samo vi upisujte nista se nesikirajte ja polako uzimam imena i cim uradim izbacicu spisak uradjenih plocica to sto se nejavljam nije problem citam ja sve pozdrav
I Jevtic kaže:
samo vi upisujte nista se nesikirajte ja polako uzimam imena i cim uradim izbacicu spisak uradjenih plocica to sto se nejavljam nije problem citam ja sve pozdrav
Hvala kolega!
Theory is nice to think about; facts determine the truth.
Hvala puno majstorima sjefticu i I Jefticu, a bogami i AciNiq, što je bio glavni tranjsporter k našem malom mistu!
Moj kum Sheki je majstor za slicice i za komp, ja sam vise za mastiljavu , veliko hvala Ivici , nadam se skorom druzenju. AciNiku hvala, na njega uvek moze da se covek osloni, bice valjda . Pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!
Ovih dana sam malo u obavezama,pa nisam uspevao sve videti(ustvari mnogo toga),ali mi je Daki skrenuo pažnju....Odlična ideja,realizacija...Bravo
Evo da se pohvalim, i ja danas pokupio moje pločice. Zahvaljujem se ujka Janku i I Jevtiću na trudu oko izrade pločica. Lali i Dakiju na transportu iz KG u NS, i mom bata Klaji na transportu iz NS do mene. A i Dakijevoj suprugi koja je predala pločice dok je Daki blaženim snom. Pločice su ekstra.
evo stigle su i moje plocice stvarno su extra,hvala jos jednom I Jevticu,Janku i naravno Sniperu sto je 1500 km otisao po moje plocice imate duplo pice od mene
Na leto napravvimo neki zajednički lov na prepelice, hoću da vas vidim okićene sa ovim pločicama, pa nek puknu dušmani od zavisti!
pa jos kad bi bio neki skup lovaca ,pa da se skupimo dvadesetak forumasa svi sa istim logom ,tek tad bi bilo do jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?