Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Uredba o ustanovljavanju lovnih područja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Uredba o ustanovljavanju lovnih područja
slavaplana
 Da je LSS hteo da ucestvuje u izradi lovnih podrucja mogao je ali su se isti postavljali tako da i sada ocekuju da se drzava njima prikloni i da oni vode glavnu rec sto se nece desiti to je sigurno!!!!
Sto se tice politike tu nebih mnogo komentarisao "PRESVLACENJE DRESOVA"kako i kada to kome odgovara sto svi znamo a sve pod okriljem DEMOKRATIJE!!!!SMESNO!!!!!!Pojedinci imaju vise clanskih karata nego radnog staza u lovstvu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo su PODOBNI mogli da rade to sto su radili!!!
E sad su se pojedini setili da prozivaju one sa kojima su do juce radili a sad gube poziciju i na klupi za rezervne igrace a posle klupe zna se sta ide !SUT KARTA IZ EKIPE!!!!
Sportskim zargonom receno !!
Da je drzava cekala da se savez ozbiljnije ukljuci u ovu problematiku verovatno se nikada nista ne bi uradilo!!
Imam utisak da da pojedini neshvataju da monopolisticko ponasanje saveza samo lovcima ide na ruku ovim stavom drzave!Ako nesto nevalja u vezi podele lovnih podrucja pa PROMENICE SE VRLO BRZO ali od necega mora da se pocne!!!
Demagogija je opijum za narod i kritike sa strane !!!!!
Gledamo i nista ne preduzimamo!!!
Zasto pojedinci sa ovog foruma nekazu glasno sta su radili u upravi za sume dok su bili sefovi odseka za lovstvo ?Zasto su godinu dana radili i posle su presli u LSS za platu koju nece nikako da kazu kolika je ?Sa kom su se zamerili i sta su konkretno uradili za taj period a sad zaboravljaju taj deo biografije????
Gde je u tom periodu bio Milutin Djordjevic i ko je ostao bez posla zbog nerada?Ili to ima politicku pozadinu????Neka mi neko to malo objasni????
Jedno je sigurno da pojedinci imaju GARNITURE dresova koje izvlace po potrebi za koju ekipu igraju!!!
Kadrovi SPS i JULA su uglavnom sada Demokrate i clanovi G-17+!!!
Da li mozda iznosim neistine neka neko demantuje ovo???????
Jedino me tesi cinjenica da ce Drzava platiti izradu programa razvoja lovnog podrucja na osnovu koga ce se raditi lovne osnove od strane licenciranih ljudi ali ne vise kako to oni hoce sa cenama koje su bile ASTRONOMSKE vec ce to sada biti bar 10 puta jeftinije !Od para clanske karte ministarstva za ove potrebe ce ici novac ko i za sumvencije i novac od planiranog ostrela ce se vracati lovcima u iznosu od100%!!!!!Jedan dinar se nece trositi na plate istih sto su radili ovi iz saveza pa su sad u poziciji tu gde jesu i sad bi da se pitaju nesto!!!!???????????????????/(Ministarstvo stoji cvrsto iza ovoga sto sam rekao i to su informacije koje su iz prve ruke pa ko neveruje neka ih proveri)!!!!

Sto javno nekazete kolike su vam plate LOVCI omogucili i sta ste vracali tim istim lovcima??????Placamo polaganje lovackih ispita,izradu planskih dokumenata koje samo pojedinci iz saveza rade a koje drzava vraca na doradu po vise puta jer su uradjeni STRUCNO!!!Nemojte da pocnem da javno prozivam te iste koji grese na glupostima kad ih rade!
Ako savez ocekuje da ce se pitati nesto u vezi buduceg ustanovljenja lovista koja ce ici na konkurs L.U. grese jer se to nece desiti!Pitace se udruzenja kako i sta nama lovcima bude odgovaralo u dogovoru sa komsijama!!Savez nece imati prednost pri dodeli lovista to je sigurno!!!!!
Ako pojedinci misle da ce cepanjem postojecih L.U. uleteti kao spasioci pri dodeli lovista i kao garancija za ista varaju se!U Vojvodini to mozda i prodje ali u Srbiji NEMA SANSE i taj scenario ZABORAVITE!!!!!!Ovoga puta L.U ce sesti sa drzavom i napraviti dogovor ali bez saveza kao posrednika koji ima nadleznosti koje ima!!!
Dosta je bilo kako savez hoce sad se igra druga igra DRZAVE I L.U.!
Sve ostalo ce se menjati vremenom i kako se budu uvidjali propusti ali ce to raditi drzava a ne savez!!!!!!
Ko to shvati na vreme taj je u igri!!!

