Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Komercijalni lov: Gde je najbolje?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Komercijalni lov: Gde je najbolje?
Limun
 Mislim, baš ste vickasti! ROFL
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

arnotije

DakiNS kaže:
Ma ima odes u lov nalovis se pa onda ne platis a oni podivljaju, ili druga varijanta odes u lov bez znanja korisnika onako na divljeROFL

U to je ekstra fora slatko sam se nasmejao ROFLROFLROFL
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Mrvica
 Jel ima neko dobar predlog i kontakt za komercijalni lov na fazana ove godine, tj sada. Dolazi u obzir cela Vojvodina i severni deo centralne Srbije.
Unapred zahvalan.

sheytan
 Mene zanima zajc, ako ima negde relativno blizu mog sela(Bataya, selendra do y..a! Grin), a da nije baš presqpo!
U obzir dolazi i poziv u goste, za mene i nerazdvojnog kolegu Buneta! Grin

(na forumu Lorist pre dve godine bio organizovaT lep lov u Pivnicama, vrlo korektno i vrlo povoljno bilo. El bi se moglo tako nešto organizovati i za Srbijalovce?)

Fala! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Mrvica
 Za zeca ti je Banat neprevazidjen (Novi Kozarci, Rusko selo, Melenci .........) Svugde ti je zec oko 30e, a po pravilu su preko 3kg kada ih uredis i ima ih ko u prici.

sheytan
 ČEKAMO BOLJU PONOODOO! Grin

Ovo u pivnicama je bilo neshto tipa 2500rsd prvi zajc sa doručkom i ručkom, a drugi, treći, peti, itd. - 1.200rsd! Bravo 2

El neko još zainteresovan za POVOLJNU KOMERCIJALU na zeca, pa možda neko i nadje neq konjbinazziju?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Mrvica
 To ti je ekstra jeft.

sheytan
 Pa, znam, zato i pomenuh! Na ovu osqdazziju baš mi se i ne daje 30-ak jevreja/kom... A ja bih sigurno umlatio/otqpio par kom., da podelim vamiliji, ako bi bilo nešto slično tom događaju("lov na doge") u Pivnicama... B)

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Mrvica
 Izvini, a gde su Pivnice?Zbunjen

Sremac75
 Između Novog Sada i Bačke Palanke
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

sheytan
 http://maps.googl...
Otvoriš ovo, uqcaš ime mesta - Pivnice, Vojvodina,
zatim "get directions", uqcaš svoje mesto, i Google te odvede... ika

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Mrvica
 Ima li jos neko neki predlog za komercijalu, pre svega FAZAN!

DakiNS

simo74 kaže:
Ima li neko dobar predlog komercijalnog lova na fazane po mogucstvu divljaka, sa psima pticarima?
Ima i to samo divlji fazan kontaktiraj nrekoga u Banatskom Aranđelovu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

vladant

sheytan kaže:
Pa, znam, zato i pomenuh! Na ovu osqdazziju baš mi se i ne daje 30-ak jevreja/kom... A ja bih sigurno umlatio/otqpio par kom., da podelim vamiliji, ako bi bilo nešto slično tom događaju("lov na doge") u Pivnicama... B)

Mozes da dodjes kod mene u goste, ako nadjes zeca i ulovis ga, ja ti dam 30 evrica.Grin
Sveta Srpska zemlja!

Kile_
 zna neko gde ima dobar komercijalni lov na guske i patke?znaci da je dobro bogato loviste,na vodi naravno,lov iz camca i te stvari.?
Samo 300 i 4x4

Mrvica
 Ja sam isao prosle zime u stari slankamen, ima tamo par brodica koji to rade, sasvim je ok.
Nemam kod sebe kontakt fon.

slavaplana
 Kod mene moze komercijala na fazana 11 eura,zec od 15, 33eura!za grupe vise od 3 lovca postoji i popust!!!Lovi se na terenima pored velike morave u lepom gustisu i to iskljucivo prirodna divljac bez unosa!!!Divljaci ima sasvim dovoljno ali su kerovi obavezni zbog terena!

Podunavac
 Odličan teren za lov zeca je i u Bačkom Gračacu. Imam tamo drugara pa mogu da ga pitam, a zečeva ima više nego skakavaca, za neverovati.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Jednom sam lovio u Bačkom Gračacu sa pok. generalom Babićem lovilo se potkovicom najbliži lovac selu išao je po baštama, konstantno je u opticaju bilo 7, 8 zekana i nije bilo potrebe da se napravi pun krug oko sela, a zekana kao pleve nisam nigde video toliko zečeva, sledeći dobar lov po brojnosti zečeva bio je u Kaću lov bio gotov za 45 minuta svi po zeca i jos dva tri viška, međutim meni se takvi lovovi ne sviđaju , kratki ne uspeš ni da se zagreješ a već ideš kući, nema čari lova
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 Malo jeste podaleko, al priupitaj, kad ga chujesh, ne bilo ti zapovedjeno! Hvala!!! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Komercijalni lov LOVNI TURIZAM 140 06.01.2025. 08:49
Komercijalni lov prepelice i grlice LOVNI TURIZAM 44 28.07.2012. 22:16
Komercijalni lov - Turistički lov LOVNI TURIZAM 72 24.01.2012. 17:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,683,734 posete www.srbijalov.com