Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: INFORMACIJE O RADU LSS!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
INFORMACIJE O RADU LSS!
Lala
 Zato što mislim da si informacije mogao dobiti samo na tri načina: ili od pošiljaoca (Ćeranića), ili nelegalnim putem, recimo presretanjem e-mailova, ili imaš uvid u neki drugi materijal.
Pa si se malo istrčao sa upisom, bio si malo neoprezan, kolega. Znaš i datum, i znaš da je Ćeranić nešto odgovorio tog datuma Srbijalov portalu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Komadante a da ti nisi"Skrtica"sto kaze Soic????????

Pepa 75
 U svakom slucaju covek je snalazljiv!ika
Mozda je to posao za djuru da istrazi nedozvoljene radnje!

Sremac75
 Ne spominji uruika, on odmah izazove haos!
ROFL

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

KomadantMark
 Kad bih umeo da presrecem mailove najverovatnije ne bih bio ovde i pisao na forumu....

A jedan prijateljski savet samo, dobronameran u svakom slucaju, da smanjite malo paranoju, ocigledno je prisutna...

Lala
 Nema paranoje. Ima samo jednostavno pitanje, odakle tebi ta informacija?
Evo i jedne male tajne: čak ni ja, ni drugi administratori, nemamo uvid u e-mail adresu na koju je odgovor poslat. Dobijemo kopiju maila, ukoliko vlasnik proceni da treba da vidimo neki mail.

Pepa 75
 Izvinjavam se mlogo se izvinjavam.
Pa, pa paranoja.......
Ljudi smanjite malo tenzije pa mi smo ipak lovci a ne politicari da bi svadjali pa bilo to i preko portala! Vreme ce pokazti ko je bio u pravu.

KomadantMark

Lala kaže:
Nema paranoje. Ima samo jednostavno pitanje, odakle tebi ta informacija?

Jednostavno pitanje= jednostavan odgovor..
i sta cemo povodom toga? Automatski nije tacan zato sto se vama ne svidja?

slavaplana
 Bogami...............................?

Izneo si nesto sto nije poznato nikom sa ovog portala a da nije ili sa Ceraniceve strane cuo ili sa portala dobio informaciju a ti si se izgleda malo zaleteo i izdao sto i nije tako lose da znamo !!!!!

Lala
 Jednostavno pitanje = nema odgovora. Sad već počinje razmazivanje Smile

fox
 Ma pise tamo lepo 16-ti i covek je pretpostavio da ti je ovaj odg 16-og ,e sad i ja sam pomislio da je bilo 16-og ali kad sam video da je vest postavljena 25 og....Al vi pravite frku oko gluposti Trt Milojka

KomadantMark
 Koordinirana akcija, jedan administrator, drugi administrator, pa opet onaj prvi... kao na ispitivanju, pa mozda se covek zbuni pa kaze ono sto i ne zna...

charuga
 mozda je lupio covek..ili je on ceranic..ili nije..ako znate da nije mogao da sazna od vas,saznao je od ceranica..lepo vam kaze,jednostavno pitanje jednostavan odgovor...
stvarno izgleda kao da paranoisete..
sto ne bi pisao kao obican lovac mesec dana pa se onda izleti?
..............

Pepa 75
 Mislim da Zalosna sova zna odgovor, reko mi flok!;)

Lala
 Jeste, a ja sam kamila. Samo ne znam zašto Komandant Mark ne sedi lepo na svom portalu, (za koji me molio da ako hoću postavim link na Srbijalov), nego ovde pravi početničke greške u pisanju o nečemu o čemu član foruma nema info. Dobronameran čovek, lepo je napisao, toliko dobronameran, da ima suflere i pomoćnike u sprovodjenju dobrih namera Grin

slavaplana
 A ja prosjak...................

LU Aleksandrovo
 Odnekud cure informacije, nek admini formiraju komisiju, pa do 13.03. da ona donese procenu i informi?e javnost, ko u starim dobrim vremenima.

slavaplana
 Hmmm

Sremac75

Pepa 75 kaže:
Mislim da Zalosna sova zna odgovor, reko mi flok!;)

Generacijo ne zakuvavaj!
Lupa
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

paninm
 i ja vidim 16 u tom zapisniku,e sad ako nema tajni, ajd nek kaze ko zna- ko je kome odgovorio-Ceranic Srbijalovu,ili Srbijalov Ceranicu-nisu bili precizni u tom zapisniku.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Informacije o radu LSCS LOVAČKA UDRUŽENJA 383 04.10.2022. 23:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,613,206 posete www.srbijalov.com