Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Bojnik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Bojnik
bturjane
 Ima se moze se,jedan lovocuvar je iz istog sela kao i precednik ,a kod nas na jugu u selu su ti 98% rodjaci,drugi lovocuvar je ujedno i snabdevac zrnastom hranom LUa za prihranu divljaci,od njega se kupuje kukuruz i zito,konobar je desna ruka Radonjica ako se secate "Aleksa Zunic"inace bife je u sastavu LUa i vecito posluje sa gubitkom na kraju godine al nema smisla da otpustimo coveka pred penziju kaze precednik,sekretarica je konobarova cerka razumljivo,a sto se tice sekretara on nije na platnom spisku e tako se to radi u LU Bojnik sve u krugu porodiceKoTuKoga
E da ali kolega Papiga i kolega Astorija pored svih ovih funkcija zaboravili ste da pomenete i ovo da je pomenuti knjigovodja iz zapisnika STRIC predsednika LU Bojnik Radonjic Nebojse sto je jos simptomaticnije,znaci ipak sve ostaje u krugu porodice Oi
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Sniper Hunter

bturjane kaže:
Ima se moze se,jedan lovocuvar je iz istog sela kao i precednik ,a kod nas na jugu u selu su ti 98% rodjaci,drugi lovocuvar je ujedno i snabdevac zrnastom hranom LUa za prihranu divljaci,od njega se kupuje kukuruz i zito,konobar je desna ruka Radonjica ako se secate "Aleksa Zunic"inace bife je u sastavu LUa i vecito posluje sa gubitkom na kraju godine al nema smisla da otpustimo coveka pred penziju kaze precednik,sekretarica je konobarova cerka razumljivo,a sto se tice sekretara on nije na platnom spisku e tako se to radi u LU Bojnik sve u krugu porodiceKoTuKoga
E da ali kolega Papiga i kolega Astorija pored svih ovih funkcija zaboravili ste da pomenete i ovo da je pomenuti knjigovodja iz zapisnika STRIC predsednika LU Bojnik Radonjic Nebojse sto je jos simptomaticnije,znaci ipak sve ostaje u krugu porodice Oi

Porodična manufaktura reklo bi se, leva ruka desni džep!Grin

bogoljub
 Mala porodicna firma sve ostaje u krugu familije.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Lala

astorija kaže:
Gospodine Lalo, nešto ste mi skromni sa komentarima ili morate prvo da popijete šećer i vodu. Naravno, šalim se, ali mislim da sada shvatate sa kakvim se karakondžulama mi borimo.

Nisam ja nikakav gospodin, nego kolega lovac.
A komentare izbegavam na ovoj temi, jer zaista ne poznajem situaciju kod vas, niti znam nekog lično od tamošnjih lovaca ili rukovodilaca, kome bih verovao. Verujem u ono što vidim, a ono što sam do sada video ovde na forumu, uglavnom potvrdjuje dobar deo vaših navoda - da se žestoko brlja!
Ponavljam: žalosno je što se isti ili sličan recept primenjuje u dosta LU; vi iz Bojnika ste jedni od retkih, koji su se odlučili da javno i sa argumentima nastupite.
Kada bih vam pokazao koliko stvari mi ljudi pišu, i o kakvim brljotinama, začudili bi ste se. Ali čim dodje do momenta kada im kažem da to napišu na forumu, dobijem odgovor/molbu da ja to uradim umesto njih?!? Ne pada mi na pamet!
Ono što čudi, jeste dosadašnji izostanak reakcije na vaše prijave i navode - da li to neko daje zaštitu onima koji brljaju? AKo je tako, i taj NEKO mora biti svestan, da dolazi vreme kada će zajedno sa onima koje možda štiti, otići 'niz vodu' (u prenesenom smislu naravno), npr. po pitanju funkcije, karijere, prekršajne ili krivične odgovornosti, itd.). Pa onda neka se eventualni zaštitnici onih koji brljaju, zapitaju da li je vredno založiti svoje doope, zarad nečije tudjeg brljanja? Da li je korist od pružanja zaštite veća od rizika gubitka ugleda, položaja, pa čak i zakonske odgovornosti?
Mislite o tome.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 30 dana je zakonski rok u kome je Tuzilastvo trebalo da se izjasni oko ovog slucaja!!!Napisacemo urgenciju i zatraziti na osnovu Zakona o dostupnosti podataka sta se desava sa ovim slucajem i zasto se nepostupa po prijavi???

