Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prihvatilišta za fazane-volijere

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prihvatilišta za fazane-volijere
Browningbar
 I nama su jedne zime psi lutalice usle u prihvatiliste i napravile pokolj medju fazanima, ne znam tacno o kom broju se radi, mozda se kolega Limun seca!
Pravo u centar!
srbijalov

Limun
 Te godine smo u prihvatilištu ostavili oko 100 fazanskih koka i 20 petlova s namerom da ih pustimo u proleće,prvi sneg nas je iznenadio pao je onaj jugov,vlažan i težak mreža nije izdržala težinu a i par stubova su pukli od tereta. I eto gozbe za lutalice,napravili su pravi pokolj,uspeli smo da spasimo samo 15-ak koka i par petlova,uništeno skoro celo matično jato! Šteta velika,a te lutalice smo poslali tamo gde su zaslužile! 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 Ovako je izgledalo pre!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 Danas sam obisa prihvatiliste i zateko ovo!!!!

Khalil Gibran

Limun
 Vandalizam!!!

Khalil Gibran

Limun
 Tesko je recima opisati ovo!

Khalil Gibran

Limun
 hte sam da sve ovo stavim na naslovnu ali neznam kako!

Khalil Gibran

Limun
 Potpuno unistena unutrasnjost kamp prikolice

Khalil Gibran

AcaNik
 vama to sve unistili?! strasno!
zna li se ko je?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Limun
 Sve će biti prijavljeno MUP-u i nase pretpostavke ko bi to mogan da bude! Nemogu da vam opišem kako se osećam, uništeni trud i muka nas koji smo čak i našim sretstvima učestvovali u pravljenju svega! Isekli su nam čak i deo mreže na prihvatilištu, a imali smo unutra 15 koka i petlova čisto da ne bude prazno. Ostao je samo jedan fazan i 3 koke, 3, 4 smo pronašli mrtve ostali su nadam se izleteli. Nemogu da verujem da postoje takvi vandali, pa to normalni ljudi nebi nikad uradili! 

Khalil Gibran

charuga
 limune druze nema reci za ovo...
sistem vrednosti poremecen,nema kucnog vaspitanja..srbija je postala jedna velika dzungla..svaki dan sam u kontaktu sa ljudima[trgovina je u pitanju],znaci besa,nekulture,bezobrazluka nikad vise...ja sam 75 godiste ali ono vreme kad sam bio klinac i ovo ne moze da se meri..starijima smo govorili ljubim ruke a sad dobro prodju ako im ne otmu novcanik ili ih ne iznapusavaju!!!sve je manje ljudi a sve vise predatora.bice jos gore
..............

Sremac75
 Brate Limune, ovo je strašno.
Ako već znate ko je, trebali ste ga vi privesti na par dana, pa tek onda zvati policiju.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

arsa
 Znas sta Limune ovo je za vesanje. Mislim da ako je ovo uradio neki lovac to je sramota do neba. Mi smo koliko sam ja shvatio relativno blizu posto sam ja kod Rekovca pa me nekeko bas pogadja kad vidim koliko zlih ljudi ima u nasem kraju.
lovac Joca i Luka srbijalov

Limun
 Ovo nije uradio lovac, ovo su uradili upravo oni na koje kolega charuga misli! Kakvi su to rnditelji koji imaju i vaspitavaju ovakve VANDALE! 

Khalil Gibran

Hunter forever
 Stoka dabog da nista neulovili ti sto su uradili ako love
marka Engleski poenter marka

vojkan
 Brate Limune u potpunosti razumem tvoj bes i tugu za ono sto se desilo tebi i tvojim kolegama,mislim da si u pravu kada kazes da ovo nisu uradili lovci.Ovo je delo nekih neizivljenih jebivetra koji su kroz ovaj vandalizam pokazali na cemu se zasniva mladost nase zemlje.Licno mislim da cete ih pronaci samo morate tragati za njima,a onda posle nahnadu stete sto rece Sremac par dana besenje za muda pa tek onda policija.

Ne zamislivo kakva su ovo goveda na dve noge!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Dare_Makedonija
 Pa ovo samo idioti mgu da urade. StrasnoShock

mirko knezevic
 Jeli bre Li pa ova stoka sve polomila.....Shock jaoooo boze pa sto ga ja ne vidim il da znam ko je... Sto kaze kolega Sremac,da ga ja prvo privedem j..... li mu.... Majmuni majmunski debilni idioti! Jel zna Zoran za ovo Limune?

Deo posta koji je neprihvatljive sadržine je izmenjen. Vodite računa šta pišete!
Srbijalov Admin Tim

AcaNik
 da nisu ovo zeleni unistili? vidite i sami da je sve vise ludaka medju njima
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Limun
 Ma, Mirko, javi li mu samo još neznam dal je podneo prijavu u MUP. Znaš da sa njim ne stojim baš najbolje, a ipak bi on kao prdsednik trebalo da podnese prijavu i poznajući njega ovi lelemudi koji su ovo uradili neće dobro da se provedu! Ako on ne bude ništa preuzeo ja sutra odo u MUP. Ovu zajebanciju i vandalizam će neko debelo da plati, a već se odprilike zna i ko! 

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,337 posete www.srbijalov.com