Da sam ja kako Temudjin kaze potparol sumske uprave da li bi imao podelu lovista na tri lovna podrucja?Sumadija 1, Stig i Resavski deo???Pa valjda bi bio u jednom lovnom podrucju a ne ovako!!!!
Zahtevi se nece podnositi vec ce unapred dogovorom svako izraziti zelju i ako sa komsije dogovore tako ce se raspisati konkurs za dodelu lovista ali pod uslovom da apetiti ne porastu pa da se desi da se traze nerealne stvari i povsineKOliko para toliko i muzike a mi bi da nas nekosta puno a da imamo lovista bar duplo veca nego sto su to sada!Ko ce to da plati i iz cijeg djepa??????A volimo svi da se prosirimo malo a kukamo kako ce strucna sluzba da se plati?Treba teziti da se postojeca udruzenja koja to mogu odrze a neka ce morati da pretrpe postojece izmene kao moje udruzenje!!!!!

slavaplana
 ShockShockShockShockShockShockShockShockShock

peda
 Veselo

temudjin
 Postavlja se samo jedno pitanje zbog cega se donosi ovakav nestrucan dokument.
Zbog divljaci ne,
Zbog prirode ne,
Zbog lovaca ne,
Zbog evropskih propisa, natura 2000 i sl. ne,
Mozda je odgovor sledeci > zbog drzavnog revizora
g-din Sretenovica ako ne gresim prezime< ili je odgovor dao zastupnik Uprave za sume Slavaplana...
Slavaplano dosta demagogije sa tvoje strane jer su cinjenice sledece:
- drzava to smo svi mi,
- administracija - deo drzave u kojoj ima pojedinca koji misle da se znanje dobija zvanjem (postavljenjem bez strucne spreme, referenci i dr.),
- zakoni - zakone donosi narodna skupstina, predlaze vlada, nacrt i javnu raspravu radi resorno ministarstvo, prednacrt radi radna grupa resornog ministarstva (kod zakona o divljaci i lovstvu narocito je izrazen nedostatak javne rasprave),
- uredbe - donosi vlada, predlaze resorno ministarstvo, nacrt teksta i strucnu raspravu radi resorna organizaciona jedinica ministarstva, tekst uredbe radi strucna grupa u koju se imenuju
strucni ljudi sa referencama (kod uredbe o lovnim podrucjima niko ne za ko je autor teksta i kartograf i kada je bila strucna rasprava kanda je to drzavna tajna),
- pravilnici - donosi resorni ministar na predlog radne grupe i strucne rasprave (recimo kod donosenja dozvola za lov koje spadaju u domen naucne fantastike ne zna se ko ih je doneo i kada je bila strucna rasprava).
Sto se tice ko je kada i zasto bio negde, kolike su zarade, kako se kali celik i sl, recimo da odgovor postoji i dobija se na zakonit nacin.
A daa Slavaplano pokusao si da obmanes javnost omalovazavanjem jednog eksperta ccc...
I na kraju sta ima novo u ministarstvu nadleznom za poslove lovstva, sto smisljaju kako se plasiraju informacije o krivici drugih
i sve to rade u prostorijama jednog javnog preduzeca i pod patronatom podmlatka PUPS-a. E pa ziveli!

