Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov lukom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov lukom
beauceron

Sniper Hunter kaže:
FascinantnoB) kazi mi ovaj 3. sleva na desno vrh za koju divljac je namenjen?

Prva cetri sa ljeve su mehanski vrhovi to znaci da kad pogode zivotinju oni se otvaraju a kada lete oni su zatvoreni kao treci sa ljeve

slavko75
 nemeza ,odlicna informacija, hvala, ostalo je na meni
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

beauceron

charuga kaže:
http://www.kupujemprodajem.com/Lov-34...-grupa.htm
evo ti link..kazi kakvi su ovi?

Ako pitas mene samo onaj prvi valja za 399 evra a trebas znati da nema nista na njemu mjerak,rest,strjele itd
ako si normalne visine trebas traziti luk od 60 do 70 finti i 29 ili 30 duzine potega a video sam i da ima neka trgovina u Beogradu pa najbolje da pitas tamo ako ti mogu kako pomoci slobodno reci

beauceron
 http://www.youtub...pcCxy6BVew
Tako se to radiBravo

Jank

beauceron kaže:
http://www.youtub...pcCxy6BVew
Tako se to radiBravo

Kakva je to sila prosvira ga ko pljeskavicu ....ovo video dosad nisam....Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Jank ja sam gledao snimak gde je čovek srušio slona lukom i strelom. Posle u njega odapeo par strela da pokaže efekat. Svaka izašla do pola na drugu stranu tela slona, neverovatno. http://www.youtub...iy6uPyQU0U
Tri prsta 2Kolce

kelt
 ne mogu da verujem ono svinjce nije ni svesno sta mu se desilo da mi je neko pricao nebi mu verovaoJaooo
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

beauceron
 http://www.youtub...ideo_title

tomo vrbas
 Koji je minimum snage (funti ili kg) dozvoljen za lovacki luk i od kojeg materijala su najbolje strele za lov?Hmmm

beauceron

tomo vrbas kaže:
Koji je minimum snage (funti ili kg) dozvoljen za lovacki luk i od kojeg materijala su najbolje strele za lov?Hmmm

od 40 funti i vise ,carbon ili aluminij najbolje je kombinacija aluminija prevucenog sa carbonom

petar
 [xhide]http://www.youtube.com/watch?v=Gt2K8B...re=related

Lov lukom na krupnu i sitnu divljac na severu...prelep video...B)[/xhide]
Just like old times!

Podunavac
 Što više gledam ovakav način lova, sve mi se više sviđa. Stvarno bi voleo da probam ovako nešta.
Tri prsta 2Kolce

Neca92
 FrownSad
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac
 Neco možda deluje da se divljač mnogo pati nakon pogotka sa strelom, ali naučnici tvrde drugačije. A sa neke viteške strane gledano, divljači je dana mnogo veća šansa za preživljavanje.
Tri prsta 2Kolce

Neca92

Podunavac kaže:
Neco možda deluje da se divljač mnogo pati nakon pogotka sa strelom, ali naučnici tvrde drugačije. A sa neke viteške strane gledano, divljači je dana mnogo veća šansa za preživljavanje.

U ovo da divljac vise pati i nisam bas siguran, pa zato ne mogu da tvrdim drugacije! Po meni, pogotovo sitnija divlajc mnogo manje pati od lova puskom jer umire od nervnog soka, dok sa lovom lukom umire od prostrelne rane i od gubitka krvi! Sa ovim da je divlajci data veca sansa da prezivi i da je viteskije, uopste se ne slazem sa tobom, evo zasto!
Da li je ono prase na ovo snimku divlje? Jeste, ali je odraslo u ogradjenom prostoru i ono je ''pitomo"! Lukom se obicno lovi u ogradjenom lovistu, lovaci lukom oblace maskirna odela, stapaju se sa prrodom, prskaju se raznim sprejevima i mirisima! Ne mogu vise da pisem jer me sam protivnik ove vrste lova pa me ova tema dira u zivac! Svaka cast svakom, ko sta i kako voli, neka tako i lovi u skaldu sa zakonom!
p.s. imam jos puno argumenata protiv ovakve vrste lova, ali iznecu ih ako me bas naljutite! Grin

Hunter forever
 Meni je bilo ruzno kada sam video da je iz onog svinceta sikljala krv,zgadio sam se. Ali mi se svidja lov lukom na sitnu divljac. B)
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 [xhide]Ja mislim da nista ne bih pogodio kada bi lovio sa lukom,ali privlaci me ovaj vid lova. Dobar pogled[/xhide]
marka Engleski poenter marka

Podunavac

Neca92 kaže:
U ovo da divljac vise pati i nisam bas siguran, pa zato ne mogu da tvrdim drugacije! Po meni, pogotovo sitnija divlajc mnogo manje pati od lova puskom jer umire od nervnog soka, dok sa lovom lukom umire od prostrelne rane i od gubitka krvi! Sa ovim da je divlajci data veca sansa da prezivi i da je viteskije, uopste se ne slazem sa tobom, evo zasto!
Da li je ono prase na ovo snimku divlje? Jeste, ali je odraslo u ogradjenom prostoru i ono je ''pitomo"! Lukom se obicno lovi u ogradjenom lovistu, lovaci lukom oblace maskirna odela, stapaju se sa prrodom, prskaju se raznim sprejevima i mirisima! Ne mogu vise da pisem jer me sam protivnik ove vrste lova pa me ova tema dira u zivac! Svaka cast svakom, ko sta i kako voli, neka tako i lovi u skaldu sa zakonom!
p.s. imam jos puno argumenata protiv ovakve vrste lova, ali iznecu ih ako me bas naljutite! Grin

Uglavnom se slažem sa ovim što si naveo. Ali ne mora divljač da bude pitoma ako je u ograđenom prostoru. I nije u svim državama dozvoljen lov lukom samo u ograđenim lovoštima, negde je dozvoljen i u otvorenim lovištima. Lovac sam bira da li će da se makira i maže preparatima za uklanjanje mirisa ili neće. A mnogi se naši lovci maskiraju i u lovu puškom, kao da idu u izviđačke misije, a ne lov. Iako se oko ove teme baš ne slažemo, sviđa mi se kakao razmišljaš i kako zastupaš svoje stavove.B) Od tebe će da bude ne samo pravi lovac, nego i pravi čovek. Samo tako nastavi.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

Neca92
 Hvala na lepim recima, kolega Podunavac! Stidljiv
Mozda je za ovakvo moje misljenje kriv svaki klip koji sam gledao o ovoj vrsti lova... Nikad nista pozitivno nisam video! Bar sa moje tacke gledista! Osmeh 2

Sasa frrr
 Jesu li ovo pitome zivotinje?? Ja se ne mogu macki od komsije ovoliko priblizitiHmmm

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,209 posete www.srbijalov.com