Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački lovni terijer

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački lovni terijer
Zex
 Aco ako neki od tvojih prijatelja ima musko stene ti javi pa ce mo se dogovoriti,cale mi je do februara u Beloj Palanci pa za preuzimanje nece biti problema posto sam skapirao da si iz Pirotske opstine.

Rade kamenorezac

Browningbar kaže:
Jos jedna slika!
od kojih je pasa?
SAMO TERIJERPas

aca81

Zex kaže:
Aco ako neki od tvojih prijatelja ima musko stene ti javi pa ce mo se dogovoriti,cale mi je do februara u Beloj Palanci pa za preuzimanje nece biti problema posto sam skapirao da si iz Pirotske opstine.

Druze to sto trazis nema trenutno kod mene u Pirotu,najblize gde se moze naci ako ima stenaca je Pukovac ili Nis,gde zivis i lovis da vidim ima li sta pa mozes i pogledati.....poz.
DOBAR POGLED

Browningbar
 Kolega Rade kao sto sam vec napisao psi su od mog druga a i on ih je dobio na poklon preko jednog kolege lovca, raspitivao sam se i mislim da im je majka iz sela Tekije kod Krusevca a otac neki pas iz Novog Sada. Toliko sam uspeo da saznam ako ti nesto znaci!Confused

Mislim da ce moj drug uskoro postati clan foruma pa ce ti on preciznije to reci!B)
Pravo u centar!
srbijalov

Rade kamenorezac

Browningbar kaže:
Kolega Rade kao sto sam vec napisao psi su od mog druga a i on ih je dobio na poklon preko jednog kolege lovca, raspitivao sam se i mislim da im je majka iz sela Tekije kod Krusevca a otac neki pas iz Novog Sada. Toliko sam uspeo da saznam ako ti nesto znaci!Confused

Mislim da ce moj drug uskoro postati clan foruma pa ce ti on preciznije to reci!B)
hvala druze
SAMO TERIJERPas

Browningbar

Rade kamenorezac kaže:
hvala druze

Nema na cemu kolega, tu smo jedni za druge!B)
Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar
 Kolega Rade, nisam bio lenj pa sam se jos malo raspitivao o poreklu ovih pasa i imam ispravku prethodnog posta:Iznenadjen
Majka ovih pasa je u vlasnistvu izvesnog Zvonka S. iz Mrzenice, otac je kupljen u Novom Sadu a sadasnji vlasnik mu je izvesni Rade iz Cicevca!ConfusedGrin

Jos mi samo reci odakle si ti tacno i da li te nesto konkretno zanima, moze i na P.P.B)Grin
Pravo u centar!
srbijalov

kosta
 zdravo svima ja sam Stefan,veliki sam ljubitelj nlt.
cuvam terijere vec nekih 5 godina trenutno imam jednu zenku i jedno musko stene(nije od nje),vec duze vreme pratim ovaj forum i evo konacno da se registrujem,jer zelim da se druzim sa vama i da razmenjujemo iskustva...Pozdrav

Rade kamenorezac

kosta kaže:
zdravo svima ja sam Stefan,veliki sam ljubitelj nlt.
cuvam terijere vec nekih 5 godina trenutno imam jednu zenku i jedno musko stene(nije od nje),vec duze vreme pratim ovaj forum i evo konacno da se registrujem,jer zelim da se druzim sa vama i da razmenjujemo iskustva...Pozdrav
dobro ti nama doso!Pas
SAMO TERIJERPas

kosta
 hvala.....B)

Dobro došao, poštuj pravila foruma i predstavi se prvo na temi predstavljanja!

SRBIJALOV Admin tim.

Rade kamenorezac

kosta kaže:
hvala.....B)
sta cuvas mislim preko kojih linija pasa?
SAMO TERIJERPas

bela
 evo jedne tužne vesti večeras sam ostao bez ženke teriera kolege lovci [xhide]mislili da je lutalica upucali[/xhide] pišem a suze mi na oko idu....
vižlan i terier

huntinggirl1
 užas, naopako, znam kako vam je...Cry

blackhunter
 i meni je zao..Cry..ali sta ces takav ti je zivot...moramo dalje...
dobar pogled...lovac

ohotnik
 Bela veoma mi je zao sto se to dogodilo predpostavljam kako ti je u dusi Ja neznam sta mi je sa terijerom starim cetri godine sa kojim sam bukvalno razgovarao i koji je bio pametniji od svakog psa kojeg sam imao i video U utorak mi je nemica otvorila kapiju sto ona obicno sa svim bravama radi i izasao mi je terijer i njegova cerka od 14 meseci pravo u sumu koja mi je ispod kuce Od tada ni ja ni niko u kuci nemoze da se smiri Ja danima setam po sumi i putevima neznam vise gde da trazim i sta da radim Tako da znam kako je to tesko podnosis

bela
 ne preostaje nam drugo samo da potražimo nove štence .
a tek ženica kad mi dođe kući ona još i neznaCryPas
vižlan i terier

zoranp
 bela Cry Cry ..nedaj se .. jednog dana svi ćemo se naći iza duge..zajedno..pozdravRastanak
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

marcony
 kolega Cry stenče će malo zalečiti ranePas

Rade kamenorezac
 Zao mi je tvog gubitka,neshvatljivo mi je da taj kojiu je upucao nepravi razliku izmedju kera i lutalice.Takvima treba oduzeti oruzje momentalno oni su opasni po okolinu.

a takvih je sve više, na žalost.
SAMO TERIJERPas

Browningbar
 Zao mi je Bela! CryCryCryCryCry
Pravo u centar!
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,478 posete www.srbijalov.com