Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
Bajkela
 Da li neko moze da mi kaze gde mogu da polazem za lovacku pusku u Sremskoj Mitrovici? lovac
Indjijanac
Lisica

apinest

Bajkela kaže:
Da li neko moze da mi kaze gde mogu da polazem za lovacku pusku u Sremskoj Mitrovici? lovac

http://www.magicomp.co.rs/zuc/#

Bajkela

apinest kaže:

Bajkela kaže:

http://www.magicomp.co.rs/zuc/#

Hvala kolega Odobreno
Indjijanac
Lisica

nenad_franc
 i posle 4 meseca od kako sam predao zahtev,dosli su policijski sluzbenici da izvrse proveru Veselo 2

apinest

nenad_franc kaže:
i posle 4 meseca od kako sam predao zahtev,dosli su policijski sluzbenici da izvrse proveru Veselo 2

Druže, ti nemaš sreće, kao da si na Boga pucao... Krsti

saja rudnik
 Evo drug mi javio da je dobio odobrenje za pusku i karabin i to za mesec dana..Sad da li je SUP u KG-u brzi i efikasniji od drugih ne bi da ulazim u to ali mislim da je to dobro.Samo mi je rekao da ga je kostalo boga oca.Polaganje,takse i nameti...A plus puska i karabin,naravno polovni-cece da prodje ispod 700e do 850e.
Saja Rudnik

nenad_franc

apinest kaže:

nenad_franc kaže:

Druže, ti nemaš sreće, kao da si na Boga pucao... Krsti

vidis,nisam razmisljao u tom pravcu..imao sam ja svojevremeno par pucnja u nebo... Jaooo ma pogresna agencija za registraciju kola,cuda cini...

nenad_franc

saja rudnik kaže:
Evo drug mi javio da je dobio odobrenje za pusku i karabin i to za mesec dana..Sad da li je SUP u KG-u brzi i efikasniji od drugih ne bi da ulazim u to ali mislim da je to dobro.Samo mi je rekao da ga je kostalo boga oca.Polaganje,takse i nameti...A plus puska i karabin,naravno polovni-cece da prodje ispod 700e do 850e.

i tih mesec dana je mnogo... ja sam prvo odobrenje dobio za 15 dana,sa sve proverom,slanjem za nis,povratkom iz nisa... ali sad izgleda placam za to Smile

Zlocko
 Pozdrav.Posto sam konacno punoleta,i postao sam pripravnik ja bi da se rasitam i o ovom takoreci problemu.Sta meni treba za polaganje za lovacku pusku,gde moze da se polaze u Novom Sadu,ili blizoj okolini,cena i sve sto bi mi bilo potrebno za to.Hvala unpred

Predator

Zlocko kaže:
Pozdrav.Posto sam konacno punoleta,i postao sam pripravnik ja bi da se rasitam i o ovom takoreci problemu.Sta meni treba za polaganje za lovacku pusku,gde moze da se polaze u Novom Sadu,ili blizoj okolini,cena i sve sto bi mi bilo potrebno za to.Hvala unpred

Pročitaj moj upis: http://www.srbijalov.com/forum/viewth...post_14444 Možda nije najjeftinije i najbrže u gradu, ali ja sam lično zadovoljan šta mi je pruženo za novac koji sam dao. Predavači su ozbiljni ljudi, poznaju materiju i trude se da je što više približe polaznicima. Jedina zamjerka (ako se može tako nazvati obzirom na strukturu polaznika) koju bih naveo je ta da su pored opštog dijela koji je isti za sve, uglavnom pažnju usredsredili na rukovanje pištoljem jer sam od nas 15-ak polaznika ja jedini polagao za lovačku pušku.

Sasvim prirodno

Zlocko
 Imam jednu muku,nemogu da saznam...Gledao sam Fin 512 klasik 8x57JRS/8x57JRS sa rezervnim cevima 12/76-12/76.I mene sad zanima kada bi hteo da uzmem tu spusku za sta mi treba nabavna dozvola,za karabin,ili lovacku pusku,ili za oboje?

270
 Za oboje!

Zlocko
 Hvala

RILE
 da li je neko skorije podnosio za nabavku karabina??koliko kosta nabavka??kasnije i registraci???
samo low srbijalov

ilija 9
 gde i kako moze da se polozi za vazdusnu pusku

nina

RILE kaže:
da li je neko skorije podnosio za nabavku karabina??koliko kosta nabavka??kasnije i registraci???

Treba ti 4630 +4630+takse = oko 10 000 ala nas deru .

PEZ

ilija 9 kaže:
gde i kako moze da se polozi za vazdusnu pusku

Ako mislis na polaganje (obuku u rukovanju) to ti je za vazdusnu pusku nepotrebno.

Bigman86
 Evo da podelim iskustvo iz Indjije, dobio sam nabavnu za malo vise od mesec dana. Jos nisam clan lovackog drustva, na razgovor sam isao u sup, nisu dolazili kuci i za malo jace od mesec dana pozvao i receno mi da je odobreno.

darkolovac
 Ja za nabavne dozvole nisam nikad cekao duze od 15ak dana. A da deru deru :S Dusa me bolela kad sam video da moram da dam 10000 za par papira Sad

RILE
 posle 4 nedelje stiglo odobrenje za nabavku karabina naravno i uplate od 10 000.....
samo low srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,631,818 posete www.srbijalov.com