slavaplana
 Temudjine cuvaj clansku kartu da ti slucajno ne zatreba ponovo!!!!
Tebe u ministarstvu vise nema!!!ZASTO?????
LSS TO SMO SVI MI "CLANOVI"!!!!!
Mi lovci neprimamo plate kao Vi u savezu sa sest cifara!!!!!!
Sad bi da se pitate a ko je nekad od vas pitao nesto svoje clanove sa kakvim se ono problemima susrecu????
Vedrili ste i oblacili 30god !!!!!
DOSTA JE BILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad malo drugi!!!!!
Od komisije za materijalno poslovanje ocekujem dosta postavljenih pitanja na skupstini LSS!!
Polako ce mo saznati sve sto se skrivalo zadnjih 30 god.
Pa savez je unistio dobar deo dokumentacije da i se nezna ko je koje godine postao lovac u Srbiji ,izmedjuostalog??????
Nema papira koji pokazuje kako se i na koji nacin radilo ili je ovo DEMAGOGIJA!!!!!!
Zasto trazite od udruzenja da umesto vas fotokopira diplome o polozenom lovackom ispitu za svoje clanstvo kad ste tako azurni a Vi ste iste izdavali!!!Mozda ih niste zavodili???STETA!!!!!

LSS GUBI PRIMAT I MONOPOLISTICKI POLOZAJ!!!!

Neobavesten si a to me cudi ko je radio lovna podrucja i ove pravilnike!!Raspitaj se malo!!!!!Valjda te interesuje gde ide lovstvo u Srbiji !!!!
Ja nisam siguran ali mislim da je vecinu posla uradio tvoj bivsi prijatelj tj.covek koji je strucan i koji nece da odustane od ideje vodilje kao ti!!!!!!!

Uskoro ce izaci na povsinu mnoge stvari !!!

POLAKO.........

Bogu hvala pa ce se u Srpskom lovstvu pricati da je nekada davno postojala krovna organizacija koja je okupljala sve lovce u Srbiji ali igrom slucaja krov je istruleo i pao !!!!!!Niko ga godinama nije popravljao i to je bilo pitanje vremena!!!!!
Ova prica je ispricana i idemo dalje!!!!!

slavaplana
 Ako ponuda za onu corbu vazi da se vidimo sledece nedelje sam u BG-U!!!!Pozdrav!!!!Posalji mi na P.P.broj na koji da se najavim i kome?????

temudjin

slavaplana kaže:
Temudjine cuvaj clansku kartu da ti slucajno ne zatreba ponovo!!!!
LSS GUBI PRIMAT I MONOPOLISTICKI POLOZAJ!!!!
Ja nisam siguran ali mislim da je vecinu posla uradio tvoj bivsi prijatelj tj.covek koji je strucan i koji nece da odustane od ideje vodilje kao ti!!!!!!!
Uskoro ce izaci na povsinu mnoge stvari !!!
POLAKO.........
Bogu hvala pa ce se u Srpskom lovstvu pricati da je nekada davno postojala krovna organizacija koja je okupljala sve lovce u Srbiji ali igrom slucaja krov je istruleo i pao !!!!!!Niko ga godinama nije popravljao i to je bilo pitanje vremena!!!!!
Ova prica je ispricana i idemo dalje!!!!!

Dobro Slavaplano, da vidimo ko gubi tlo pod nogama.
Drugo postoji podela na dve vrste ljudi, da te podsetim ljudi su ili radni ili lenji i to se kombinuje sa znanjem - ili su pametni (znaju kako se radi) ili su da kazemo manje pametni (ustvari ne znaju da rade). Sad kombinacije od starog Vavilona su sledece:

1. Radan i ne zna da radi..... od ovakvih bezi kad dodju na vlast oni prave gluposti,
pisu zakone, pravilnike i stvaraju atmosferu haosa i beznadja, najopasnija kombinacija idealna samo za proste radove,

2. Lenj i nezna da radi.... ovo je kombinacija za administraciju sa partijskom knjizicom ali ujedno nije veliko zlo samo koristi privilegije,

3. Lenj i zna da radi ......... ovo je idelna kombinacija za administraciju jer oni znaju ko zna zna i koriste njihovo znanje i iskustvo ..ok

4. Radan i zna da radi......... trazi isuvise veliku zaradu da bi radio u administraciji odnosno ministarstvima, nisu pozeljni ni u politici ali su cenjeni na zapadu dok ih lokalna sredina nipodastava.

