Kao što rekoh, drug Džeremaya je banovao i Sniper Huntera. Banovao je čoveka koji mu je pre godinu dana u dva broja besplatno punio časopis člancima, uputstvima i fotografijama o tome kako izlivati sačmu za svoje potrebe, kako najbolje puniti sačmenu municiju i kakvi su rezultati uporednih chrono testova.
Izgleda da Džeremy tako vraća za dobra dela!
Marlin u ovoj priči ne bi uopšte bio bitan, niti bi ga iko pominjao, da se nije upetljao sa pisanjem ovde i pokušajima prepucavanja, iako sam siguran da i on zna da Džeremaya nije dobro postupio.
I dalje mislim da bi, Marline, pod hitno morao malo da poradiš na svom poznavanju pravopisa srpskog jezika - da ti kao administratoru jednog portala ne bi ispod tastature izlazile npr. ovakve rečenice: 'U dalje rasprave koje su smiješne a izjavite su ovde na račun mene...nebih niti da komentarišem a niti demantujem.'
Rasprave ne mogu biti 'izjavite', a čak i da mogu, ne bi bile 'izjavite' nego izjavljene, rasprave se vode o nekoj temi, a ne nečiji račun... Reči 'ne bih' se pišu odvojeno, a ne zajedno, a u sklopu 'niti demantujem' ti nedostaje rečca 'da' (treba da piše 'niti da demantujem' ). A pošto se niti tkaju a ne demantuju, pravilno bi bilo da piše 'ni da demantujem'.
Izjavi još neku raspravu, molim te, ume da bude zabavno (zabavito?) tvoje pisanje.
marlin kaže:
,,a ako imate neku želju šta bih voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi...
Piše se ,,a ako imate neku želju štabi voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi..."
(Ko)lektore..izvinajvam se na pravopisu
To nikako nije pravopis, nego nešto sasvim, sasvim drugo!!!
A kada tako lepo napišeš jasno mi je i čije sam upozorenje dobio! "Kolega,vaše predstavljanje je ne podpuno,zamoliću vas da se kulturno predstavite kao i svi članovi da nebih bilo ne suglasica u daljem pisanju po forumu,znači ime ,prezime gdje lovite i kojem udruženju pripadate
Lorist Admin Tim."
I nećeš me lako naterati da te Banujem!!!
Sremac75
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Nikakav problem nije sto sam banovan sa Lorista ,ima dobrih ljudi tamo ,problem je što je Lorist napravljen za interes jednog čoveka i u interesu grupice oko njega ,vodi se politika 'iskoristi i odbaci', ali nisu lovci ovce kapiraju brzo stvari! Jeremija je na gubitku ,nismo mi .
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Canis, a što bi banovali Marlina? Zar sumnjaš u admine Srbijalov?
Može Marlin da piše šta god hoće, što više piše veća je šansa da se slatko nasmejemo pravopisu. A sve ostalo je čak i plavušama jasno!
Sniper je 100% u pravu - zabole me baš za ban, tamo pišem vrlo retko, i to samo ako me baš nešto zainteresuje (kao npr. prvi broj glasila LSV pod Džeremayinom dirigentskom palicom). A sad vidim da ne diriguje on, nego, po običaju, neko sasvim drugi iz ssenke, a taj isti piše i partituru.
marlin kaže:
Imam još malo vremena ovde na forumu pa reko da to iskoristim.Vidim da ste vi lektori i u tome ste jedino dobri.E sada neko je u nečemu bolji ...ali hajde još malo udruženim snagama prebaci-te svu krivicu na mene,da sam ja sve ovo počeo...pa izvoli-te gospodo.. Svako treba da vidi svoje smeće i da čisti ispred svoje kapije
Imaš sve vreme ovog sveta Marline, nemoj žuriti!
Kaže se 'svako čisti smeće u svom dvorištu', a ne ispred kapije, malo si pobrkao nešto, ali nema veze, kad misliš da počneš sa čišćenjem?
A tek sklopovi : Prebaci-te... Izvoli-te... (to se piše bez crtice, čoveče, piše se zajedno, pitaj Jeremiju, možda on zna?).
Aha...
Opet loše misliš....pa ja bih već odustao!
A ona dva besmislena upisa, kojima si pokušao da provociraš BANovanje, ti je obrisao Sveti Petar....tek toliko da razmisliš o opcijama!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Kolege , hajde da preskočimo ovakve upise . Ne treba se spuštati na taj nivo. "Politiku" i formu jednog foruma kreiraju članovi a usmeravaju admini, osim tog "najstarijeg" lovačkog foruma koji nema ni politiku ni formu ni smer. Jednostavno je jer ovaj forum nije baziran na zaradi , niti bili kakvoj drugoj koristi osim što se ja lično a verujem i veliki broj drugih forumaša oseća bogatijim za nova iskustva , a posebno prijateljstva. "Najstariji " je očigledno prevaziđen, zastareo , politika vlasnika tog foruma je samo i isključivo zarada. Obraz (šta to beše) se ne prodaje lako , i jeftino , osim tamo. Danas se forum usmerava ovamo ,sutra (ovisno o prilivu novca) onamo. Članstvo je potrebno samo iz jednog razloga a to je potencijalni pretplatnik ili kupac . Upravo stoga što "dnevna" politika u ovom momentu je - srcem i dušom za LoSoVe (plaćaju) ne treba se spuštati na nivo "najstarijeg". Nas niko ne plaća niti će, zato možemo čista obraza pisati o svim nepravilnostima koje uočimo . Ima tu i suprostavljenih mišljenja , ali zbog mišljenja (ukoliko nije prekršeno neko od pravila foruma) niko nije banovan. Neka kolege admini sa "najstarijeg" slobodno čitaju , možda se nekome i otvore oči, i shvate da su samo alat za sakupljanje para vlasniku foruma
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Dobra vecer kolege i drugari. ja samo da vas obavestim da od jucer ne mogu da pristupim prvom lovackom forumu Lorist iz neobjasnjivih razloga. mada sam tamo dosada pisao jednom ili dvaput svega uctivo se predstavio itd. ako je ban neka je. ne bih voleo da nesto nije u redu sa forumom ipak je on najstariji. verovatno sam vidjen u drustvu "pogresnih ljudi"ili nesto drugo bem li ga.
Da nije zalosno bilo bi smesno
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Ne volim učestvovati u ovakvim raspravama,ali kolega Marline , ako sam ne vidiš provokaciju u svom upisu , pitaj nekoga da ti objasni. Meni ne smetaš na forumu, kao ni ostalima, ovo jeste mesto za iznošenje mišljenja ali ne i provokacija. I za manje (najčešće ništa) je sledio ban na Loristu gde si admin. I sam znaš da se ne može videti ko je banovao, ali nije ni bitno. Pročitaj moj prethodni upis ponovo, možda će ti nešto ipak biti jasnije. Ali eto kaže se : sto ljudi sto ćudi, možda tebi i odgovara da budeš alatka za sakupljanje para drugome , ne marim. Što se tiče ovoga:
citiram
neće ništa promijeniti da ostaneš takav za kakvu te ličnost smatraju..
Trebala bi ti biti za uzor ličnost kolege Sremca koji jasno kaže ono što smatra da je ispravno sa argumentima i dokazima istog.Nije beskičmenjak , ni klimoglavac koji pita drugog da bi saznao svoje mišljenje.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