Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srećna nova godina

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srećna nova godina
Podunavac
 Svim kolegama lovcima, članovima portala srećna i berićetna nova 2012. Da vam se sve želje ispune, zdravlje služi, da se što više družimo i lovima zajedno!!!
Tri prsta 2Kolce

huntinggirl1
 sretna vam bila, zdravlja, ljubavi i sreće, dobar pogled!!!!
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

amigo
 sretna nova godina puno zdravlja,srece i dobrih lovova
volim da lovim

nidzamotocross
 Vama koji jutrima rosnim ne spavate, Vama koji večerima na čeki sanjate, Vama koji nedeljama po šumi tumarate, neka dragi Bog podari zdravlje, sreću i mir u duši. Srećna nova godina i dobar pogled!
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

bela
 drugari srećna vam nova 2012 godina želim vam svima dobrog zdravlja . a za ostalo se pobrinite samiiveli 2Kolce
vižlan i terier

DESPERADOS
 I od mene sve najbolje u novoj 2012 g.
Puno lepih trenutaka u lovu i naravno pun ranac divljaci .

DOBAR POGLED

*
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Boban
 Takodje se pridruzujem zeljama ,sve najlepse zelim puno srece i zdravlja ,dobrog lova i ljubavi .ZiveliHarmonika

Neca92
 Sve nabolje i najlepse, puno zdravlja, srece i uspeha u novoj godini, sa sto vise lepih trenutaka u prirodi i lovu! iveli 4 Ziveli!iveli 3
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Bakuss
 Sve najbolje kolegama u novoj godini.Mada moram primetiti da meni bas nije dobro pocela godina pa vam se i obracam ovim putem zbog toga.Naime nestao mi je pas,engleski seter(slika na mom avataru).Nestao je u noci izmedju petka i subote i do danas ga nema,sve sam mislio da je negde u ataru sa nekom kujom u teranju, ali posto smo juce lovili neko bi ga video.Pas je star 7 godina i odaziva se na ime Beli.Ja sam u Novom Sadu to jest u Ledincima na sremskoj strani pa zamoljavam sve kolege lovce ako neko primeti novog kera(setera) u svom lovackom drustvu kod nekog da mi javi, da bih mogao proveriti da li je to moj ker. Ker je i tetoviran u usima i ima čip, ali verovatno to kod nas jos ne igra neku ulogu.Ker je pretezno bele boje sa par crnih fleka na glavi i jako malo braon boje oko šapa.

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!

belombeograd
 SRECNA NOVA GODINA I DOBAR POGLED SVIMA U 2013.GODINI

kelt

belombeograd kaže:
SRECNA NOVA GODINA I DOBAR POGLED SVIMA U 2013.GODINI

hvala kolega belom. takodje i ja vama zelim srecnu i bericetnu godinu kao i svima zaposlenima u cuvenoj firmi jugoimport SDPR.iveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

arli
 Evo da se i ja pridružim čestitkamaiveli 3. Da nam krene na bolje u novoj...

lile
 Sve najbolje u 2013 godini svim članovima portala SRBIJALOV od Lile iz Mostara sa jednim prirodno meni naj ljepše ukrašenim drvetom!!!!

Lala
 Da ne bih pisao samo uopštene želje u novogodišnjim čestitkama, biću mao konkretniji, sa ciljanim (poimeničnim) čestitkama.
Ciljane čestitke ću uputiti ljudima iz: Ministarstva poljoprivrede, Uprave za šume, Pokrajinskog sekretarijata, pa onda ljudima iz LSS, LSV, LSCS, i na kraju ljudima iz meni omiljene firme Vovjodjanski lovac doo, kao i nekim urednicima lovačkih štampanih medija.

Da krenem po hijerarhiji:
- državnom sekretaru Danilu Goluboviću želim da najzad, kada su lovstvo i lovački savez(i) u pitanju, predje sa reči na dela;

- novopostavljenom direktoru Uprave za šume Perici Grbiću želim da i dalje održava svoje dobre porodične odnose, ali da se podseti da svaka medalja ima dve strane;

- načelniku u Ministarstvu Aci Radosavljeviću želim da ne zaboravi šta se zbivalo, i da svoje nadredjene podseti na sve što mu se dešavalo kada su lovački savezi u pitanju;

- savetniku u Ministarstvu Miodragu Strnadu želim da neki put ubode miran dan, bez stalnog balansiranja izmedju realnosti i zahteva lovaca, zakona i pravilnika, i zahteva nadredjenih;

- Pokrajinskom Sekretaru Goranu Ješiću želim da malo više obrati pažnju na lovišta i na ono što se dešava u lovstvu Vojvodine;

- Pomoćniku pokrajinskog sekretara do sada zaduženom za lovstvo u Vojvodini Dušanu Kunovcu želim da se bolje snadje na novoj dužnosti;

- Predsedniku LSS Zoranu Popoviću u 2013. godini želim mekano prizemljenje;

