Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Solidarnost među pravim lovcima

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Solidarnost među pravim lovcima
Limun
 Želim vam pobedu da se vidi da može nekad da izadje na dobro,imate moju punu podršku! Ujedno hvala što me bodrite u ovoj mojoj stvari,imate sreće što ste svi složni ja ove moje jedino da nateram da se učlane na forum pa da vide kako se to radi "kratko ali jebitačno" 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 Polako, samo polako...
Zec je još uvek u šumi...
Sremac, odlično si 'potkovan' sa pravne strane, imaš talenat za diplomatiju, imaš dovoljno životnog iskustva, da te ne može neko preveslati, svestan si verovatno da jedan sastanak ne znači puno, a još manje znače lepa obećanja. Negde sam napisao da sam davno prestao da verujem u deda Mraza, verujem samo delima.
Kada se na delu budem uverio da se nešto od strane nadležnih koje si pomenuo, (a i drugih, koje nisi pomenuo), menja i popravlja, tek onda ću početi da seckam meso za one obećane ražnjiće za lovački doručak. Dotle, grickamo grisine i čipsGrin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ACABP
 Bilo bi dobro kada bi bilo ko od navedenih spomenuti a bogami i ne spomenuti počeli nešto da rade.Pa da dodamo i neke kobasice na te ražnjiće!

Lala
 Lopta je na terenu nadležnih: ako sam ja dobro shvatio, jedan deo posla je uradila lovna inspekcija i generalni inspektorat, MUP je uradio svoje, evo sad Sremac je napisao da su imali sastanak u Sekretarijatu za poljoprivredu Vojvodine, sa Kunovcem i ispred min. poljoprivrede Srbije, Strnadom.
Nisu reagovali LSV i LSS, čeka se njihova reakcija, i nije reagovalo tužilaštvo, po krivičnim prijavama. Ali zato su usledile reakcije u LD Jelen, pa su kolege lovci koji su pokrenuli ovo, postali lovci 'na raspolaganju' (jojjjj, smešnog li izraza Smile).
Ali, počinju da se pokreću stvari i po drugim LU, koliko ja saznajem nezvanično. Izgleda mi, da su palančani dali početni impuls, i obrazac kako treba raditi i boriti se protiv nepravilnosti u LU.

Sremac75

Lala kaže:
Polako, samo polako...
Zec je još uvek u šumi...
Sremac, odlično si 'potkovan' sa pravne strane, imaš talenat za diplomatiju, imaš dovoljno životnog iskustva, da te ne može neko preveslati, svestan si verovatno da jedan sastanak ne znači puno, a još manje znače lepa obećanja. Negde sam napisao da sam davno prestao da verujem u deda Mraza, verujem samo delima.
Kada se na delu budem uverio da se nešto od strane nadležnih koje si pomenuo, (a i drugih, koje nisi pomenuo), menja i popravlja, tek onda ću početi da seckam meso za one obećane ražnjiće za lovački doručak. Dotle, grickamo grisine i čipsGrin

Lalo, sve je meni jasno.
Nisam ja slučajno napisao kako je tekao taj susret, bez davanja bilo kakvog suda o onome što je tamo izrečeno.
To, šta sam ja shvatio između redova, za sada ostavljam za sebe.
Dve stvari su mi bitne :
Prva, da me je g. Kunovac, pred g. Strnadom, ubedio da on nema nikakve veze sa tzv. vladarima iz LD "Jelen" Bačka Palanka, i da oni samo plaše lovce njegovim imenom i autoritetom.
Druga, da će tzv. vladari u LD ali i rukovodstvo LU biti, preko čelnika LSV, obavešteni o tom sastanku, upozoreni da to što rade ne smeju da rade da ne bi ponovo došlo do zabrane lova, i pozvani da seizjasne o tačnosti naših pisanija.
Znajući sa kakvim ljudima imamo posla, mislim da će im to biti dovoljno da prestanu da šikaniraju moje prijatelje, a možda i za mnogo više od toga.
A kada bi ostali uplašeni lovci u našem LD čuli da iza naših tzv. vladara ne stoje autoriteti na koje se pozivaju, mislim da bi se mnogi ohrabrili i stali na našu stranu.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Limun kaže:
Želim vam pobedu da se vidi da može nekad da izadje na dobro,imate moju punu podršku! Ujedno hvala što me bodrite u ovoj mojoj stvari,imate sreće što ste svi složni ja ove moje jedino da nateram da se učlane na forum pa da vide kako se to radi "kratko ali jebitačno"

Limune, kada završimo ovo što smo ovde započeli dolazimo kod tebe....da završimo stvar.
Drutvo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Pa evo, Srbijalov portal ti služi, izmedju ostalog, i za to, da primerom pokažeš da se ne treba bojati lokalnih begova koji prete 'praznom puškom' i drže se parčenceta vlasti pomoću imaginarnog straha svojh članova, sprovodeći samovolju bez kontrole.
Konstantno javno iznošenje nepravilnosti po pravilu sprečava dalje kršenje propisa, a deluje i preventivno kod drugih ljudi Smile

Jank
 Na ovoj temi se strašno zakuvalo.....Nisam kavgadžija ne volim sukobe ali pravda je spora ali dostižna.....Verujem da na ovom forumu među nama ima i ljudi od uticaja pa neka pomognu ako hoće i mogu....U svakom slučaju nebih voleo da meni lično neko uskrati hobi koji volim naaajviše na svetu...Zato puna podrška našim kolegama u borbi za pravdu i sitinu.....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75