Toliko Slavaplano.
I jos jedno postoji jedna prica vezana za UKP (da ti pojasnim uprava kriminalisticke policije) kanda njih mozes pitati o dogadjanjima u lovstvu Srbije tokom 2001 i 2002 godine.
Aha

saja rudnik
 Lepo je nas Knjaz Milos jednom prilikom rekao kad se odmarao sa svojom svitom u manastiru Vracevsnica u selu Crnuca koja je inace bila prva predstonica Srbije i pre Kragujevca..A rekao je"Mnogo je lepijeh vrbaka izmedju Rudnika i Topole a jos vise lepijeh Srpskih glava da vise na njima"..Ali iskreno ja bih vise voleo ono tursko narodno"Seca Knezova" pa kom opanci tom obojci.Mislim da nam je dosta komunista,njihovih sinova i unuka da nam vode ovo nase jadno lovstvo i ono sto je ostalo od njega.Ova zemlja je otisla dodjavola,pa tako nema jake politicke volje a i zelje da se to sredi..Pocev od Radivoja Djordjevica,nekih pre njega,Zivojinovica i ekipe a bogami i sad nekih starih novih,lepo preobucenih i umivenih.Kao sto su nama komunisti radili posle rata,tako bi trebalo i sa ovima iz naseg lovstva,znate dobro na koje mislim...Oduzeti im sve pokretno i nepokretno,sve racune prave i lazne oduzeti,ukinuti im pravo na dokumenta,na sve moguce i nemoguce stvari..Takav zakon postoji i u razvijenim zemljama stim sto kod njih idu do smrtne kazne,za izdaju naroda i zemlje..Jedno desetak njih tako da se postave....uh...

saja rudnik
 Ja samo znam i to po pricama svojih starijih a cetvrta sam generacija lovaca u porodici,da za vreme tih crvenih govana,njihovih drugarica i drugova,na terenu gde ja lovim nista nije radjeno sem samih lovaca koji su se organizovali i radili sta su mislili da treba.A ta gamad je gledala kako samo moze nesto da se otme,unisti,zajebe...pobije...da neostane nista u lovistu....za one koje treba tu da love...A ovo je radjeno u svim delovima Srbije a najvise u Sumadiji,zna se zbog cega...Dosta je vise bilo gamadi i njihovih potomaka..ali stvarno...Kad bi nam dali...mi potomci onih koji su ubijani,zatvarani,muceni,izgladnjivani,ucenjivani..resili bi to vrlo prosto i jednostavno..A verujte postoje spiskovi ko je ciji deda otac,stric,ko je sta radio i ko je vise naneo zla,prvo nama lovcima pa i ovom narodu...

temudjin

Saja Rudnik kaže:
A ovo je radjeno u svim delovima Srbije a najvise u Sumadiji,zna se zbog cega...Dosta je vise bilo gamadi i njihovih potomaka..ali stvarno...Kad bi nam dali...mi potomci onih koji su ubijani,zatvarani,muceni,izgladnjivani,ucenjivani..resili bi to vrlo prosto i jednostavno..A verujte postoje spiskovi ko je ciji deda otac,stric,ko je sta radio i ko je vise naneo zla,prvo nama lovcima pa i ovom narodu...

Sajo srecna ti 7519 godina po starom kalendaru uz iskrenu zelju da Bog spasi kralja i otadžbinu. Da ovi crveni, koji su jos uvek na vlast,i barem vrate šta je oteto i rehabilituju nevino optužene. Da se u Šumadiji vrati ono staro - domaćin kuće može da ugosti puk kraljeve vojske mesec dana i po odlasku da mu ništa mnogo ne fali - e to je bilo vreme!!!

slavaplana
 Sajo pazi kad ides u lov da ne isteras nekog zaostalog PARTIZANA iz sume!Moze da se desi da nabasas i na nekog iz saveza???????
Isti su to ljudi od 45-god samo se menjaju pozicije! Roditelji istaknuti clanovi NOBA a deca Demokrate i EVROPEJCI!!!!!

ZA KRALJA I OTADzBINU........................

temudjin
 Slavaplano, ccc, za kraljicu i otadžbinu...

