Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
arnotije
 E to si u pravu ;)Malo je politika ali ... ono nakon rata proterani srbi iz svih fabrika pa tako i iz termoelektran Obilic a siptari glupi pojma nemaju citav zivot radili kao prosta radna snaga ma verujete ljudi ginuli su kao muve, nisu pitali za cenu da dodje neko od srba da radi ali dzabe, e onda mozes da mislis sta bi bilo da probaju da prave municiju Rastanak
A dace bog samo jos jednom da se povratimo pa makar da moj sin doceka da lovac
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Podunavac
 Pa ako je tako onda nek prave municiju. Treba im pomoći da otvore bar 5-6 fabrika.
Tri prsta 2Kolce

Jank

arnotije kaže:
E to si u pravu ;)Malo je politika ali ... ono nakon rata proterani srbi iz svih fabrika pa tako i iz termoelektran Obilic a siptari glupi pojma nemaju citav zivot radili kao prosta radna snaga ma verujete ljudi ginuli su kao muve, nisu pitali za cenu da dodje neko od srba da radi ali dzabe, e onda mozes da mislis sta bi bilo da probaju da prave municiju Rastanak
A dace bog samo jos jednom da se povratimo pa makar da moj sin doceka da lovac

E pa kada je tako da im pomognemo da naprave još neku fabriku municije i eksploziv da im nabavimo pa neka sami pune ako su tako hteli...Smean
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

walther
 a da im posaljemo malo baruta za karabinsku municiju-nek i oni napune neki patron......pa da nam jave utiske......ako ih bude......Tri prsta

Hunter forever

walther kaže:
a da im posaljemo malo baruta za karabinsku municiju-nek i oni napune neki patron......pa da nam jave utiske......ako ih bude......Tri prsta

Nek' napune neki magnum,da bolje pogode...xaxaxaxa Al bi bilo boooooooommmmm
marka Engleski poenter marka

D_Magnum
 UHUHUUU

Imao sam nekidan srece,,,,,dobio sam 60 kg repromaterijla
to znaci sacme 20kg 9mm,,,20kg 4mm i 20 kg 1.5mm.
Absurdno je u tome da sam ja to dobio u Univerzitetu ETH
u Zrich CH.Tamo niko nezna zasto im je bilo potrebno.
orginal lovacka sacma.
ko bi rekao kad odes popisan na poso da ces se taj dan
obradovati.

Sniper Hunter
 [xhide]

D_Magnum kaže:
UHUHUUU

Imao sam nekidan srece,,,,,dobio sam 60 kg repromaterijla
to znaci sacme 20kg 9mm,,,20kg 4mm i 20 kg 1.5mm.
Absurdno je u tome da sam ja to dobio u Univerzitetu ETH
u Zrich CH.Tamo niko nezna zasto im je bilo potrebno.
orginal lovacka sacma.
ko bi rekao kad odes popisan na poso da ces se taj dan
obradovati.

Super stvar i ja se snabdevam po klinikama sa olovom za pretapanje kada preuredjuju rendgen kabinete to je dobro olovo skupio sam oko 200kg sirovine uskoro krecem u preradu iz Pariza sam doneo oko 50 kg starih vodovodnih cevi ,poklon od zeta (neka korist i od zetovaGrin) samo ovo od 9mm neznam gde ces koristiti zabranjen je PP za lov ako neznas sta ces sa njim daj da pretopimo u 3,1mmGrin[/xhide]

Podunavac
 [xhide]

Sniper Hunter kaže:
Super stvar i ja se snabdevam po klinikama sa olovom za pretapanje kada preuredjuju rendgen kabinete to je dobro olovo skupio sam oko 200kg sirovine uskoro krecem u preradu iz Pariza sam doneo oko 50 kg starih vodovodnih cevi ,poklon od zeta (neka korist i od zetovaGrin) samo ovo od 9mm neznam gde ces koristiti zabranjen je PP za lov ako neznas sta ces sa njim daj da pretopimo u 3,1mmGrin
[/xhide]