- Sekretaru LSS u ostavci Aleksandru Ćeraniću želim da nauči da obuzda svoj temeprament više pozitivnih, a manje minus faza, a moto da mu bude 'struka ispred muka!';

- Predsedniku Skupštine LSS Marku Tici želim popust i raspust: popust od elektrodistribucije, a raspust one smederevske skupštine;

- Uredniku glasila LSS 'Lovac, i zaposlenom u LSS, ex sekretaru LSS Aleksandru Panteliću želim da 2013. godine objavi još jedan broj, ukupno drugi broj elektronskog izdanja časopisa 'Lovac' - jedan godišnje, malo li je?! (Srbijalov portal donese više teksta za nedelju dana, nego 'e-Lovac' za godinu dana, a o kvalitetu tekstova da ne pričam);

- Peri Škobiću (ex predsednik NO LSS) želim da uz pomoć knjigovodstvenog T konta shvati kako se u balans dovodi šteta za lovstvo i lovce, u odnosu na funkciju i poteze;

- Predsedniku LSV Milanu Pažinu želim pre svega dobro zdravlje (najiskrenije), a posle toga mu želim većinu u Upravnom odboru;

- Zameniku predsednika LSV Milošu Beukoviću nemam šta da poželim, jer on već ima bajku od života jedino mogu da mu poželim da mu u oborima svaka krmača ima trinaesto prase;

- Sekretaru LSV Deji Milkovu želim da mu restoran njegovog LU više bude mesto za svadbe, a manje za sahrane;

- Direktoru firme Vojvodjanski lovac Milenku Zeremskom želim da shvati šta NE BI TREBAO da radi;

- Milošu Kunovcu, zaposlenom u Vojvodjanskom lovcu, želim da shvati šta BI TREBAO da radi kao upravnik lovišta.

- Uredništvu Kurir-Predatora želim da nastave sa svojim pisanjem, a da u tekstovima i idejama koje preuzmu od Srbijalov portala i objave u svojim novinama, mogu da navedu izvor preuzimanja i ćirilicom, i latinicom, svejedno;

- Uredniku lovačke strane novosadskog Dnevnika i Balkanskog lovca Dušanu Knežiću želim da svoju preciznost gadjanja puškom dovede bar na nivo svoje veštine pisanja;

- Uredniku glasila LSV Vojvodjanski lovački glasnik S.P. želim prelazak na tržišno privredjivanje, a ne finansiranje iz članarine LSV, uz moto nema tuge, nema bola, sve dok ima alkohola!.

Svima njima, a i nama lovcima, želim poboljšanje nekih odredbi Zakona o divljači i lovstvu, uz daleko veću javnost rada, i što manje zakulisnih radnji, neprincipijelnih dogovora, trgovine, uzurapcija i svega ostalog.
U Srbijalov portalu će i u 2013. godini imati vrlo oštrog kritičara, ali i pomoć i podršku, sve u zavisnosti od poteza koje budu povlačili. Verujem da tako misli i većina lovaca.

Svima pobrojanim, a i onim nepomenutim (neka mi ne zamere), SRETNA NOVA GODINA na ličnom, porodičnom i profesionalnom planu!!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sheytan
 i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/srecna2013_zps9a59ffa2.jpg
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

klaja
 Kolegama zelim srecnu i uspesnu 2013-tu kao i njihovim porodicama puno zdravlja i srece.Dosta dobrih izlazaka u prirodu i lepih odstrela,kao i da se divjac oporavi od ovih losih godina....KolceHarmonikaiveli
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Lovac sd
 http://tinypic.co...fk&s=6
Kolce

zoranp
 i46.tinypic.com/28k0ztx.jpg

SREĆNA NOVA GODINA BRAĆO. NEK GOSPOD BLAGOSLOVI VAS I SAV VAŠ ROD I POROD...ŽIVI BILI JOŠ GODINA STO, DA LOVIMO LOV U MIRU, ZDRAVLJU I IZOBILJU..DA VOLIMO DIVLJAČ, LOVČEVO NAJVEČE BLAGO, DA JE GAJIMO I ČUVAMO, JER BEZ NJE I MI SMO BEZSMISLENI!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

nemeza
 Svim kolegama sa foruma želim srećnu novu 2013 godinu, prvenstveno zdravlja i mnogo lepih trenutaka u lovu.
DOBAR POGLED!

saja rudnik
 Dragim kolegama i koleginicama,clanovima ovog portala,svim iskrenim ljudima dobre volje,koji vole prirodu,lov i druzenje,od SRCA zelim Srecnu Novu Godinu.Neka vama i vazim porodicama ponese puno pre svega zdravlja,srece i blagostanja..puno..puno..vise nego predhodna..Sve najbolje i ziveli...Odobreno
Saja Rudnik

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srećni rođendani našim Forumašima. SVAŠTARA 81 27.10.2016. 22:44
Polovna Italijanka ili nova Ruskinja? LOVCI POČETNICI 628 19.10.2015. 21:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,026,086 posete www.srbijalov.com