Jank

temudjin kaže:

BEZ KRALJA NE VALJA...ha ha ha.....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

punisher

temudjin kaže:

Temudjine... Interesantna si ti ptičica. Čitam tvoje upise i... onako... kako bih ti rekao...dobar si... ali ne dovoljno. Hajka u V. Plani otvorila ti je oči. Svojim ušima si čuo šta ljudi misle o tebi. Nije loše tako po nekad sići među običan puk i sirotinju. Lepo je leteti u oblacima i sedeti u fotelji, ali čovek se osili vremenom. Razbahati se. Postane "bujan" pa mu je s vremena na vreme potrebno "otrežnjenje". A kud ćeš bolje nego kad se "spustiš" u običan narod i čuješ šta o tebi misle dojučerašnje kolege koje su te i dovele tu gde su te dovele. Jer jedno je kad ideš da odstreljuješ u voćnjaku zečeve na poziv lokalnih aga i begova i gde dolaziš u "sili i moći" a sasvim drugo kada kao običan lovac siđeš među "jednake" pa popaseš par disciplinskih uz put.
E sad interesantno mi je tvoje učešće ovde. Doduše forum je slobodan i svako je dobrodošao, ali nije te nešto bilo od početka njegovog osnivanja. Otprilike do "onog pisma" ministarstvu. Zašto li je to tako pitam se pitam. Da li je zato što želiš da "promeniš stranu" i postaneš običan lovac, i odbaciš stege "funkcije i fotelje", udahneš običan lovački vazduh kojim diše većina poštenih lovaca u Srbiji. Ne zaboravi prijatelju da si ti još uvek deo one lovačke Srbije koje se ja stidim i od koje zazirem. Jer te nigde nije bilo kada je trebalo da se neko od funkcije usprotivi ovim sramnim promenama u lovstvu. Jer ja sam ja i ono sam što sam. Ja ne bih mogao tako kao ti. Radije bih otišao sa funkcije nego dozvolio da budem jedan od grobara lovstva, makar u ničemu od ovoga ne učestvovao. Jer moj obraz, čast i poštenje su ispred moje materijalne koristi. Milije mi je da me običan lovac potapše po ramenu i ceni kao normalnog i sebi ravnog nego da me prozivaju na svakom koraku i ime spominju u negativnom kontekstu.

Jank

punisher kaže:

temudjin kaže:

Temudjine... Interesantna si ti ptičica. Čitam tvoje upise i... onako... kako bih ti rekao...dobar si... ali ne dovoljno. Hajka u V. Plani otvorila ti je oči. Svojim ušima si čuo šta ljudi misle o tebi. Nije loše tako po nekad sići među običan puk i sirotinju. Lepo je leteti u oblacima i sedeti u fotelji, ali čovek se osili vremenom. Razbahati se. Postane "bujan" pa mu je s vremena na vreme potrebno "otrežnjenje". A kud ćeš bolje nego kad se "spustiš" u običan narod i čuješ šta o tebi misle dojučerašnje kolege koje su te i dovele tu gde su te dovele. Jer jedno je kad ideš da odstreljuješ u voćnjaku zečeve na poziv lokalnih aga i begova i gde dolaziš u "sili i moći" a sasvim drugo kada kao običan lovac siđeš među "jednake" pa popaseš par disciplinskih uz put.
E sad interesantno mi je tvoje učešće ovde. Doduše forum je slobodan i svako je dobrodošao, ali nije te nešto bilo od početka njegovog osnivanja. Otprilike do "onog pisma" ministarstvu. Zašto li je to tako pitam se pitam. Da li je zato što želiš da "promeniš stranu" i postaneš običan lovac, i odbaciš stege "funkcije i fotelje", udahneš običan lovački vazduh kojim diše većina poštenih lovaca u Srbiji. Ne zaboravi prijatelju da si ti još uvek deo one lovačke Srbije koje se ja stidim i od koje zazirem. Jer te nigde nije bilo kada je trebalo da se neko od funkcije usprotivi ovim sramnim promenama u lovstvu. Jer ja sam ja i ono sam što sam. Ja ne bih mogao tako kao ti. Radije bih otišao sa funkcije nego dozvolio da budem jedan od grobara lovstva, makar u ničemu od ovoga ne učestvovao. Jer moj obraz, čast i poštenje su ispred moje materijalne koristi. Milije mi je da me običan lovac potapše po ramenu i ceni kao normalnog i sebi ravnog nego da me prozivaju na svakom koraku i ime spominju u negativnom kontekstu.