[xhide]Pa ti si kolega onda gori od amerikanaca, pucaš sa ozračenom municijom.Grin Ako te čuju zeleni ne gine ti prijava.Smeko[/xhide]
Tri prsta 2Kolce

kelt
 pa mislio sam da se sa municiom sa osiromasenim uraniumom love samo srbi kad ono sniper i prepelice lovi. mora da ta sacma sa rendgen kabineta bolje probija nego od vodovodni cevkiDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 [xhide]Kelt ,Podunavac otkaceni ste 100% gde se setiste ovogaGrinROFL[/xhide]

Jank

kelt kaže:
pa mislio sam da se sa municiom sa osiromasenim uraniumom love samo srbi kad ono sniper i prepelice lovi. mora da ta sacma sa rendgen kabineta bolje probija nego od vodovodni cevkiDragoljupe

Naše komšije belokaposi ili kalimerosi sijaju ko luster, njima ne treba ni jedna elektrana narokali ih njihovi prijatelji Ameri ima da sijaju sledećih 500 godina.....a posle se mi vraćamo na svetu srpsku zemlju....Bravo 2

Hunter forever
 Jank svaka ti se pozlatila.
marka Engleski poenter marka

Jank

Hunter forever kaže:
Jank svaka ti se pozlatila.

Jooooj nemaju pojma da su Ameri njih gađali a ne nas projektilima sa osiromašenim uranijumom u proseku po 1000 projektila na jedno mesto pa su se vraćali negde i po tri puta....ma ima da svetle ko Hirošima...o tome ćute ko kurve....Frown

Podunavac
 A mi ćemo im pomoći da ozdrave. Zakopaćemo ih u zemlju, da im zemlja izvuče radijaciju.Grin
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Vi ste kompletni ludaci ROFL

Pustite kalimerose, imaju oni svojih problema, za njih sad važi 'tražili ste, gledajte'.... loše im bilo sa Srbima, sad im je mnogo bolje Trt Milojka
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Sada će ameri da im naplate sat, što su ukrali onom glupanu Bushu.
Tri prsta 2Kolce

kelt

Jank kaže:

kelt kaže:

Naše komšije belokaposi ili kalimerosi sijaju ko luster, njima ne treba ni jedna elektrana narokali ih njihovi prijatelji Ameri ima da sijaju sledećih 500 godina.....a posle se mi vraćamo na svetu srpsku zemlju....Bravo 2

ma kakvih 500 godina ima da bude sve gotovo za 50 najvise. nije samo uranium u pitanju tu su i mnoge druge stvari npr. piletina i riba iz rezervi iz korejskog rata pa dobre plate kforovaca pa donacije rodbine iz inostranstva pa ono sto prodaju evropi ostaje sve vise i kod njih... kad bolje razmislim i 50 godina je mnogo. a mogli bi i mi malo da im pripomognemopuc pucovako
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

tomo vrbas

Podunavac kaže:
A mi ćemo im pomoći da ozdrave. Zakopaćemo ih u zemlju, da im zemlja izvuče radijaciju.Grin

Kolega zaboravio si krec nezagaseni on je jos bolji za radijaciju kazu da je cak i iz kostiju izvlaci!Grin

Lala
 Vratite se na temu!
Nazad na temu
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 kolega sniper hunter, ja trenutno pravim masinu za livenje sacme po uzoru na neke rucne izrade koje sam video na jutjubu. ona tvoja je kupljena original kako mi se cini. neznam samo kolike rupice na diznama da ostavim i dali velicina zavisi samo o velicini rupica ili i od temperature i nagiba. kazi mi molim te kolike sirine su dizne, a i zivo me interesuje zasto za rashladnu tecnost neko koristi vodu neko ulje, a neki (medju njima si i ti)neku obojenu tecnost crvenu ili zelenu , jel to mozda antifriz. pozdrav od KELT-aiveli 3
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,988 posete www.srbijalov.com