Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: 12/89

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
12/89
Podunavac
 Komad 200 dinara? Pa to je skuplje od karabinske municije. Ipak nije mi normalno da košta 4-5 puta više od 12/70. Svaki put kad opališ da se zaplačeš, što od bola što od troška.Grin
Tri prsta 2Kolce

sabatti
 i mene je zacudio racun od 8300 ,kupio sam potkapu za 600 2 kutije rc-a po 66=3300 nisam pitao za cenu ali je racunica prosta jer znam cenu rc-a,uzeo sam samo da probam jos ja trazim 5,10 komada,a on mi kaze >ma uzmi 20 nije skup<,kao dobar metak,za mene je skup al ja kad se preracuna bese kasno..Smile

tomo vrbas
 Ma kad je bal,nek je bal sta je 220din u odnosu na uzitak dobrog trzaja i pucnja!Grin

Scorpion Hunter
 Sabatti druze ti si najverovatnije prevaren. Taj B&P sa sitnom sacmom 3-3,5mm 63g po svim prodavnicama je oko 1evro. Najverovatnije se trgovac presao u racunici nesto tu nestima.

sabatti

Scorpion Hunter kaže:
Sabatti druze ti si najverovatnije prevaren. Taj B&P sa sitnom sacmom 3-3,5mm 63g po svim prodavnicama je oko 1evro. Najverovatnije se trgovac presao u racunici nesto tu nestima.
Sacma je 3,5mm tj 2 zeleni metak pise na njemu extra magnum 63gr,i kutija je vuce na zeleno,i meni se ucinilo mnogo ali bese mi glupo da ga pitam a i sada sta da kazem coveku uvek kupujem tu sve i nisam imao problema do sada.

sabatti

tomo vrbas kaže:
Ma kad je bal,nek je bal sta je 220din u odnosu na uzitak dobrog trzaja i pucnja!Grin
Kolega shvatam u kom pravcu ide tvoj upis.volim ja da pucam i da da to bude dobar trzaj.iako me je krusik 3mm BK odusevio iako se pri opaljenju cuje kao petarda.uzeo sam ovo da probam jer kada vec imam 12/89 racunam da trebam to da iskoristim.

Scorpion Hunter

sabatti kaže:

Scorpion Hunter kaže:
Sacma je 3,5mm tj 2 zeleni metak pise na njemu extra magnum 63gr,i kutija je vuce na zeleno,i meni se ucinilo mnogo ali bese mi glupo da ga pitam a i sada sta da kazem coveku uvek kupujem tu sve i nisam imao problema do sada.

Takav metak druze nije skuplji od 1 evra. Provericu sutra bas koliko tacno kosta pa cu napisati. Bas si preplatio tu municiju i vise nego duplo. ja sam letos kupovao iste po 100 din.

Sniper Hunter
 Mirage kod "Grofa" je oko 120din 66g punjenje to je cena koja se vrti od 100-120din već 2-3 godine oko 1 u proseku ovo je preplaćeno ili te je prodavac zavrnuo ohoho.A B&P je bio jeftiniji od Mirage pre 3godine kada sam ja kupovao tu municiju oko 90din komad mislim da je bila 63g punjenje

sabatti
 Mozda se preracunao covek,ne znam cene nikad nisam kupovao,a i sta da mu kazem sad je kasno.na greskama se uci.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,677 posete www.srbijalov.com