Punišer....Bravo 2.....citiram samo da bih ponovio tekst koji bih i ja napisao ali ne mogu toliko opširno da pišem....ko nije primetio prvi tvoj upis evo opet....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

temudjin

punisher kaže:

temudjin kaže:

Temudjine... Interesantna si ti ptičica. Čitam tvoje upise i... onako... kako bih ti rekao...dobar si... ali ne dovoljno. . Jer ja sam ja i ono sam što sam. Ja ne bih mogao tako kao ti. Radije bih otišao sa funkcije nego dozvolio da budem jedan od grobara lovstva, makar u ničemu od ovoga ne učestvovao. Jer moj obraz, čast i poštenje su ispred moje materijalne koristi. Milije mi je da me običan lovac potapše po ramenu i ceni kao normalnog i sebi ravnog nego da me prozivaju na svakom koraku i ime spominju u negativnom kontekstu.

Svako odogovara za svoje postupke (lik i delo) i to konkretno a ne na osnovu rekla kazala.. to sto pominjes meni je smesno jer sam dragi prijatelju ulozio mnogo mnogo u srpsko lovsto i to su političari srušili.... kakve funkcije kakve gluposti kakav odlazak među narod da se kao nesto sazna... imam mrezu za monitoring divljači i podaci su vrlo relevantni ali i zastrašujući!!!... Ovo su zla vremena ali najveće zlo je to što nema gotovo niko nikog iznad sebe za pomoć pa makar samo rečju ne i delom....

Lala
 Tema je 'Uredba o ustanovljenju lovnih područja', držite se teme, upisi koji su off-topic (van teme) će biti brisani.
Forum, a naročito deo o propisima i o udruženjima, se pretvorio u pijacu. Piše ko šta hoće, i gde hoće, i kako hoće.
To više ne može tako.

Što se tiče kritike: ja nikad nisam kritikovao nekog kao ličnost, nego sam kritikovao, i kritikovaću nekog za koga mislim da ne radi kako treba. Kritikujem poteze, a ne ličnost. Može meni da se neko dopadne ili ne dopadne kao ličnost, ali ako smatram da brlja u svom poslu, nije me briga da li je simpatičan ili antipatičan. Brljotina je brljotina, i to treba reći. Po meni, ovo sa lovnim područjima je početak problema sa granicama, biće mnogo gore, kad dodju na red lovišta. Lovna područja su samo okvir, u kom će se održati 'rvanje u blatu' za svaki hektar, izmedju pojedinih LU. I niko neće biti zadovoljan! A opet niko ne pominje JP, NP, u okviru lovnih područja... kao da ne postoje!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Pepa 75
 Pa lalo sto ne kritikujes konkretno Lovna podrucja i one koji su ih napisali.

Lala
 Nego šta radim? Pročitaj moje prethodne postove.
Pepa75, koliko sam video u tvom profilu i predstavljanju, da li si ti zaposlen u stručnoj službi saveza, ili se radi samo o slučajnosti, osobi sa istim podacima? Pa me zanima, da li je savez pokušao da utiče na uspostavljenje ovakvih granica lovnih područja?
Ako si iz stručne službe LSS, iskreno pozdravljam tvoje prisustvo ovde, može nam tvoje pisanje biti vrlo korisno, pošto si na izvoru informacija, i upućen u dešavanja u LSS. Pozdravljam prisustvo i aktivnost, bez obzira na razliku u mišljenjima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Pepa 75ti si imao hrabrosti da se prestavis ko si i sta radis !POZDRAVLJAM!!!!!
Tvoje misljenje i ljudi poput tebe terba da se cuje na ovom portalu!!Vi to vidite iz drugog ugla i sa pozadinom koju moram priznati samo Vi iz saveza znate!!! Ili neznate to je sad diskutabilno ?
U kotektnoj razmeni podataka sam siguran da resenje mozemo da nadjemo sa drzavom koja ce sigurno sagledati sva tri sagovornika koja iznesu konkretne predloge!!!!
Niti ce uvaziti samo Vase stavove a ni nasa pisanja i sugestije sa ovog foruma vec ce to biti neka sredina koja ce vecini odgovarati!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Pravilnik o ustanovljavanju lovišta PROPISI O LOVU 372 27.02.2013. 18:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,150 posete www.srbijalov.com