Zabrana lova
|
Lala |
Objavljen 25.12.2010. 00:12
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Isterivači iz voćnjaka isteruju zlo, a onda dodju Uterivači i uteraju dobro 
A možda vaši tamo snimaju nastavak filma 'Ghostbusters', nastavak ima naziv 'Rabbitbusters', patented by Palanka
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 25.12.2010. 00:14
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Kao jedan naš prijatelj-Dr. Mita veterinar-ali ga nema na ovom forumu-to mu je potpis

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 25.12.2010. 23:08
|

Admin

|
Namam nikakvu info šta je bilo u voćnjaku.
Zna li neko nešto???

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 26.12.2010. 16:58
|

Član

Upisa: 58
Pristupio: 13.11.2010. 20:03
|
Idi pitaj lovnika i bivšeg precednika možda ti oni daju odgovor na pitanje!!!!!!!! |
|
|
|
Alezi |
Objavljen 26.12.2010. 19:11
|

Član

Upisa: 79
Pristupio: 28.11.2010. 18:50
|
GEDZA kaže:
Idi pitaj lovnika i bivšeg precednika možda ti oni daju odgovor na pitanje!!!!!!!! 
Pa ti Gedzo znaš da njih i ako ima ko da pita oni će uvek reći istinu kao i za sve do sada.Ne sekiraj se pitaće ih već NEKO(ODANDE I ODAVDE)I TADA ĆE VEROVATNO REĆI ISTINU kao i uvek al u mesecu LIMBURGU.
E pa teletabisi su crtani za odrasle a to što oni pričaju moze da prodje samo kod maloumnih osoba(da nekazem ljudi) i kod onih FORMULA(bolida)iz blizeg okruzenja a čujem da i se ta svita polako raspada(dok je jedan počeo da PEVA i drugi polako menjaju stranu.)
Jbg sad im je došlo dupe uza zid i jezik za zube eeee nemoze imamo mi BURGIJU i za taj zid što znači ode dupe na DOBOŠ |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.12.2010. 14:13
|

Admin

|
EEEEEEEJJJJJJJJ MIŠEVI.....nismo vas zaboravili.
Samo smo malo skrenuli sa teme.
Doći ćete i vi ponovo na red!
A možda su i teme povezane!

|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 29.12.2010. 15:37
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Ne vređaj miševe ....
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.01.2011. 00:18
|

Admin

|
U pravi si Zorane, do sada bi i MIŠEVI izašli iz rupice i progovorili!

Ma njih samo policija može isterati na čistinu!
Možda i hoće???

|
|
|
|
marcony |
Objavljen 12.01.2011. 21:45
|

Član

Upisa: 171
Pristupio: 08.11.2010. 13:33
|
Polako narode ukoro je izborna skupstina, malo ce se izaci za govornicu pa se kazati koja recenica naravno argumentovano |
|
|
|
Alezi |
Objavljen 17.01.2011. 21:36
|

Član

|
PORUKA ZA VLASTODRŠCE U LD"JELEN"B.PALANKA.....
Ako nemate štampač u boji podebljajte crvenom olovkom ono što je bitno jer i druge sluzbe to rade.Pa kad već kopirate da to lepo izgleda samo morate naći šta to od navedenog nije ISTINA i to potkrapljena dokazima...PPPRRRCCC!!!!!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.01.2011. 21:40
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Čujem da je večeras dosta veselo u LD Jelen u Palanci! Kanda su neki džabe krečili papir.
Palančani, jesam li zaslužio kafu? 
Nego, biće mnoooogoooo zanimljivije ovih dana, ali ne baš direktno vezano za B.Palanku....
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Alezi |
Objavljen 17.01.2011. 21:58
|

Član

|
Lala kaže:
Čujem da je večeras dosta veselo u LD Jelen u Palanci! Kanda su neki džabe krečili papir.
Palančani, jesam li zaslužio kafu?
Ne
go, biće mnoooogoooo zanimljivije ovih dana, ali ne baš direktno vezano za B.Palanku.... 
JAO lalo brate sremac nam je bio sam na frontu al izborio se (nisam ni sumnjao da neće).
a što se tiče kafe moze uvek!!!!!!!valjda se i ovome svemu primakao kraj |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.01.2011. 00:35
|

Admin

|
Čuo sam da se ovaj forum veoma prati od strane vladara i vladara iz senke LD "Jelen" Bačka Palanka.
I ne samo da se prati, nego se komentari i štampaju, i to u boji!
I što je još interesantnije isti ti vladari su se u našim komentarima prepoznali i uvredili!
Posebno ih svrbi "govnjiva motka", komentari o "lopovima, protuvama, i ostalim tvorovima" koje treba "proterati iz lovišta", o lagarijama istaknutih lovnih radika.
E PA GOSPODO-ZNAM JA DA ISTINA BOLI, ALI NE ZNAM? ZAŠTO BOLI VAS?
Štampaj!

|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 18.01.2011. 00:54
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Ja sam mislio da vi u Vojvodini imate najlepse uredjena lovista i sistem i rukovodstvo da je sve na svom mestu. Ono ispade kod nas jos i nije lose koliko tamo kradu i trpaju u dzepove... |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.01.2011. 00:57
|

Admin

|
Puno para, puno i lopova!

|
|
|
|
Limun |
Objavljen 18.01.2011. 01:06
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Ćuti mirko pa šta misliš šta bi se kod nas sve otkrilo kada bi im ti poslao tatu sa sve one njegove inspektore. Al bi bata Kr.... Počeo da šmrkće
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 18.01.2011. 01:08
|

Lovčina

|
Gde da ga saljem pa on ionako sve bolestan,treba posle da ga jos nosim na dusi... I u pravu si ko zna kako je kod nas. Imalo da bi da bude smrakanje..... |
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 18.01.2011. 01:13
|

Lovčina

|
Evo ga Sremac im jos i oznacio crvenim slovima ove lepe reci,verovatno da kad stampaju da se lepse vidi da se ne muce ljudi posto stampaju u boji..... |
|
|
|
Limun |
Objavljen 18.01.2011. 01:13
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Ma trebalo bi mi njih malo da poćeramo vidiš da bata Sremcu uspeva sa ovim njegovim. Ej setio sam se kako kr... Pizdi kad mu pomenu tvog tatu evo sam se smejem kad mu se setim face!
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 18.01.2011. 01:16
|

Lovčina

|
Nesto mu duzan izgleda pa ne voli ni ime da se pominje ispred njega... Da idemo svaki dan na kafu kod njega i da mu se pominje on,zaglavice u bolnici na kraju......  |
|
|