Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Lala
 Kao što rekoh, drug Džeremaya je banovao i Sniper Huntera. Banovao je čoveka koji mu je pre godinu dana u dva broja besplatno punio časopis člancima, uputstvima i fotografijama o tome kako izlivati sačmu za svoje potrebe, kako najbolje puniti sačmenu municiju i kakvi su rezultati uporednih chrono testova.

Izgleda da Džeremy tako vraća za dobra dela!

Marlin u ovoj priči ne bi uopšte bio bitan, niti bi ga iko pominjao, da se nije upetljao sa pisanjem ovde i pokušajima prepucavanja, iako sam siguran da i on zna da Džeremaya nije dobro postupio.

I dalje mislim da bi, Marline, pod hitno morao malo da poradiš na svom poznavanju pravopisa srpskog jezika - da ti kao administratoru jednog portala ne bi ispod tastature izlazile npr. ovakve rečenice:
'U dalje rasprave koje su smiješne a izjavite su ovde na račun mene...nebih niti da komentarišem a niti demantujem.'

Rasprave ne mogu biti 'izjavite', a čak i da mogu, ne bi bile 'izjavite' nego izjavljene, rasprave se vode o nekoj temi, a ne nečiji račun... Reči 'ne bih' se pišu odvojeno, a ne zajedno, a u sklopu 'niti demantujem' ti nedostaje rečca 'da' (treba da piše 'niti da demantujem' ). A pošto se niti tkaju a ne demantuju, pravilno bi bilo da piše 'ni da demantujem'.
Izjavi još neku raspravu, molim te, ume da bude zabavno (zabavito?) tvoje pisanje. Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

marlin kaže:

Sremac75 kaže:

marlin kaže:
,,a ako imate neku želju šta bih voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi...iveli 3

Piše se ,,a ako imate neku želju šta bi voljeli da napišem pošaljite pp i to ću uraditi..."

(Ko)lektore..izvinajvam se na pravopisuBye

To nikako nije pravopis, nego nešto sasvim, sasvim drugo!!!
A kada tako lepo napišeš jasno mi je i čije sam upozorenje dobio!
"Kolega,vaše predstavljanje je ne podpuno,zamoliću vas da se kulturno predstavite kao i svi članovi da nebih bilo ne suglasica u daljem pisanju po forumu,znači ime ,prezime gdje lovite i kojem udruženju pripadate
Lorist Admin Tim."

I nećeš me lako naterati da te Banujem!!!
Sremac75

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sniper Hunter
 Nikakav problem nije sto sam banovan sa Lorista ,ima dobrih ljudi tamo ,problem je što je Lorist napravljen za interes jednog čoveka i u interesu grupice oko njega ,vodi se politika 'iskoristi i odbaci', ali nisu lovci ovce kapiraju brzo stvari! Jeremija je na gubitku ,nismo mi .iveli

Sremac75
 Posebno je JADNO ono "SA POSEBNIM ZADOVOLJSTVOM!"
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Canis, a što bi banovali Marlina? Zar sumnjaš u admine Srbijalov? Smile

Može Marlin da piše šta god hoće, što više piše veća je šansa da se slatko nasmejemo pravopisu. A sve ostalo je čak i plavušama jasno! Grin

Sniper je 100% u pravu - zabole me baš za ban, tamo pišem vrlo retko, i to samo ako me baš nešto zainteresuje (kao npr. prvi broj glasila LSV pod Džeremayinom dirigentskom palicom). A sad vidim da ne diriguje on, nego, po običaju, neko sasvim drugi iz ssenke, a taj isti piše i partituru.

marlin

Sremac75 kaže:

Mislim da ne-maš tu opciju Brzo se vraćamSmean

Lala

marlin kaže:
Imam još malo vremena ovde na forumu pa reko da to iskoristim.Vidim da ste vi lektori i u tome ste jedino dobri.E sada neko je u nečemu bolji ...ali hajde još malo udruženim snagama prebaci-te svu krivicu na mene,da sam ja sve ovo počeo...pa izvoli-te gospodo.Bravo 2. Svako treba da vidi svoje smeće i da čisti ispred svoje kapije Bye

Imaš sve vreme ovog sveta Marline, nemoj žuriti! Smile

Kaže se 'svako čisti smeće u svom dvorištu', a ne ispred kapije, malo si pobrkao nešto, ali nema veze, kad misliš da počneš sa čišćenjem?