Jank kaže:
Na ovoj temi se strašno zakuvalo.....Nisam kavgadžija ne volim sukobe ali pravda je spora ali dostižna.....Verujem da na ovom forumu među nama ima i ljudi od uticaja pa neka pomognu ako hoće i mogu....U svakom slučaju nebih voleo da meni lično neko uskrati hobi koji volim naaajviše na svetu...Zato puna podrška našim kolegama u borbi za pravdu i sitinu.....B)

Hvala Jank!
Meni i svima onima koji se bore za pravdi i istinu, istinski godi ogromna podrška koju smo dobili na ovom forumu, kako od administratora i forumaša javno, tako i ona u pp.
Veruj mi da sam ne jednom pomislio vredili se boriti i trošiti vreme i energiju, sve dok naše probleme nisam izneo na ovom forumu.
Pomislio sam da su lovci miševi koji će uvek ćutati plašeći se mačke, da ne kažem ovce za šišanje.
Sada više ne mislim tako, jer znam da je među nama puno onih kojima će istina kao mač u ruci poslužiti da se poseče sve što ne valja u našem lovstvu.
I ljude, lovce, treba samo malo okuražiti, podsetiti na svetlu tradiciju koju većina nastavlja od svojih očeva i dedova, i dati im snage da stanu u kraj onima koji lepo žive na njihovim leđima.
Ako smo moli prijatelji i ja malo doprineli buđenju lovačke svesti i ponosa, VEĆ SMO POBEDILI!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Još uvek mi nije jasno, zašto prozvani u LD Jelen, neće ni jedno slovce da napišu? Smile
To bi znatno doprinelo atraktivnosti ove teme, a možda bi i malo uveseljavalo lovce Molitva

Sremac75
 Ma nema šanse da se jave.
Ima jedan koji se lomi, pa ako ga ubedim da nešto napiše o tome kako se ova diskusija prati "iznutra" biće jako zanimljivo.
A i mogao bi nam dati još neke dragocene informacije.
Ne mogu više o ovome da čovek ne bi imao problema.
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sniper Hunter
 ma ne brini za njih Lalo i oni negde drze forum kako ce da se iskobeljaju iz govana koja su zasrali jer da imaju bar 1 adut drali bi se na sav glas ovde nego smisljaju kako da izvade fleke i prodju sto jeftinije nego sada kada se koprcaju treba ih pritisnuti da ne disu znaci kolega Sremac sad ih pritisnite jos jace da nemaju prostor za manevar i naravno PUNA PODRSKA od svh nasB)

Sremac75
 PalicaPalicaPalica

B)B)B)
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sniper Hunter kaže:
ma ne brini za njih Lalo i oni negde drze forum kako ce da se iskobeljaju iz govana koja su zasrali jer da imaju bar 1 adut drali bi se na sav glas ovde nego smisljaju kako da izvade fleke i prodju sto jeftinije nego sada kada se koprcaju treba ih pritisnuti da ne disu znaci kolega Sremac sad ih pritisnite jos jace da nemaju prostor za manevar i naravno PUNA PODRSKA od svh nasB)

Glavu o zid kako se nisam setio odmah?Njanjanja2

Limun
 E a nisam vam rekao da kod mene precednik LU profesor i predaje u gimnaziji socijologiju (nekad je predavao Marksizam),a mnogim njegovim učenicima su tate lovci pa ni zbog toga te iste tate nebi da mu se zamere!Cry

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75
 Pa završiće tatini sinovi gimnaziju, jedared????
PraviloPraviloPravilo
Palica

boro

Lala kaže:
Još uvek mi nije jasno, zašto prozvani u LD Jelen, neće ni jedno slovce da napišu? Smile
To bi znatno doprinelo atraktivnosti ove teme, a možda bi i malo uveseljavalo lovce Molitva

Vec je jednom sremac75 pisao na ovu temu. Ovaj forum citaju ozbiljni ljudi, i tu oni nemaju sta da traze, oni su navikli na auditorijum koji ih se pribojava ili na mlade decake kojima pricaju bajke a ovi ih slusaju sirom otvorenih usta i ociju. Ovde treba izaci sa argumentima a bogami i dokumentima a to oni nemaju. Ali nadamo se, imace oni priliku za razgovor,gde ce morati otici i izneti argumente da ospore dokumente koji ih terete.

Limun
 Limune, kada završimo ovo što smo ovde započeli dolazimo kod tebe....da završimo stvar.
Drutvo[/quote] Sremac75 i kad bi došli kod nas i pitali šta se to dešava svi bi rekli da je sve idealno,pričali bi vam bajke kako smo jedno od najboljih udruženja i najbrojnijih u LSS, kako ja pišem gluposti i da nisam baš normalan,a neki bi verovatno rekli da me i ne poznaju!

Khalil Gibran

Sremac75
 Navikli smo mi na takve bajke.
Ti tvoji kao da su bili na istoj obuci za manipulaciju kao i ovi naši.
Besan
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 i54.tinypic.com/2yyqask.jpg

i52.tinypic.com/oqcca9.jpg

i55.tinypic.com/2ebssg4.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Istraživanje o lovcima Srbije STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 28 27.01.2012. 22:35
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,995,104 posete www.srbijalov.com