Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pečurke

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pečurke
Lala
 Kolega, rekoh već, ja nemam blage veze oko pečuraka! Ali totalna sam neznalica! I još da se ispravim, ipak znam dve vrste: ne samo šampinjone, znam ja i bukovače!!! Expert! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Lalo vodi racuna sve su pecurke jestive ali neke samo jednom!Smeko

Lala
 Od svih pečuraka najviše volim šniclu Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Zex
 Pecurke volim vise i od jagnjetine sa Zlatibora.Ali nemam vremena da se ozbiljnije posvetim prepoznavanju i prikupljanju istih-sto je veoma tuzna informacija za moj stomak.Sa sigurnoscu berem tri vrste:Vrganj,Lisicaru i Celjadinku(koju je Aca81 prikazao na slici i za mene ima ubedljivo naj bolji ukus i smek od svih) Jedino sto sam baksuz ili nedovoljan poznavalac terena pa svi naberu pune kese,a ja jedva za corbu i par przenja.Cuo sam da je gulas od pecuraka fantazija pa cu morati u skorije vreme da probam.POZZ svim ljubiteljima ove discipline!

aca81
 Ma znaju nasi stari sta je najbolje inace ne bi doziveli tolike godine,voce,povrce,riba,pecurke......svega je bilo u izobilju ali sad sve manje i manje a ni priblizno istog kvaliteta...POZ.
DOBAR POGLED

aca81
 Zamrzavanje je najlaksi nacin da sacuvam pecurke,neznam koliko gube na kvalitetu ali na ukusu mnogo,"salamurenje" je isto jedan od nacina da sacuvam pecurke ali koliko god da ih imam nijedne ne docekaju zimu,gajio sam i bukovacu ali nisam odusevljen....POZ.
DOBAR POGLED

aca81
 Lalo najbolje nemoj nikada prvi da probas pecurke gde god da si pozvan jer po tebi ima hiljaduijedna vrsta sampinjona pa mozes da naletis na neku koja se jede samo jednomSmeko
DOBAR POGLED

Cvele
 Tako je nenade, nisam siguran, ali mislim da cak i nije dobro da se zamrzavaju... Zex, gulas od pecuraka-VRH! Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Dare_Makedonija
 Kolega Cvele i ja sam veliki ljubitelj pecuraka. Gulas do sada nisam probao, ali ja ih dinstam sa belim vinom i svi moji prijatelji koji su ih probali ih hvale. Inace berem sampinjon i srndac. Pozdrav iz MakedonijeBye

Lovac iz Vrbova
 Ja obožavam pečurke i kad bi mi neko ponudio da biram između pečurke(naravno jestivePresrean) i mesa,ja bi izabrao pečurke!Gladan

Lovac iz Vrbova
 Evo malo i od mene slika:

Vrganj

Lovac iz Vrbova
 Opet vrganj

Lovac iz Vrbova
 Evo još jedna...
Jedna napomena-pečurku sam ubrao,pa sam je onda slikao,da bi došla do izražaja...Grin

Lovac iz Vrbova
 još jedna...

Lovac iz Vrbova
 Evo i nekih drugih(valjda su otrovne,šta znam...Confused)
Lovac iz Vrbova priložio:
dscf8291.jpg

Lovac iz Vrbova
 Još jedna...
dsc01372.jpg

Lovac iz Vrbova
 Još...
dsc01294.jpg

charuga

Lovac iz Vrbova kaže:
Ja obožavam pečurke i kad bi mi neko ponudio da biram između pečurke(naravno jestivePresrean) i mesa,ja bi izabrao pečurke!Gladan

i ja isto,jagnjetinu sa pecurkama
..............

Lovac iz Vrbova
 Evo još jedneSmile
dsc01293.jpg

Lovac iz Vrbova
 evo još jedna slika

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,995,458 posete www.srbijalov.com