Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gold Hawk Krušik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gold Hawk Krušik
Zex
 Srecom sam probao tu municiciju pre nego sto sam krenuo u lov sa njom,iskustva su veoma losa.Mana je to sto je dvodelni plasticni kontejner uradjen veoma lose pa se desava da se jedan deo odvoji kasnije sto dovodi do katastrofalnih promasaja.

darkon
 Ja isto imam krusikov Gold Havk (14g).Kad kaupim bilo koju municiju ja je prvo probam u metu.Tako je bilo i sa ovom i bio sam odusevljen.
Posedujem bokericu i pucao sam iz prve cevi(znaci manje cokirana) na nekih 45-50m.Pogodio sam 5cm levo od centra,sto je za sacmaru na toj daljini izuzetna preciznost.
Verovatno postoje i felericna zrna.Desavalo mi se i kod mnogo poznatijih proizvodjaca da naletim na zrno koje nece da opali,ali to su vrlo retki slucajevi,bar sto se tice mog iskustva.

denisedi
 Juce sam kupio SILVER HAWK krusik 18 g .Jel ima neko iskustva sa ovom metkom i negove karakteristike.
Bog ne racuna onih dana prodjeni u lov.Bravo 2

vuk71
 Moje iskustvo sa hawk kuglama je nezadovoljavajuce. Bez obzira dali je gold ili silver hawk, jednostavno nisu kvalitetno uradjene i nemaju zadovoljavajucu preciznost. Imaju veliku brzinu i lepi su na oko da nekazem komercijalni ali to nije dovoljno za uspesan lov. Na 50metara imaju podbacaj od 11 centimetara ali nekada malo levo a nekada desno, pa ti sad znaj gde nosi. E zato ga i nekoristim...

Breton Beska
 dao bih 1000 gold ili silver hawk-ova za 5 rotvel breneka
UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN Yes

darkon
 Posle malo vise ispucanih,ipak sam se odlucio da koristim iskljucivo kvalitetne kugle.Yes

Bata79
 Ovo je moje iskustvo sa Gold Havkom, i mogu reci da je odlicanlovac

Bata79
 Evo jos jedne pa vi procenite, da li ne zaustavlja divljac!

BojanKG
 Bata79,auuuu svaka cast Aplauz 
srbijalov markafazan

Cvele
 Bata79, jedan patron za jednog vepra ili ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

BojanKG
 ili mozda jedan za dva eheheh Njanjanja2
srbijalov markafazan

asivica
 Darkon tih 5cm na tom zrnu moze biti 15-20cm na drugom zrnu nisam koristio krusik ali taj podbacaj moze mnogo da znaci,ali rotweil je rotweil moze da prica ko sta hoce,posle 5-6kugle mozda napravi podbacaj 5cm a posle tolikog broja taj podbacaj je neznatan.Ipak kazem nisam koristio krusik i neznam da li cu koristiti ako gresim izvinjavam se na upisu ja samo pricam o onome sto sam cuo za krusik o rotweil sam korispuc puctio i tu ne moze niko da me ubedi. 
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

darkon

asivica kaže:
Darkon tih 5cm na tom zrnu moze biti 15-20cm na drugom zrnu nisam koristio krusik ali taj podbacaj moze mnogo da znaci,ali rotweil je rotweil moze da prica ko sta hoce,posle 5-6kugle mozda napravi podbacaj 5cm a posle tolikog broja taj podbacaj je neznatan.Ipak kazem nisam koristio krusik i neznam da li cu koristiti ako gresim izvinjavam se na upisu ja samo pricam o onome sto sam cuo za krusik o rotweil sam korispuc puctio i tu ne moze niko da me ubedi.

Kao sto sam i rekao u prethodnom komentaru,ipak sam se odlucio za koriscenje kvalitetnijih KUGLI.B)

Bata79
 Vepar na prvoj slici je pao na licu mesta, a vidi se i gde je pogodjen! Dok je ovaj drugi odneo nekih 300 metara, a bio je pogodjen u pluca! Sto se tice rotweil brenera i sa njim sam imao odlicnog iskustva, ali su bili manji primerci!lovac
Bata79 priložio:
abcd0014_resize.jpg

RILE
 metak je odlican....pucao sam sa tim metkom tacno gde sam gadjao tu je i pogodio.za bvokericu savrsen..ali za petometku nije ima snage da ubaci sledeci metak....puska je nova pa nisam dirao ventil...
samo low srbijalov

Bata79
 Ne znam na koji metak si mislio Gold Havk ili Rotweil?

RILE
 mislim Gold Havk.....
samo low srbijalov

zexxx
 posto se radi o krusiku u ovoj temi,hteo bih da pitam za koj lov se preporucuje metak k100 i cemu njegova namena....
samo smireno.....Grin

Podunavac

zexxx kaže:
posto se radi o krusiku u ovoj temi,hteo bih da pitam za koj lov se preporucuje metak k100 i cemu njegova namena....

Za lov na velikim daljinama. Koristi se za lov guske i patke kod visokih preleta. U kalibru 12 je punjen sa 36 grama sačme veličine 3,5; 4,0 ili 4,5 mm i ima poseban koncentrator.
Tri prsta 2Kolce

LM
 Sad za vikend sa probao Gold Hawk, pucao sam u metu sa pedesetak koraka (malo većih koraka), i imao sam podbačaj za nekih 10 cm - trzaj slab.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Krušik municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 840 30.09.2022. 21:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,422 posete www.srbijalov.com