astorija
 Da rezimiramo. Danas je sutuacija ovakva. Svako, bez obzira na to koliko je godina unazad član LU Bojnik, mora da napiše zahtev Upravnom odboru LU Bojnik, da mu oni odobre uplatu članarine od naravno 8500 dinara ili možda već 9000, nisam siguran, iako u priloženom zapisniku lepo piše odluka da je članarina za ovu godinu 5000 din. Ako i postoji odluka o eventualnim penalima, pitam zašto nije data na uvid inspektorima? (prekršaj iz oblasti finansijskog poslovanja), pa idemo dalje, svi oni koji su uplatili ili započeli uplatu članarine a nisu dobili lovne karte, išli su u letnji lov na onim blanko lovnim dozvolama. (prekršaj iz oblasti izvodjenja lova i zakona o lovstvu), a da ne pričamo o prekršajima iz oblasti sukoba interesa kad je u pitanju predsednik LU Bojnik. Tako da mislim da ovo LU ne zaslužuje niti više bilo kakav komentar, niti da uopšte postoji kao takvo jer, ne postoji oblast koju prekršajima nisu obuhvatili. Ali ne zaboravite, poslednjih 8 a evo je i deveta godina danas, isti je predsednik i isti je recept vladavine, i ništa se nije promenilo bez obzira što LU tone u sve dublju nebulozu. Bojim se da će biti kasno kad se i ako se lovci LU Bojnik otrezne i vide s kim imaju posla. Žao mi je, jer je to moje matično udruženje, i najviše bih voleo da odem da lovim u mom lovištu i ,,moje fazane,, ali sam eto prinudjen da članarinu plaćam u druga lovačka udruženja i na taj način ostanem lovac.
ASTOR I JA

Sremac75

astorija kaže:
Svako, bez obzira na to koliko je godina unazad član LU Bojnik, mora da napiše zahtev Upravnom odboru LU Bojnik, da mu oni odobre uplatu članarine od naravno 8500 dinara ili možda već 9000, nisam siguran, iako u priloženom zapisniku lepo piše odluka da je članarina za ovu godinu 5000 din.

E ovo je vrh HaHaHa

Lovac da piše zahtev da mu se odobri uplata članarine...ROFL

Kolega jesi li ti ovo dobro napisao?
Ako jesi...Cry
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 'a Djura će to oprostiti što te tukao!' ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

astorija
 Naravno da sam dobro napisao. Jer, kako bi se izvršila selekcija članova LU. Kriterijum je jako strog, naime ako si ,,radio protiv njih, pričao negde nešto što im nije odgovaralo, nisi im dozvolio da te obrlate i ubede da je to ako daš 9000 u stvari dobro za tebe,, onda ti ne prolaziš proveru na upravnom odboru i ostaješ bez uplate, naravno uplaćuju podobni isključivo keš, jer odluka da je zabranjena uplata članarine preko tekućeg računa udruženja još uvek važi. Stojim sad kao i pre iza svake reči koju ovde napišem, i šteta je što smo mnogo daleko i ne možete da dodjete i proverite sve to. Da bi ste lovili ove sezone u LU Bojnik, treba Vam od dokumentacije sledeće: priznanica, na kojoj je iznos (slagaću) 8500 ili 9000, keš naravno, a to automatski znači da Vam je upravni odbor odobrio uplatu, jer sekretarica neće da Vam uzme pare i da priznanicu ako predsednik ne klimne glavom, i treba Vam još i u Vašem mobilnom broj predsednika ako ne daj bože dodje neko da Vas kontroliše, da ga zovnete i podsetite ga na Vaše ,,zasluge,, i Vašu ,,odanost,,. To, lovna karta, dozvola za lov, pasoš za psa, naravno goniča, i tome slično, to je nešto novo i važi samo za tamo negde, ali ne i ovde. Ne verujete? Dodjite i proverite.
ASTOR I JA

Sremac75
 Jaooo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

bogoljub
 Bolje da ti verujemo nego da proveravamo.Mi se svakako čudimo a dokle će mo neznamo.Gde će naći kapacitete za Zatvor kada treba smestiti celu državu u Zatvor
Možda su neki amnestirani pa rade šta hoće samo neznam dali će i dokle hoće.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

slavaplana
 Smejurija!!!

slavaplana
 Priveden bivši predsednik opštine Bojnik
HAPŠENJA: Podmićivali da glasaju za Demokratsku stranku?

