Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Naočare sa kamerom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Naočare sa kamerom
nidzamotocross
 Eh druze, i ja bih voleo da mogu da si priustim GoPro. Ali nema... Iznenadjen I ja sam u fazi potrage neke kamere za lov. Mislim da sam negde video kameru koja se montira na glavu moze i preko sesira ili kacketa. Ima kais koji se stegne poput one sijalice za glavu, samo sto ovde kamera stoji sa strane. Samo ne bih mogao da se setim gde sam to video, i koliko to kosta.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

darkon
 GoPro jeste skupa, ali novije verzije, starijih verzija (polovnih) ima sada po oglasima i po dosta povoljnijim cenama (150-200E), a može odraditi posao sasvim solidno.
Zainteresovao sam se za kupovinu ovakve kamere, pa možda nešto i pazarim. Lepa stvarčica...

Kile_
 Ne nadjo odgocaracucu temu ali moze i ova.

Da li neko ima ovu trail cameru i ako moze nesto vise da kaze.kako u praksu funkcionise to slanje slika na meil

http://www.ebay.c...3a8426515c
Samo 300 i 4x4

MMilos
 Ja je nemam ali znam kako radi. Smile
Ima SIM karticu, kao mobilni, a slično i radi.

Opali fotku i onda pošalje MMS ili email kroz GPRS (mobilni internet), što znači da će ti trebati kartica sa nekim internet paketom da te ne bi odrali kada stigne račun, jer pravi velike fotke (5MPix) pa obim poslatih podataka može biti veliki. ;)

MMilos
 Ja je nemam ali znam kako radi. Smile
Ima SIM karticu, kao mobilni, a slično i radi.

Opali fotku i onda pošalje MMS ili email kroz GPRS (mobilni internet), što znači da će ti trebati kartica sa nekim internet paketom da te ne bi odrali kada stigne račun, jer pravi velike fotke (5MPix) pa obim poslatih podataka može biti veliki. ;)

Kile_
 Da znam kako radi to je to,nego jedno je teorija drugo praksa Smile .cujem da se mnogi zale kako ne idu mms poruke kao ne radi kako treba.
Samo 300 i 4x4

dzudzubajac
 pa pitanje je kakva je pokrivenost signalom tamo gde ti je kamera postavljena...
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

Kile_
 Da i to je pitanje,doduse ja imam signal na tel na ceci.a mora samo roming da se iskljuci kod operatera i cim i malo vatana nas signal ima mreze,inace odma bi presao na rumune
Samo 300 i 4x4

Cvele
 GoPro je mama, a AliExpres tata... kupih tamo GoPro kamericu za 63€ na popustu, realna cena joj je 100€, za sada sam prezadovoljan... Foto
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Kile_
 Da ali to je action camera, imas ih na kupujem prodajem za 4500din u kompletu sa vodootporbim kucistem i nosacima.... nije losa stvar, ali one se montiraju na pusku i snimas direktno. A trail su one kamere za stazu i snimanje divljaci koje se aktiviraju na senzor pokreta
Samo 300 i 4x4

Cvele
 Te sto su na kupujem prodajem za 4500din ne mogu da se porede sa ovom po karakteristikama... Znam sta je, ja sam pisao vezano za komentare da je GoPro 400€, jeste ali ima i za manje para..

Kile_
 https://www.kupuj...filter_id=

Tomsu sve slicne kamere nema puno nauker.HD 720p sa pratecom opremom i nosacima.full stvar za male pare
Samo 300 i 4x4

dzudzubajac
 Minimum što se tiče kamera je model SJ400. On je oko 100 eur i zaista super radi http://www.kupuje...filter_id=
Imao sam kamericu par dana na korišćenju i zaista sam prezadovoljan kako radi.

Sve ispod toga je prilično rizično. Ja sam od kineza uzeo jedan "action cam" za 30ak dolara, prvenstveno zbog mora, ali kvalitet snimaka i slika je očajan pošto je u pitanju vga rezolucija. Montirao sam je u auto i snimio vožnju po gradu. Ne mogu da vidim registraciju auta koji mi dolazi u susret. Znači na neka dalja rastojanja (30+ m) ne bi se video zec/fazan u polju...

Cvele
 Ima nauke... kakva je stabilizacija slike, u kom formatu snima, u kom formatu slika... Moja snima u Full HD i slika je 14mPix.

dzudzubajac
 Tačno, bitno je da li snima nativno u full hd ili snima u nižoj rezoluciji pa softverski diže...Ovo što sam ja uzeo je vga (640x480)

Cvele
 Evo moje

i60.tinypic.com/2q04wa1.jpg

i58.tinypic.com/algsyh.jpg

Kile_
 Potpuno je ista kao ona gore,ista marka isti model iste karakteristike samo sto je ona gore 720p a tvoja 1080p .a razlika u ceni drasticna
Samo 300 i 4x4

Djurovic Djordje
 Nije samo to presudo Kile, kvalitet sociva jedne i druge kamere ima ogramnu ulogu, a i 720 i 1080 je velika razlika... Pitanje je i da li su ista marka na kutiji mozda pise isto ali imas kopije...
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

darkon
 Ima i te kako razlika između skupljih, jeftinijih, original GoPro, i nekih njenih alternativa, i u slici, i u izdržljivosti, nosačima...
Jedno vreme sam hteo i sonijevu da uzmem, izuzetan kvalitet slike, ali prevagnulo za GoPro, zbog većeg izbora držača i samog načina montiranja.
Ja sam kao nešto pratio, bio glavu duže vreme, jer mi se nisu davale neke veće pare, ali se na kraju ipak odlučio za GoPro Hero2, outdoor edition, i ja zadovoljan. U tom trenutku trojku nisam želeo da pazarim, a četvorka još nije ni izašla na tržište. Čak i ne snimam u onom full HD, nego u 960-30, zbog većeg vidnog polja i snimci odlični, ali kad prebacim na YT, onda kvalitet opadne, i to baš dosta, dal' zbog sporog interneta, dal'... Ne ide čak ni do 720, nego na 480, i razlika u originalnom snimku na računaru, i ovom na YT, prosto nije za poređenje.

Evo jedan od snimaka iz lova.

https://www.youtu...W8rlgeI4Fg

Kile_
 Ma opusteno i nebitno Smile koliko para toliko muzike,,,,
darkon dobar snimak! Lepo radi nemacOdobreno
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fotoaparatom i Kamerom kroz prirodu i lovište PRIRODA I EKOLOGIJA 1260 04.07.2017. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,725,695 posete www.srbijalov.com