Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čudne životinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čudne životinje
arsa
 coyot prijatelju evo meni prvom je jako cudno da neko lovi pitome ovce i koze koje su pustene u divljinu i izgubile kontakt sa covekom . Mi ovde u Srbiji lovimo iskljucivo divlje zivotinje a i mnogo sam atlasa divljih zivotinja pregledao i nigde ne videh ovakve "divljake". Amerikanci love i veprove koji su prerasli na nekoj farmi i nisu za klanje pa ajde da ih pustimo u sumu i da malo pucamo i jos se posle toga slikamo i hvalimo kako su dzinovski i najtezi na svetu , kao Godzila na primer. Voleo bih da mi kazes da nije taj lov mozda isti kao onaj na planinama u Srbiji kad se lovi divljak samac koji desetak godina uspeva da izmakne lovcima i ima koeficijent inteligencije 200 (pretera ga i ja)?

arsa
 Daleko bilo da pucam na kozuNo no no

Coyot

ARSA kaže:
Daleko bilo da pucam na kozuNo no no

Arso nije ovde pucanje na kozu nego sam samo rekao bas licno Nenadx-u zato sto je on zapoceo sa time i nevolim kad neko siri nesto sto nije tacno!!

Lala
 Coyot, jel ti to mene zezaš?
Hajde mi daj barem jedan pametan razlog da te odmah ne izbacim odavde?
Rečenica: 'kao iskusni lovac da lupetaš gluposti' je uvredljiva. Reći bilo kome da 'lupeta gluposti' je u Srbiji uvreda, u Kanadi možda nije, ali ovo nije forum Canadahunting, nego forum Srbijalov.
Rečenica: 'Ajde pametni dali je i ovo...' je ironisanje i uvredljivog je tona. Ironično reći nekome da je 'pametan', ima suprotno značenje. A to suprotno značenje je uvredljivo.

Crvenom bojom će ti biti podvučena rečenica 'You are banned from Srbijalov', ako nastaviš da se praviš naivan. Pa sedi na nekom drugom forumu i traži objašnjenja šta je uvredljivo, a šta ne.
Nisi ništa dužan, pa tako nisi dužan ni da budeš član ovog Foruma.
Ili se izvinjavaj momentalno, ili za 15 minuta imaš crveni karton.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nenadx
 U cemu je tvoj problem,je li ovo nesto licno.Odgovorio sam ,nenamerno,,,,Nikad namerno ne vredjam....,objasnio razlog.Pozvao da nastavimo u vedrijem tonu,a nastavljas sa gluposti isl.Ovo nema potrebe nastavljati.Ako je licno prebaci na PP,nema potrebe da ostali lovci ucestvuju u tome.
Dobar pogodak

Lovac sa NLT-om
 Alo momci ae malo opusteno...nemoj da ste napeti k'o puske Grin
Samo NLT..... B)

Coyot

ARSA kaže:
coyot prijatelju evo meni prvom je jako cudno da neko lovi pitome ovce i koze koje su pustene u divljinu i izgubile kontakt sa covekom . Mi ovde u Srbiji lovimo iskljucivo divlje zivotinje a i mnogo sam atlasa divljih zivotinja pregledao i nigde ne videh ovakve "divljake". Amerikanci love i veprove koji su prerasli na nekoj farmi i nisu za klanje pa ajde da ih pustimo u sumu i da malo pucamo i jos se posle toga slikamo i hvalimo kako su dzinovski i najtezi na svetu , kao Godzila na primer. Voleo bih da mi kazes da nije taj lov mozda isti kao onaj na planinama u Srbiji kad se lovi divljak samac koji desetak godina uspeva da izmakne lovcima i ima koeficijent inteligencije 200 (pretera ga i ja)?