Politika, 17:49, 15.10.2012.

Autor:
42 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

Nebojša Nenadović osumnjičen da je novcem iz opštinskog budžeta podmićivao glasače na prošlim izborima kako bi glasali za DS

Nebojša Nenadović

BEOGRAD - Nebojša Nenadović, bivši predsednik Opštine Bojnik, uhapšen je zbog sumnje da je novcem iz opštinskog budžeta podmićivao glasače na prošlim izborima, kako bi glasali za Demokratsku stranku! Nenadović, učitelj po profesiji, bio je četiri godine predsednik Opštine Bojnik kao kadar Demokratske stranke, koja je izgubila vlast u toj opštini na majskim lokalnim izborima.

Leskovačka policija je saopštila da je juče uhapsila i bivšeg direktora Centra za socijalni rad Bojnik N.D. osumnjičenog za isto delo. Policija je u saopštenju navela da je bivši direktor Centra aprila ove godine, na osnovu usmenog naloga bivšeg predsednika Opštine, a suprotno zakonom propisanoj preceduri, donosio rešenja kojim je korsnicima priznato pravo na jednokratnu novčanu pomoć socijalno ugroženom stanovništvu.Na osnovu tako donetih rešenja i neosnovano izvršenih isplata, budžet opštine Bojnik je oštećen za više od 150.000 dinara.

Nenadović je osumnjičen i da je tokom 2009. godine, mimo propisane procedure, donosio rešenja kojim su priznata prava na jednokratnu novčanu pomoć zaposlenima u Centru za socijalni rad, na osnovu kojih je izvršena isplata i centru naneta šteta od oko 380.000 dinara.Sumnja se i da je Nenadović aprila, tokom predizborne kampanje, nudio i davao novac glasačima tako što sredstva na ime jednokratne pomoći iz budžeta preneo na račun Centra za socijalni rad, koja su, po njegovom usmenom nalogu i nezakonito donetim rešenjima, isplaćivana meštanima koji bi glasali za listu kandidata koju je predvodio.

Nenadović se tereti za krivično delo zloupotrebe službenog položaja u pomaganju i za davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem, a N.D. za dva krivična dela zloupotrebe službenog položaja.Vlast u Bojniku čini koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom i Ujedinjenim regionima Srbije, prenela je Radio-televizija Srbije.

gruja
 Slavo,jeste priveden Nenadovic,bivsi predsednik opstine,ali zbog cega i zbog koga?Taj covek,odgovorno tvrdim,je najvise uradio za svoj kraj.Izgradio je sportsku halu koja je zapoceta jos u doba Tita,Uredio pijacu,doveo vodu za pice u Kosancic,uredio skolu,kupio policijskoj stanici novo vozilo i jos mnogo toga,sto svi prethodni predsednici nisu ukupno postigli!Ikoja nova vlast u Bojniku?!Predsednik Skupstine onaj sto stipa drzavu za lovne karte,po stotinak komada godisnje minimum,puta devet godina puta 1000 dinara,a uz to jos predstavnik reda i zakona!!!!On da je iole covek,sam bi sebi stavio lisice,a ne da namesta postenim ljudima koji mu smetaju!Taj bivsi predsednik Nenadovic je ljudina za njih,coveka licno znam i nemam nameru da ga branim,vec iznosim istinu,jer vi niste upuceni u celu stvar.Taj Nenadovic je zaposlio preko 100 ljudi,pomagao svima kojima je pomoc bila potrebna,pomagao studente koji su imali prosek iznad 8,obezbedio besplatnu uzinu svoj deci u skolama i jos milion dobrih dela.Zasto nisu objavili da je Nenadovic sam imao 11 odbornika,a ,,vladajuca "koalicija SNS,URS,DSS ukupno 14!Narod nije glup koliko izgleda,zar bi toliko ljudi glasalo za njega,zar je mogao da kupi toliko glasaca za 150.000 dinara?!!!Cista namestaljka od strane vlasti,jer nije zeleo da krade,postovao je zakon,a ovi novi na vlasti moraju za svoju nesposobnost da nadju nekog krivca.Nego necu o politici ovde,samo bih zamolio Astoriju da i on kaze neku o tom Nenadovicu,jer se licno poznaju,mala smo sredina.