A tek sklopovi : Prebaci-te... Izvoli-te... (to se piše bez crtice, čoveče, piše se zajedno, pitaj Jeremiju, možda on zna?). Grin

Ma čovek je kralj! Grin

Hoemo joHaHaHa

Sremac75

marlin kaže:

Sremac75 kaže:

Mislim da ne-maš tu opciju Brzo se vraćamSmean

Aha...
Opet loše misliš....pa ja bih već odustao!
A ona dva besmislena upisa, kojima si pokušao da provociraš BANovanje, ti je obrisao Sveti Petar....tek toliko da razmisliš o opcijama!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Limun
 Van temeNazad na temu
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS
 Kolege , hajde da preskočimo ovakve upise . Ne treba se spuštati na taj nivo. "Politiku" i formu jednog foruma kreiraju članovi a usmeravaju admini, osim tog "najstarijeg" lovačkog foruma koji nema ni politiku ni formu ni smer. Jednostavno je jer ovaj forum nije baziran na zaradi , niti bili kakvoj drugoj koristi osim što se ja lično a verujem i veliki broj drugih forumaša oseća bogatijim za nova iskustva , a posebno prijateljstva. "Najstariji " je očigledno prevaziđen, zastareo , politika vlasnika tog foruma je samo i isključivo zarada. Obraz (šta to beše) se ne prodaje lako , i jeftino , osim tamo. Danas se forum usmerava ovamo ,sutra (ovisno o prilivu novca) onamo. Članstvo je potrebno samo iz jednog razloga a to je potencijalni pretplatnik ili kupac . Upravo stoga što "dnevna" politika u ovom momentu je - srcem i dušom za LoSoVe (plaćaju) ne treba se spuštati na nivo "najstarijeg". Nas niko ne plaća niti će, zato možemo čista obraza pisati o svim nepravilnostima koje uočimo . Ima tu i suprostavljenih mišljenja , ali zbog mišljenja (ukoliko nije prekršeno neko od pravila foruma) niko nije banovan. Neka kolege admini sa "najstarijeg" slobodno čitaju , možda se nekome i otvore oči, i shvate da su samo alat za sakupljanje para vlasniku forumaLovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 Dobra vecer kolege i drugari. ja samo da vas obavestim da od jucer ne mogu da pristupim prvom lovackom forumu Lorist iz neobjasnjivih razloga. mada sam tamo dosada pisao jednom ili dvaput svega uctivo se predstavio itd. ako je ban neka je. ne bih voleo da nesto nije u redu sa forumom ipak je on najstariji. verovatno sam vidjen u drustvu "pogresnih ljudi"ili nesto drugo bem li ga.Confused
Da nije zalosno bilo bi smesno
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Izgleda da ćemo morati promeniti naziv teme u Drugi brišuROFL

milenko0609
 Daki ispravka - neka bude novi naziv teme drugi Nas brišuDobro jutro
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

marlin

Sremac75 kaže:

Aha...

A ona dva besmislena upisa, kojima si pokušao da provociraš

..............

Samo briši istinu što sam napisao...nema problema Bye ......

Ponovo je deo upisa obrisan!
Sremac75

DakiNS
 Ne volim učestvovati u ovakvim raspravama,ali kolega Marline , ako sam ne vidiš provokaciju u svom upisu , pitaj nekoga da ti objasni. Meni ne smetaš na forumu, kao ni ostalima, ovo jeste mesto za iznošenje mišljenja ali ne i provokacija. I za manje (najčešće ništa) je sledio ban na Loristu gde si admin. I sam znaš da se ne može videti ko je banovao, ali nije ni bitno. Pročitaj moj prethodni upis ponovo, možda će ti nešto ipak biti jasnije. Ali eto kaže se : sto ljudi sto ćudi, možda tebi i odgovara da budeš alatka za sakupljanje para drugome , ne marim. Što se tiče ovoga:

citiram

neće ništa promijeniti da ostaneš takav za kakvu te ličnost smatraju..

Trebala bi ti biti za uzor ličnost kolege Sremca koji jasno kaže ono što smatra da je ispravno sa argumentima i dokazima istog.Nije beskičmenjak , ni klimoglavac koji pita drugog da bi saznao svoje mišljenje.Lovac 3

sheytan
 ^ Ma, naravno! Odobreno

Svi u bilo kojoj vlasti treba da budu pućanstvu apsolutni uzori u svemu, jer da nisu persone bez mane, ne bi, valjda, bili tu di jesu! Vaistinu
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Neca92
 http://www.mondo....njicu.html
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Sremac75

marlin kaže:

..............

Samo briši istinu što sam napisao...nema problema Bye ......

....da ostaneš takav za kakvu te ličnost smatraju....

Koju sam ti ja to ISTINU obrisao?
Ma ti ni ne znaš šta sam ti brisao...ajd' u 20 marki!

A o meni, na sreću, ne sudi i neće suditi neko ko može da postavi onako nepismene upise, da ne kažem nepismen, kao ti!!!

Ajde sad odmah otpuzi kod Jeremije da te pomazi po glavi....
Samo pazi da ne prođeš kao ona mačka u studiju!!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

sheytan kaže:
^ Ma, naravno! Odobreno

Svi u bilo kojoj vlasti treba da budu pućanstvu apsolutni uzori u svemu, jer da nisu persone bez mane, ne bi, valjda, bili tu di jesu! Vaistinu

Admin Power
PraviloPraviloPravilo
Palica

nidzamotocross
 http://www.vijesti.me/vijesti/prijava...nak-149973
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,372,257 posete www.srbijalov.com