normalno poceo da jede. Odjednom naglo pocrveneo odgurnuo tanjir, ustao od stola nabrojao nekoliko psovki od kojih ni jedna nije za forum ni za javnost i otisao sa terase u kucu , rucak mu preseo
|
|
|
|
corak |
Objavljen 14.08.2011. 22:10
|

Član

Upisa: 84
Pristupio: 13.11.2009. 00:22
|
Mogu li slike i video da se dobiju na mail? |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 14.08.2011. 22:16
|

Admin

|
Podunavac kaže:
Sniper Hunter dade ovu sliku da ste ovde lovili. Pa oboriste li ovaj aviončić ili je pobegao tolikim strelcima, među kojima je još bilo i prekaljenih ratnika i ljutih Krajišnika kao što su moj rođo Daki i zemo Zoranp?  A imali ste i radioaktivnu municiju Fukušima iz elitne punionice Sniper amunition co. Pa nije ni čudo onda što ste odstrelili tako malo prepelica, kada ni avio niste mogli da pogodite.  Rodjo molim te pogledaj malo bolje . Taj avion je u silaznoj putanji , istina da se ne vidi dim jer municija nije zapaljiva , jeste da su predlagali da je malo umocimo u moj Vulkan ali smo se predomislili jer bi to ostavilo tragove forenzicarima. Ovako bilo je tiho i sigurno
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.08.2011. 22:16
|

Moderator

|
Corak, meni je Sniper pustio ove slike, pa ti ih odmah prosledjujem. Video nije još gotov.
Pozdrav, druže!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
duskodugousko |
Objavljen 14.08.2011. 22:20
|

Veteran

|
Nemoj bez njegovog znanja odreci ce te se. Nas kolega Robija znao je sta ima pa je kao uzeo onako na vrh kasike kao za kafenu kasiku vulkana a kada je njegov otac skrenuo pogled on sve vretio nazad a ono malo musavoga sa kasike stavio u svoj tanjur da zaljuti, njegov otac posto zna da jede mnogo ljuce od njega stavio pola supene kasike i stavio u corbu lepo razmesao i normalno poceo da jede. Odjednom naglo pocrveneo odgurnuo tanjir, ustao od stola nabrojao nekoliko psovki od kojih ni jedna nije za forum ni za javnost i otisao sa terase u kucu , rucak mu preseo[/quote]
Daki,kad je zabijacka okupi se komsiluk i svi mu krisom ubacuju papriku u smesu za kobasice..Niko ne moze ni da ih lizne,on ih zdere i zali se kako nisu ljute. E dobar taj Robija!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.08.2011. 22:23
|

Moderator

|
Podunavac kaže:
Sniper Hunter dade ovu sliku da ste ovde lovili. Pa oboriste li ovaj aviončić ili je pobegao tolikim strelcima, među kojima je još bilo i prekaljenih ratnika i ljutih Krajišnika kao što su moj rođo Daki i zemo Zoranp?  A imali ste i radioaktivnu municiju Fukušima iz elitne punionice Sniper amunition co. Pa nije ni čudo onda što ste odstrelili tako malo prepelica, kada ni avio niste mogli da pogodite. 
Mi kao pravi lovci, pucamo samo iz marke, a pošto moj Kastor još nije radio sa aviončićima... Imaš li neki na daljinski, da ga treniram?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 14.08.2011. 22:25
|

Veteran

Upisa: 780
Pristupio: 02.03.2011. 23:02
|
Lala kaže:
Podunavac kaže:
Sniper Hunter dade ovu sliku da ste ovde lovili. Pa oboriste li ovaj aviončić ili je pobegao tolikim strelcima, među kojima je još bilo i prekaljenih ratnika i ljutih Krajišnika kao što su moj rođo Daki i zemo Zoranp?  A imali ste i radioaktivnu municiju Fukušima iz elitne punionice Sniper amunition co. Pa nije ni čudo onda što ste odstrelili tako malo prepelica, kada ni avio niste mogli da pogodite. 
Mi kao pravi lovci, pucamo samo iz marke, a pošto moj Kastor još nije radio sa aviončićima... Imaš li neki na daljinski, da ga treniram? 
ma mozda tvoj ker zna sve to nego ga ti nisi dovoljno visoko bacao u vis  |
|
|