slavaplana
 Bas zato sam i postavio tekst!!

Sta treba da bude sa sadasnjim predsednikom L.U. kad ovako prolaze ovi posteni???

astorija
 Ja se u potpunosti slažem sa tim da svako treba da stoji iza svojih dela i postupaka, a da je tužilaštvo i policija tu da odrade svoj posao i da prave krivce strpaju u zatvor. Lično mislim da je sve ovo što se tiče bivšeg predsednika opštine Bojnik obična farsa, ali Ja nisam kompetentan da o tome razgovaram. Nego da se vratimo na lov i ono čemu služi ovaj portal. Šta ćemo sa našim kriminalcima i šta još trebamo da iznesemo kao dokaz da ove ,,naše,, strpamo u zatvor. Ako ovaj zapisnik nije dovoljan bar za dve krivične prijave, onda nam preostaje samo da okačimo puške o klin a kerove poklonimo nekima koji žive u Albaniji, jer tamo ima više pravde i zakona nego ovde.
ASTOR I JA

astorija
 KAD SE SVE OVO ZAVRŠI, MENE, AKO SE SETE SETE, AKO NE TO JE BILA MOJA DUŽNOST...
ASTOR I JA

chaki

slavaplana kaže:
Bas zato sam i postavio tekst!!

Sta treba da bude sa sadasnjim predsednikom L.U. kad ovako prolaze ovi posteni???

Uzivace i dalje i smejace se kao sto se sad smeje. Jednostavno oni ne zive zivot obicnog coveka i ne razmisljaju kao sto razmislja obican POSTEN covek. OnI i ne hodaju zemljom na nacin na koji mi hodamo oni jednostavno GAZE sve pred sobom. Oni su ..... ma sve sto mi nismo
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Zure
 Sada vidim da su L.U Bojnik u pravu kako kaže,, Gruja da godišnje manje uplate 100 lovnih karata,, u Budžetski fond jer moje udruženje plaća svaku lovnu kartu za svako lice koje ispunjava uslove za dodelu ,redovno i tačno naknadu za lovostajem zaštićene vrste divljači,članarinu L.S.S poštuje zakonske propise a NEDOBIJE SREDSTVA ZA UNAPREENJE I ZAŠTITU GAJENIH LOVOSTAJEM ZAŠTIĆENIH VRSTA DIVLJAČI sa obrazloženjem nema para ;A novoosnovano udruženje PODGORA koje nema ni lovište a voleo bi da vidim dokaz u uplati ,,Naknada za lovostajem zaštićene vrste divljači za lovnu 2011/2012 god. i 2012/2013 u obavezi 30% od 100% sa rokom do 01.05.2012 godine dobije malo li je 600.000,00 dinara za ulaganje u ,, KOJE LOVIŠTE,, a po forumu se kritikuju svi drugi u ZATVOR i t.d. a mi to je u redu. Jesam ljut jer ni je u redu i nije ljudski deliti i šakom i kapom pare iz fondova koji su napunili pošteni radni lovci iz cele R.Srbije.Moje udruženje je uplatilo za 2011/2012 i 2012/2013 ukupno1.002.126,80 dinara harača u BGD nikada nismo ni od koga fonda dobili ni dinara ispada da smo budale a drugi ne uplaćuju i nikom ništa Jadno lovstvo u Srbiji ovo je sve da pljuneš i da odeš u ALBANIJU.

Nikola M
 boze.. sta se sve desavaa... ja nemogu da verujem ..kako sam izvukao iz poruka.. posteni u zatvor ..
Dobar Pogled
lovac

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,774,696 posete www.srbijalov.com