A kako ti se cini koliko godina ovaj ovan uspeva izmakne lovcima?Ameri love domace godzila veprove sa svim mogucim oruzjem pa cak i sa pistoljima i revolverima a ja do sad nisam cuo ni video da neko lovi divljeg ovna sa takve blizine da moze pucati iz pistolja.Nadji neki snimak netu pogledaj pa cemo dalje!Pozdrav.

Lala
 Nenade, ovo ću ja da sredim. Ne može se tolerisati nikakvo vredjanje; ako je Coyotu izletelo previše reči, ima mogućnost da, kao što je javno vredjao, tako da se i javno izvine. PP nisu rešenje za javnu uvredu. Dva puta sam Coyotu ponudio mogućnost izvinjenja.
U suprotnom, zna se... 

Lovac sa NLT-om
 Coyote niko te nije vredjao i spusti se malo.....Msm da nije potrebno da se tao reaguje....
Samo NLT..... B)

Coyot

Lala kaže:
Coyot, jel ti to mene zezaš?
Hajde mi daj barem jedan pametan razlog da te odmah ne izbacim odavde?
Rečenica: 'kao iskusni lovac da lupetaš gluposti' je uvredljiva. Reći bilo kome da 'lupeta gluposti' je u Srbiji uvreda, u Kanadi možda nije, ali ovo nije forum Canadahunting, nego forum Srbijalov.
Rečenica: 'Ajde pametni dali je i ovo...' je ironisanje i uvredljivog je tona. Ironično reći nekome da je 'pametan', ima suprotno značenje. A to suprotno značenje je uvredljivo.

Crvenom bojom će ti biti podvučena rečenica 'You are banned from Srbijalov', ako nastaviš da se praviš naivan. Pa sedi na nekom drugom forumu i traži objašnjenja šta je uvredljivo, a šta ne.
Nisi ništa dužan, pa tako nisi dužan ni da budeš član ovog Foruma.
Ili se izvinjavaj momentalno, ili za 15 minuta imaš crveni karton.

Pa lalo nisam ja dosao na forum da trazim mamu da mi kaze da se izvinim momentalno!Sa nenadx-om nemam nista licno a to sto sam napisao "da kao iskusni lovac "zato sto sam citao njegove postove i mislim da covek ima dobrih razmisljana,znanja i udela na ovom forumu.A da lupeta gluposti sam rekao zato sto je stavio sliku o kojoj nema pojma i to sto je izjavio a misljena sam da to nije na njegovom nivou i da zna bolje!!

Lala
 E pa kad si već tražio... Traži mamu na drugom mestu.

Coyot, You are banned! (podvučeno crvenim)
Coyot, izbačen si, napusti kuću Velikog Lovca Grin

arsa
 Lalo pa sto ga izbaci taman se spremao da postavi sliku iz lova na podivljale tovne brojlere i divlje simentalke kapitalnih rogova, a bas me to interesovalo da vidim i naucim nesto.Confused

Lala
 Arso, sad mi prosto krivo, neću moći celu noć da spavam, kakav gubitak u znanju ćemo imati! Smeko

Lovac sa NLT-om
 Ostadoh glup,ode Coyot...... ne vidoh slike Histerian
Samo NLT..... B)

Lovac Stari

Lovac sa NLT-om kaže:
Ostadoh glup,ode Coyot...... ne vidoh slike Histerian

Idemo dalje, dajte fotografije zivotinja neobicnih i interesantnih za nase podneblje.
Dobar pogled.

ZOKA
 Ljudi a sta je ovo majke mu ga s...!
Al' je gadno u...Nervozan

Boban
 Uuuuuu,jest gadnoooooo.$aAa

Lovac sa NLT-om
 Mnogo gadno....malo lici na svinju,ali zubi Shock
Samo NLT..... B)

nedzad
 nenadx
to prvo to je takozvani "wolperting" jel tako hahahaha

nenadx
 Konacno neko pronadje Crisensus Bavaricusa,bravo B)nedzade
Dobar pogodak

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,951 posete www.srbijalov.com